Отговори
# 270
  • София
е, досега не се е случвало да реве иван, но пък все ми се струва, че доста съм успявала да заголя...  колко е норамално да се заголва?
ох, вече много ще внимавам и няма да го правя. само съвсем мъничко за хигиена.

Пате, какво ти пречи това на фотосесията? Оправя се с фотошоп. И иван е в понеделник, а е пъпчасал като крастава жаба, какво да го правя...

Отделно от снимките не знам кое е по-добро. При запушено каналче може да се стигне и до сондаж, а той се прави с упойка. Откакто го имаме това запушено каналче все това си мисля. Много искам вече да ни мине.

# 271
Трудно е да се каже колко е нормално...Едва ли ще си успяла много, защото ако е забелено ще го боли доста, ще отделя и секрет. Peace

За снимките - да, то има фотошоп, но той почти не го отваря това оченце.

# 272
  • София
уф, да, забравих го това с подуването.  Tired  освен да се обадиш и да помолиш да дадеш сега паричките, а да ви снимат примерно след седмица. тук в сф на миналата благотворителна фотосесия имаше такъв случай. една моя позната искаше да участва, но й предстоеше пътуване и се беше разбрала така с фотографката. просто парите им трябват сега, а снимките може и да ги отложите малко. разбира се, ако е съгласен този, който снима. не пречи да питаш.  Peace

# 273
  • Сандански
Честито ни последно бебче Никол на мама Шана!Да расте здрава и красива госпожица!

Честити месечинки на всички бебчета празнуващи днес baloni baloni

Бебешондел Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover надявам се скоро всичко да е зад гърба ти и Тея да расте здраво и палаво дете!
Адис по-голямият ни батко се захласваше така.При нас помагаше като му духна в личицето - веднага си поемаше въздух.Не се шашкай не е толкова страшно,колкото изглежда и се израства след 2-3 годишна възраст.
Някой беше питал какво е ФКУ - това е фенилкетонурия.Прави се изследване като се взема кръв от петичката на бебето и за съжаление точно в това се съмняват при нас и ни повториха изследването.

Лека нощ на всички и по-малко ревящи бебчета! Heart Eyes

# 274
@ Сакси - ми тя главичката е съвсем мъничка:), по-малко от сантиметър. спокс, той юнакът сам ще си каже, ако прекалите, а вярвам, че няма.  Hug

Griet, много сладка малката Луиза, боже, какви големи любознателни очи..))

vall_t & Lady Guga, благодарско за инфото относно приема на Деавит, непременно ще й го метна тоя въпрос между веждите на педито идната сряда. бездруго го давам особено предпазливо сега.

Mel, стискам палци да се нагодите с малката ангелска бебка при кърменето, въпреки проблема с едната гърда! не мога да кажа компетентно какво да правиш, но аз ако бях непременно щях да продължавам да й предлагам и другата гърда, с надеждата стимулацията при сукането да пооправи нещата, да ми дава повече увереност, че си храня детето възможно най-пълноценно, и/или, най-малкото, да облекчава евентуалното напрежение, като така предпази от мастити и други подобни гадости. успех!  Hug

# 275
изтървах ви дирите...запис Peace

# 276
Бебешонделче, Hugсамо така-вярата в победата е половин победа!

# 277
Честита месечинка на бебоците! От 5 бебета родени на 12.01 4 носят буквата К  Heart Eyes!

# 278
  • Пловдив
Добро утро!

От снощи съм с 40 градуса - ту пада до 38 и пак се вдига. Това е от проблема с гърдата.  След малко ще звънна и на ЛЛ и се чудя дали да не ида на гинеколог.

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 17:54 от vall_t

# 279
Честита месечинка на малката адашка Мила на Саморасличе!  И на другите бебенца, естествено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нещо напоследък не мога да се организирам и само ви чета, ама и няма много за писане- все е дна и съща- сучат, акат, плачат и спят...особено навън.
 Вчера оставих каката и таткото да се гледат а аз отидох на бебешко кафе с момичетата от срещите на ЛЛЛ. След кафето идват мойте хубавци и какта ВОНИ на "Диабло"  Shocked Набарала парфюма и познайте...А милото гледкало ТВ през това  време  Twisted Evil Изненадата обаче беше в къщи- мадамата ОМАЗАЛА цялата спалня, където спя аз с бебетата с тъпия парфюм и снощи спахме на отворена врата и включен АДАКС...А днес сутринта ми пуснала контейнерите с лещите в пералнята  Tired Забавлявам се общо взето де...
Вал-т, да се оправяш бързо!  Hug

