Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо артикулите се отказват при поръчка на повече от един брой?
Как мога да проследя сумата, изтеглена от банковата ми сметка след извършване на поръчка?
Как мога да разбера дали даден артикул е отказан в поръчката ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо артикулите се отказват при поръчка на повече от един брой?
-
Как мога да проследя сумата, изтеглена от банковата ми сметка след извършване на поръчка?
-
Как мога да разбера дали даден артикул е отказан в поръчката ми?
-
Как мога да определя размера на дрехите, ако не мога да видя размера на снимката?
-
Как мога да определя размера на дрехите за мъж, ако нося 42?
но реших да ги задържа , мисля че ще се отпуснат
Четох че престой във фризера ги оправя
ако върши работа да меря!
/, а ето и размерите:
Питам,адреса ли не е пълен,не ,целия си е с кода на населеното място.Просто някой е спал докато са сортирали колетите.Е,много ме ядосаха
Другата поръчка си я получих,обърканата се надявам утре да ми я изпратят.Имах поръчани от маратонките адидас Мастело бели и черни.При мен са само белите сега,страхотни са,мъжа ми много си ги хареса.Дантеленото поло също е много хубаво,дантелената блузка в сиво също стои много ефектно.Само една забележка при нея,отваря ми се точно на бюста отпред между двете копчета,а ако горното го оставя незакопчано доста разголено стои,нооо ще си я нося/сексиииии
/В другата поръчка имам мъжкото палто XL
Изпуснали са последната буква от надписа.Помагайте,незнам какво да го правя и какво и къде да им пиша на тях,досега не ми се е случвало подобно нещо