Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 969
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 30
Някакво мнение за тази рокля:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-en-maille.aspx?p … minipdp=undefined
Сега съм на тема рокли ... кога ли ще се излекувам от манията да съм все на някаква тема .. цветя ... шарени рокли ... чанти ...  Blush  Blush  Blush
Алекс   bouquet

Още една рокля става на 8,97евро  с реф. номер 9224149/пробвай 3-4 пъти/. Има само 34/36 номер
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-manches-longues-col- … minipdp=undefined
п.п. Забравих   bouquet  за Алекс

# 31
  • Варна
Шоколина,  кажи моля те кога издебна голям номер на якето коженото бяло-кремавото ...ето това де ... Laughing
Мерси... Hug
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard-faux-cuir.aspx?prod … =1&pos=54_n_n

Рано една сутрин, към 4.30-5.00 ч. Peace

# 32
Някакво мнение за тази рокля:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-en-maille.aspx?p … minipdp=undefined
Сега съм на тема рокли ... кога ли ще се излекувам от манията да съм все на някаква тема .. цветя ... шарени рокли ... чанти ...  Blush  Blush  Blush
Алекс   bouquet

Още една рокля става на 8,97евро  с реф. номер 9224149/пробвай 3-4 пъти/. Има само 34/36 номер
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-manches-longues-col- … minipdp=undefined
п.п. Забравих   bouquet  за Алекс
[Това нова заигравка ли е с тези референтни номера Shocked Наистина се сменя на третия път и от къде са тези референтни номера -от старите каталози ли?

# 33
  • София
Момичета има ли го все още Toutes mes commandes където се виждаше кой код си ползвал за поръчката - сега нещо не го откривам

# 34
  • София
Момичета има ли го все още Toutes mes commandes където се виждаше кой код си ползвал за поръчката - сега нещо не го откривам

За съжаление вече няма. Peace

Алекс,   bouquet Heart Eyes !

# 35
  • Пловдив
не.... до колкото знам след новата визия на сайта,вече няма къде да видиш кой код си ползвала.Правиш като мен,записваш си или си "снимаш" кошницата преди да пуснеш поръчката Simple Smile аз иначе нищо не помня,а и 6 акаунта,абсурд е Simple Smile
Алекс страхотна си мила  Heart Eyes

а и щях да забравя,четох че сте умували за блокирани пари и отказани артикули.Когато нещо откажат още при фактурирането ,когато се появи втория ред ,тогава теглят и парите,тогава отблокирват сумата за отказаните неща.Но когато нещо ти откажат при опаковането на колета,тогава вече се появява инфо в мес ремо......(еди какво си) и се чака ваучер или чек Simple Smile

# 36
  • София
sis7, tedichka07   мерси за отговорите.
Уж записвам ама нещо една поръчка съм я изтървала и нямам идея какво съм ползвала.
Нощес дали има смисъл да се става - като за последно на тия намаления???

# 37
sis7, tedichka07   мерси за отговорите.
Уж записвам ама нещо една поръчка съм я изтървала и нямам идея какво съм ползвала.
Нощес дали има смисъл да се става - като за последно на тия намаления???
Не ставай, няма смисъл. Може да станем понеделник срещу вторник, нали са до 15.02 намаленията

# 38
Момичета,
това отгонаря ли си но номера и дали е добро?
http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-a-talon-en-synthetique-sa … mp;prodsize=00038

# 39
Вместо запис, да кажа, че поръчката ми, която падна под 10 евро след като ми отказаха половината неща, вече е в Унгария. Peace

Парите са изтеглени колкото е останало- 7 евро и малко, а остатъкът е върнат в сметката.
Това е ново за мен, досега при такива случаи масово пращаха ваучер.  Laughing
И аз да се вкл за "вместо запис" Wink Да, още преди седмица, когато получих поръчка с отказани (на 3та ли коя там стъпка се падаше) артикули за 6Е, видях как в банкирането сумата от 7.70Е т.е. за останала част от поръчката ми е дръпната, така че не е проблем и няма ДН  Party
В предната тема четох, че артикул, поръчан повече от 1 път се отказва. При мен положението е същото. Моите 2 неща бяха на отделни редове, а не на един с "2" в полето за бройка  - смятате ли, че това е причината?
Това с редовете май ние си го насосваме как ни устройва Wink
Май няма логика и в двата случая са ми отказвали, и в двата случая съм получавала работи, наистина зависи от наличността при опаковане, т.е. това май е по-вероятното, аккто по-горе се писа вече.

Аз си чакам доста работи утре  Crazy дори с голямо нетърпение, щом си мисля на обяд да се прибера, за да видя какво е дошло, при положение, че цял ден ще съм на работа  Joy

Намалението определено си отива...пазих парички до последно за центови цени, ама гледам ни изненАдаха  hahaha нЕма такива  hahaha ... освен утре да се трогнат от поста ми и да пуснат...ама вечерта, че и аз да хвана нещо.

Алекс  това за темата Flowers Sunflower, а това за утре Wine Glass или това  newsm76
 Hug

# 40
  • на малък остров в океана
Признавам си без бой, че не съм чела цялата предишна тема. Имам една поръчка от 4 февруари на четвърта стъпка, но без втори ред с фактурата на пдф. Нямам и мейл от DHL. Rolling Eyes Пратиха ли вашите поръчки от 4 февруари?

# 41
  • Пловдив
Ujasia, моята последно получена поръчка е от 24.01., надявам се утре да получа и останалите от януари Simple Smile

# 42
Хайде и аз вместо запис да кажа, че имам пдф файл от петък, но още нямам мейл от ДХЛ....за жалост. Поръчката ми е от 30.01. ooooh!

# 43
  • на малък остров в океана
Мерси, явно ще  се позабави. Предишните дойдоха сравнително бързо, та бях тръгнала да я отписвам тази.

# 44
Момичета, аз пък да ви попитам, при вас таксата за транспортни такси от 10%, в момента колко ви е? Защото при мен и на двата ми акауна ми слагат 7.70е... при все, че поръчката е за към 20 евро.. излизах, влизах - промяна никаква ...някакво мнение?!  Rolling Eyes  

Общи условия

Активация на акаунт