# 280
 Crazy Пу успях да се добера до компютър!

ШАНА ЧЕСТИТО БЕБЧЕЕЕЕHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА НАШИТЕ МАЛКИ СЛЪНЦА!

vall_t  Дано бързо мине тази температура! При мен се получи на дясната гърда така подута боли и аз дигнах към 38-39...с топли компреси с лайка ми мина  Hug И разбира се след яко цокане от Калин  Crazy

careener  Hug Хехе аз успявам редовно да кисна в банята, таткото гледа малкия  Mr. Green

за забелването на нас ни казаха към 2-ри месец да се пробваме малко по малко докъдето стигнем

за килограмите аз се стопих...54 кила...  Confused ям колкото мога, покрай бебо все е нещо набързо сготвено...

за шевовете Виждам си вътрешните много добре, стърчат си там навътре разни конци  Mr. Green Външните почти се разградиха!  Flutter

ВЪПРОС Колко време се подмивате със смрадлика? Аз продължавам...  Mr. Green

# 281
  • София
Мамо зайке, за подмиването моя АГ ми каза, че една седмица е достатъчно, аз вече не се подмивам и нямам проблем

# 282
  • Варна
Честити месечинки на Мила на мама samorasliche/Мартин на мама look_at_me/Гергана на мама adi101/Тияна на madlen_81 Heart Eyes
Да допълня за секретите в очето,при Вики бяха жълти и гъсти,2-3 пъти се сабуждаше със слепено оче.В по-леките дни бяха като гурел.Педиатърката каза(след като и обясних,че след 9 дена на Тобрекс не му е минало),че ако не отмине докато навърши месец,ще ни прати на очен лекар да се види да не е запушен слъзен канал.Както вече писах-за сега мина.Само да допълня,че след като пръсках кърма,почиствах очето с тампон,напоен с преварена вода,не съм я оставяла да засъхне(кърмата) Peace
За изгледа отдолу-Felisha споко,има свтлина в тунела Simple SmileСнощи се гледах и мога да кажа,че почти се е прибрало,даже напълно.Тази промяна-за 3-4 дена от последната "визитация" GrinningКой се чудеше как се гледаме отвътре?Понеже аз започнах темата-имах предвид положението отвън,при мен сякаш влагалището не се беше прибрало.Стреснах се,защото майка ми има свличане на влаг.стени.Иначе,аз съм с 1 външен шев,който падна отдвна,без да усетя Peace
Втори ден на Биогая и Вико спи,и суче много по-спокойно GrinningНе мога да повярвам на мигновенния ефект(да не приказвам много,че имам малко "мръсна уста")
Със смрадлика този път не съм се мила.Правех го с йодена вода(няколко капки в 2 литрова ботилка вода),подмивах се около 15 дена май.

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 12:16 от gali&presi

# 283
 Здравейте и от мен, бързам да понапиша нещо докато имам тази възможност. Тази нощ малката ми изкара акъла, на три пъти се случи да не може да диша и да се мъчи в продължение на няколко сек. да си поеме въздух. Бих приела за нормално да се захласне, докато плаче, но притеснява ме това, че го прави когато е спокойна, ще видя към кого да се обърна за консултация по въпроса. А за жълтеницата, педиатърката ми обясни, че хормоните, които приема чрез кърмата, поддържат по-високото ниво на билирубин, затова се преръчва преминаването към АМ за няколко дни, за което не съм съгласна, но да чуем първо мнението на гастроентеролога, пък после ще му мисля. Свободното ми време изтече Simple Smile Ивайла поспа 10тина мин. и вече е готова за нови подвизи. Хубав ден на всички!                                                                

# 284
запис и от мен.
Честито на новите мами!

По въпроса от анкетата - помпам 4 пъти по около 45 мл. кърма, което са 2 порции за моя мъж. До 550 мл, дневно дохранваме с хип.

Вие по колко давате на вашите деца, че пише, че дозата е 90 мл на хранене. Е не знам ако го кърмя само дали ще дръпне толкова?

Общи условия

Активация на акаунт