Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 970
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 825
Аз съм от Димитровград и за първи път ми се случва да ми доставят пратката с DHL express,като я чаках вече три седмици.Досега винаги съм си ги взимала от пощата.На някой друг да се е случвало?Да не бе това да е някакво нововъведение?

Провери си в акаунта и си въведи на първия ред целия адрес. Обади се в ДЧЛ пратката ти е там. Вчера получих от 25ти. Peace

# 826
  • у нас
от кои дати получавате втори ред? Уж ги следях, ама нещо се обърках, а гледам, че от 2-ри се получават вече пратки.

# 827
  • В полето, под тепето.
 Ratsa82, само така!  Peace
Аз писах два пъти докато си получа номера на имейла и вече го използвах! Mr. Green

milenski74  bouquet

Имам втори ред на поръчка от 3.02. Нещо грешиш получават се поръчки от 27-28.01. Peace

P.S. Е тогава , някой друг се е объркал! Grinning Hug

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 18:24 от Теси

# 828
Да похваля това палтенце
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-a-carreaux-enfant-fill … =1&pos=22_n_n
Страхотно е,размер 168 PeaceТова в кафяво,XXL
http://www.laredoute.fr/vente-veste-militaire-pur-coton-delave.a … =1&pos=68_n_n,голямо е на собственика,ще замине в другата тема.

# 829
  • у нас

Имам втори ред на поръчка от 3.02. Нещо грешиш получават се поръчки от 27-28.01. Peace

В другата тема едно момиче пише, че е пуснала на 2-ри поръчка, имала втори ред от 3-ти и утре ще получи пратката.
Теси,   bouquet

# 830

В другата тема едно момиче пише, че е пуснала на 2-ри поръчка, имала втори ред от 3-ти и утре ще получи пратката.
Теси,   bouquet

Те много хора обичат да си говорят (в случая пишат) колкото да не заспЯт Wink

# 831
от кои дати получавате втори ред? Уж ги следях, ама нещо се обърках, а гледам, че от 2-ри се получават вече пратки.
и аз днес получих втори ред на поръчка от 02.02

# 832
  • Пловдив
Я се стегнете,пратки в провинцията идват от 27,01.Не създавайте масова истерия,защото сега поне 5 стр ще се чете кой има и кой няма първи ,втори ред и къде му е пратката.

# 833
  • София

Теси,   bouquet

Славче , newsm10 !
И тук ще го напиша - не мисля ,че поръчките са пуснати на 02.02. Peace

# 834
  • Пловдив
 Peace да се запиша и да се пробвам  Simple Smile

# 835
Пуснах поръчка към 14.00 часа - когато се активираха масово линковете и още съм на първа стъпка. При вас как е?

# 836
Здравейте. Рядко задавам въпроси, но от доста време не мога да разбера. Преди нямаше проблем да се поръчват играчки, сега на почти всички пише, че не се доставят до други страни. Също така и с много артикули от сектор бебе. Това означава ли, че ги няма в наличност или наистина вече доста неща не доставят до БГ newsm78

# 837

Теси,   bouquet

Всъщност може и да е истина.Преди няколко дни поръчах панера за дрехи и на следващата сутрин имах втори ред само на него, отделно от другата поръчка, и съответно ще пристигне преди много други мои поръчки. Peace

# 838
# 839
И аз да се похваля с 2 поръчки днес - панталонът от 3 евро - хареса ми - дори си има и тъничко коланче Peace Елоската блуза - сива с бродерията - много е хубава като материя, туники - 2 , но доста уголемени - сива и синя, ще се наложи да дебна за по-малък размер  - и най-хубавото нещо е, че вместо саксии или чаши какво е там, получих зелената чанта - голяма е и ще ми свърши работа за учебници за работата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт