Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 970
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 1 020
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-fille.aspx?product … minipdp=undefined

има ли някой референтни номера на това
аз имам само на светло розовата,но ми се ще някой друг цвят....
Малко по-напред го даде една мама:2504464 Peace
Как са размерите, отговарят ли си? Питам защото за едни други дудунки бяха коментирали че са страшно умалени. newsm78

# 1 021
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine.aspx?productid=324168899 … minipdp=undefined детските балеринки на майкъл клейн на 15е

# 1 022
Дойде ми куриер Simple Smile
Детското яке изк. кожа Tipster е чудесно. Определено е умалено, взех р-р 10г и ще е точно на 7,5 годишната.
Би ли показала за кое яке говориш?  Praynig
за 7Е беше, сега е двойно, но според мен си струва.
Значи да не се надявам Cry. Поръчах си за мен 168...ама явно няма да стане. Нищо, ще му мисля като дойде  Rolling Eyes
И а поръчах 168 като дъщеря ми е на 12 г. и се притеснявах да не й е много голямо, но мисля, че ще е добре.
Благодаря Бу   bouquet

# 1 023
  • София
В момента има Рисо ХХЛ по референтен. На мен ми трябва ХЛ, ще чакам  Crossing Arms

Може ли референтния номер на Рисото

2533405

# 1 024
# 1 025
Значи да не се надявам Cry. Поръчах си за мен 168...ама явно няма да стане. Нищо, ще му мисля като дойде  Rolling Eyes
Е, не знам, от номер до номер има разлика, знаеш Simple Smile Може да ти е добре. Късичко е, при всички положения.

И сега какво излиза с центовите туники - уголемени или не....че аз пуснах доста за мен и приятелки с номер по-малки заради мнението, че са уголемени Tired
За мен си отговарят точно Peace нека и други кажат, все пак.
Да отговарят си  Peace  аз имам 34 -36

# 1 026
  • София
Някой да има референтния номер на тази жилетка? Благодаря   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-montant.aspx?productid=3 … e=1&pos=9_n_n

# 1 027
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-pur-coton-unie-ou-impr … =6&prodsize=0

имате ли представа тази рокля отговаря ли си на номерата и дали става да по-голям бюст. По принцип нося М и се чудя кой номер да взема. Ако някой си е купил и може да даде размери  Simple Smile

# 1 028
Детското яке изк. кожа Tipster е чудесно. Определено е умалено, взех р-р 10г и ще е точно на 7,5 годишната.
И а поръчах 168 като дъщеря ми е на 12 г. и се притеснявах да не й е много голямо, но мисля, че ще е добре.
Благодаря Бу   bouquet

Вчера и аз го получих за дъщеря ми , която също е на 12 г -  1.70 см висока и слаба. Идеално и е.

# 1 029
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-cape.aspx?productid=32416109 … =1&pos=38_a_n
реф.номер на тази жилетка да има някой  Praynig

# 1 030
# 1 031
Благодаря Бу   bouquet

Вчера и аз го получих за дъщеря ми , която също е на 12 г -  1.70 см висока и слаба. Идеално и е.
Може ли размери? Аз също съм толкова висока, само дето не съм мноооого слаба.  Praynig

# 1 032
  • Все на втория етаж
Вчера цял ден чаках куриер, не дойде, днес пак ще трябва да вися на прозореца. Не звънели по телефона... С пощата ми беше по- удобно
Цените в кошницата ми са станали доста височки, особенно на някой неща.
На мен ми звънят, ако има телефон

Има телефон и в сайта и всеки път като им звъня го давам отново и нито веднъж досега не са ми звъняли, а два пъти съм си вкъщи, свирка с колата и заминава... Tired
Чакам три детски якета, парката 2 в 1 и едни кожени ботуши.

# 1 033
LA REDOUTE CREATION
Ref :6966640
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

blanc
90 B
Quantité : 1

Quantité
Lot

(100 cm mini)

Texte personnalisé

2,00 €
Shopping prix

2,00 €

Soutien gorge ampliforme à ar...
LA REDOUTE CREATION
Ref :2514753
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

rayé
90 B
Quantité : 1

Quantité
Lot

(100 cm mini)

Texte personnalisé

2,00 €
Shopping prix два сутиена от по 2е кошницата ми се активира сама с код 50504 без бд но с подарък пише само цвят сиво.ако някой знае какво е да пише.

# 1 034
Пробвам стария референтен на парката 2 в 1 и не захапва и това е Sad А има точно номера, който ми трябва. Как да не се изяде от яд човек  Laughing
Някоя добра душа иска ли да пробва - 2517671 и 2517663?

Общи условия

Активация на акаунт