Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 970
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 1 170
  • StZ
Благодаря Шугър бейби  Hug

# 1 171
Ето нещо, което не само е намалено /беше 10Э сивото и 15Э черното/, но има и почти пълна номерация
http://www.laredoute.fr/vente-veste-tailleur-100-pourcent-polyes … =1&pos=10_a_n
 Може ли и панталона към него дето беше 3 евро  bouquet
PANTALON
Coloris : FOND NOIR RAYE/GRIS PLOMB
Taille : 44
Ref : 7219253
Vendu et expédié par :
La Redoute
този е само че на раенцата

# 1 172
Moже ли само референтен на тези дълж.81? http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-denim-stretch-entrej-81- … =1&pos=48_a_n
Повече няма да досаждам с мойте дънки обещавам.  Embarassed Hug
Лили, заповядай:
JEAN
Coloris : GRIS
Taille : 29
Ref : 2533049

п.п.
Бу, да  Blush (аз не съм се върнала и да чета назад този път), но определено не им се зарадвах Sad

anny_, пуснах ги, много Благодаря  Hug   bouquet

RNR, мъжа ми носи Л от всичко, якето Л му лепна. Но виждам са ти дали размери, можеш да си прецениш  Peace

# 1 173
Ето нещо, което не само е намалено /беше 10Э сивото и 15Э черното/, но има и почти пълна номерация
http://www.laredoute.fr/vente-veste-tailleur-100-pourcent-polyes … =1&pos=10_a_n

Златна си!!!!!!!!!!
Успях да направя костюм. Благодарение на теб!
Само преди половин час се ядосвах, че няма номера и ти ме изненада много приятно.
Огромно благодаря!  
bouquet

# 1 174
Lecce, ти кой номер поръча или мислиш да поръчваш в крайна сметка от дънките? Аз се двоумя между 27 и 28  Cry

Помооооооооощ! Simple Smile
stef77, много мерси!

Ratsa82, тези са умалени по отзивите тук,  пуснах 38/40, мисля 29 беше другия размер. По принцип нося 36 и дънки 28 Peace

Редактирах се.

# 1 175
Някой получи ли вече памталона от костюма? Инересувам се за 38 и 40 размер. Аз съм пуснала 38, но малко се съмнявам, че ще ми стане  newsm78
PANTALON
Coloris : FOND NOIR RAYE/GRIS PLOMB
Taille : 44
Ref : 7219253
Vendu et expédié par :
La Redoute
този е само че на раенцата

# 1 176
Някой знае ли колко е стелката на сандалите Camper с копчетата 37 или друг близък номер? Tired

# 1 177
Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тук.
Изчетох всичките упътвания от началната страница и не намерих отговор на питането ми....
В началото на ноември моя приятелка направи поръча от Ларедут за не малка сума, като в нея има и доста мои поръчки. Бяхме го изчислили, че като се прибирам по празниците ще си взема нещата. Тогава още поръчките идваха по пощата. Поръчката така и не пристигна и в началото на януари след като тя им писа получихме отговор да попълним съответната форма която да прикачим
 тук.
Избодох си очите, но така и не видях къде точно да прикача формата. Отговорихме им на мейла от който получаваме отговор-безуспешно. Последно пробвах да им пратя линк към сайт в който качих документа..... Винаги получавам един и същ шаблонен отговор:

"Dear Madam,

You informed me that you sent the form. We did not receive it.

Please, forward it by attached file to your e-mail in format PDF or HTML or in WORD.

Regards."

Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне, ако поста ми не е за тук ще ви помоля да ме насочите към темата за която е...
Поздрави!

Каква е тази форма , която трябва да прикачиш?Не може ли с copy paste да стане работата?

формата е тази
Изпратиха ми я с формат гиф по мейла.
Изпратих им го доста пъти на мейла както някой ме е посъветвал, но от първото изпращане минаха повече от 6 седмици. Обяснявам и многократно чрез формата в сайта за проблема - връщат ми шаблон.....

# 1 178
  • София...........
Моля, за референтен номер на този суичер Елос, беше 3-4 Е?
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-zippe-a-capuche-enfant-garco … mp;pos=18_n_ellos

# 1 179
# 1 180
Arven-относно ботите 39,ще ми кажеш ли колко см е стелката отвътре?

# 1 181
  • Варна
Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тук.
Изчетох всичките упътвания от началната страница и не намерих отговор на питането ми....
В началото на ноември моя приятелка направи поръча от Ларедут за не малка сума, като в нея има и доста мои поръчки. Бяхме го изчислили, че като се прибирам по празниците ще си взема нещата. Тогава още поръчките идваха по пощата. Поръчката така и не пристигна и в началото на януари след като тя им писа получихме отговор да попълним съответната форма която да прикачим
 тук.
Избодох си очите, но така и не видях къде точно да прикача формата. Отговорихме им на мейла от който получаваме отговор-безуспешно. Последно пробвах да им пратя линк към сайт в който качих документа..... Винаги получавам един и същ шаблонен отговор:

"Dear Madam,

You informed me that you sent the form. We did not receive it.

Please, forward it by attached file to your e-mail in format PDF or HTML or in WORD.

Regards."

Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да ми помогне, ако поста ми не е за тук ще ви помоля да ме насочите към темата за която е...
Поздрави!

Каква е тази форма , която трябва да прикачиш?Не може ли с copy paste да стане работата?

формата е тази
Изпратиха ми я с формат гиф по мейла.
Изпратих им го доста пъти на мейла както някой ме е посъветвал, но от първото изпращане минаха повече от 6 седмици. Обяснявам и многократно чрез формата в сайта за проблема - връщат ми шаблон.....

Като ти върнат шаблон, прикачи файла като отговор на шаблона, а не им пиши отново от сайта. Peace

# 1 182
  • До хладилника, който обичам
Тези дънки на Актив има ли/чака ли някой и за кога приблизително? Взех си ги в р-р 40, но сега се чудя дали да не взема 38, ако са уголемени  Thinking

# 1 183
  • Варна
на мъжкото карирано яке можете ли да ми кажете някакви размери на М и L
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-pur-coton-a-carreaux … minipdp=undefined

Вчера и аз търсих тези мерки и milcky се отзова за размер Л -

Цитат на: milcky
ширина при раменете – 45 см., ширина под мишниците – 57 см., ширина на ластика долу – 48 см., дължина – 68 см., дължина на ръкава по външния ръб – 70 см./ по вътрешния – 56 см., ширина на ръкава горе – 25 см. / долу – 11 см.
 bouquet

благодаря
така като гледам мерките умалено ми се вижда за този номер, вие как мислите?

имам ХЛ - ако вършат работа мерките ще ги меря, мисля че не е умалено
много ще съм ти благодарна, ако кажеш мерките на ХЛ
На ХЛ размерите са
дължина от рамо 67, ширина подмишници 66, ширина при раменете 52, ширина на ластика долу 56, дължина на ръкава от рамото 70, дължина от мишницата 56
Да обърна внимание, че якето се различава от снимката по ластиците - черни са

# 1 184
Пазя си линка с намалението в Албанците - http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-d-hiver. … t=price_ascending  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт