САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 60 951
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Бубе  bouquet Действа и само на албанци, при това без значение от сумата Hug

Ваше Височество Laughing, чудесна идея, ама що ли си мисля, че нЕма да стане, особено като виждам мисленето и манталитета на повечето тъпопитащи на какво ниво е ooooh!
с какво задейства БД, явно има условие за мин. сума пак, имам и от нормален и от албанци за около 10 евро и бд не действа
Благодаря за кода
Хваща се- на един от моите профили не се хващаше БД дори над 10е.
Смених профила и си се хваща дори с албанци за 4.98е Simple Smile

# 31
веднага ще си изтрия тъпия въпрос,много моля някой да ми каже има ли код за намаляне на Шопинг При на повече от 20% че не съм видяла такъв код  newsm78

П.П. Предполагам,че няма затова никой не ми отговаря,но не мога да си изтрия мнението.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 13:04 от jerry

# 32
Изчерпани са тривките с които работят кодовете от новата колекция. Понеже явно всички се заринахме с тривки да вземем да ги съберем и да ги върнем в дружна пратка да ги заредят отново, че да проработят кодчетата  Joy
Работят с белите кърпи Сценарио 50/100, намират си приложение, но са по скъпички де  Sad
Бубе, чудесно кодче  Heart Eyes
Ева, благодарско за труда който полагаш и за всичко де  newsm51

# 33
Изчерпани са тривките с които работят кодовете от новата колекция. Понеже явно всички се заринахме с тривки да вземем да ги съберем и да ги върнем в дружна пратка да ги заредят отново, че да проработят кодчетата  Joy
Работят с белите кърпи Сценарио 50/100, намират си приложение, но са по скъпички де  Sad
Бубе, чудесно кодче  Heart Eyes
Ева, благодарско за труда който полагаш и за всичко де  newsm51

Рони, миналата година нали кодовете хващаха пак с тези бели кърпи на сценарио - та имам поне 20 Laughing 
Кодчето с покривката дойде точно навреме  Hug

# 34
eето едни тривки за 2,03   7015283

# 35
# 36
# 37
Envie de nouveautés ? -10% supplémentaires sur la Nouvelle Collection !

40002 за нови колекции

# 38
  • София
Извинявам се че съм малко не по темата, но тривките са доста полезна вещ за мен - с тях бърша прах, полирам мебели и баня, чистя какво ли не, дори мия гъби за готвене, мия прозорци .... след някой и друг ден ще къпя детето с тях като го обтривам леко във ваничката .... можете да сложите ароматни пръчици в гардероба в тривките, да си чистите обувките.... абе тривки да има  Laughing

# 39
  • София-Младост
веднага ще си изтрия тъпия въпрос,много моля някой да ми каже има ли код за намаляне на Шопинг При на повече от 20% че не съм видяла такъв код  newsm78

П.П. Предполагам,че няма затова никой не ми отговаря,но не мога да си изтрия мнението.
А кой е кода, дето ги намалява с 20%...всичко на Еспри е червена цена Sad

# 40
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille.aspx?productid=32 … =1&pos=12_n_n

Това как и може ли да се намали изобщо? Embarassed

# 41
"Изобщо" не може да се намали, защото е вече намалено! Laughing

# 42
  • София
"Изобщо" не може да се намали, защото е вече намалено! Laughing

Не само че  е намалено ,а и  е от сектор Албанци,а в първи пост пише :
Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.

Евка , newsm51

# 43
Току що пуснах поръчка с код QQ21W даде ми бялата чанта, въпреки, че я бях пускала в същия акаунт, но с друг код. Активирах го  Sunglasses с 3942384-тривки 2,03

# 44

Общи условия

Активация на акаунт