My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
момичета,много ви моля да ми отговорите
направих първата си поръчка,гледам в статуса на DHL,че в4ера пратката е пристигнала в Гърция
аз освен номера за проследяване от ДХЛ нямам друг,писахте там за някакъв баркод,притеснявам се,защото не знам по коя фирма ще дойде пратката ми
как да разбера,на мен не са ми пратили никакъв баркод,моля за помощ
дали по гръцките пощи да я 4акам и как да проверя
благодаря ви много
ето го и статуса ми  http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … ;idc=229303745016

Съжалявам, но аз ще те притесня...честно казано не вярвам да получиш поръчката си, стискам палци да греша, но моя опит показва друго...В Гърция нямат място пратките ни, определено е грешка. Имах един стол за кола, който отиде там и след като им писах, те си го изискаха от ДЧЛ обратно при тях и ми казаха, че като се върне при тях, ще ми го изпратят отново...да ама не! Стана така, че чаках 3 месеца да се случи нещо и чак на 3-4 месец ми върнаха парите за него  Crazy Най добре направо им пиши, че искаш този UPU код, който не виждаш на проследяването си   Peace

# 706
Мисля, че pavlo_deni е в Гърция и иска поръчката да пристигне точно там.

# 707
момичета,много ви моля да ми отговорите
направих първата си поръчка,гледам в статуса на DHL,че в4ера пратката е пристигнала в Гърция
аз освен номера за проследяване от ДХЛ нямам друг,писахте там за някакъв баркод,притеснявам се,защото не знам по коя фирма ще дойде пратката ми
как да разбера,на мен не са ми пратили никакъв баркод,моля за помощ
дали по гръцките пощи да я 4акам и как да проверя
благодаря ви много
ето го и статуса ми  http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … ;idc=229303745016

Съжалявам, но аз ще те притесня...честно казано не вярвам да получиш поръчката си, стискам палци да греша, но моя опит показва друго...В Гърция нямат място пратките ни, определено е грешка. Имах един стол за кола, който отиде там и след като им писах, те си го изискаха от ДЧЛ обратно при тях и ми казаха, че като се върне при тях, ще ми го изпратят отново...да ама не! Стана така, че чаках 3 месеца да се случи нещо и чак на 3-4 месец ми върнаха парите за него  Crazy Най добре направо им пиши, че искаш този UPU код, който не виждаш на проследяването си   Peace

Адреса и е в Гърция, там иска да си получи пратката, но няма код за проследяване, за гръцките пощи, ако те доставят на територията на Гърция. Не знае къде е отишла пратката след като е пристигнала в Гърция...така разбрах аз.

# 708
  • София
Взех си поръчката от пощата.  Peace Всичко изглежда наред. Поръчах това за мене:

-
за парите си са екстра,

и това за малката:

Снимките са и линкове!  Hug

# 709
  • София
P. S. И един код за нови клиенти (5 евро): ALNEARLLRYHJ

# 710
Момичета,недейте така Sad.дано да си получа пратката,адресирана е до гърция,тук живея,доставят до Гърция,вчера е пристигнала в Гърция,да се надяваме да я получа.

# 711
вижте какво са ми отговорили:
Dear Madam,

Thank you for your email to myToys.de.

We are pleased to inform you that your tracking number is 229303745016. You can use this number to track the status of your package by entering it into the search box at www.dhl.de. You can also change this site into English in the top right hand corner.

Should you have any further questions please do not hesitate to contact us.

# 712
на мен ми излиза това:
http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … ;idc=229303745016
до колкото виждам в4ера е пристигнала в гърция,кажете и вие как е според вас и дали пак да им пиша.

# 713
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!
Искам да си поръчам една детска количка и сайта и сега разучавам нещата.Не ми стана ясно,обаче,пратките с БП ли пристигат или с Интерлогистика?Защото в нашият град(Казанлък)няма такава куриерска служба и в такъв случай кой ще го достави?И друго,цените крайни ли са или начисляват и ДДС?Защото в началото веднъж пише,че не се наичслява,и веднъж,че се наислява.Не ми стана ясно newsm78
Благодаря предварително!!
pavlo_deni,доколкото чета вчера е пристигнала в страната,която си посочила,като крайна,т.е.крайната цел

# 714
  • София
Момичета,недейте така Sad.дано да си получа пратката,адресирана е до гърция,тук живея,доставят до Гърция,вчера е пристигнала в Гърция,да се надяваме да я получа.

Оо, pavlo_deni, момичета, извинете, но това не съм го разбрала  Blush
Щом си я чакаш в Гърция значи всичко е наредю, ще си я получиш, обаче за съжаление не мога да кажа по какъв начин доставят там. Сега се сетих, че ти беше питала преди 1-2 седмици, но всички тук ти писаха, че не знаят и че чакаме ти да споделиш как става, за да знаем за напред  Heart Eyes

По линка се вижда, че вече е в Гърция, но правилно са ти казали да изчакаш 2-3 дни, ще я получиш или известие къде да си я търсиш предполагам...

# 715
  • София
ботушите на адидас някой виждал ли е на живо , за да сподели мнение :
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Winterstiefel-adiSNOW- … a02.17.06/2002084

# 716
  • София
Здравейте,момичета!!
Искам да си поръчам една детска количка и сайта и сега разучавам нещата.Не ми стана ясно,обаче,пратките с БП ли пристигат или с Интерлогистика?Защото в нашият град(Казанлък)няма такава куриерска служба и в такъв случай кой ще го достави?И друго,цените крайни ли са или начисляват и ДДС?Защото в началото веднъж пише,че не се наичслява,и веднъж,че се наислява.Не ми стана ясно newsm78
pavlo_deni,доколкото чета вчера е пристигнала в страната,която си посочила,като крайна,т.е.крайната цел

Първо виж дали количката се доставя до БГ.
Вече не се доставят нещата с Интерлогистика, а с БП.
Цените, които виждаш, ако не си се регистрирала не са крайни. Като влезеш в профила ти - ще ги видиш окончателни.

# 717
  • София
Здравейте,момичета!!

Вече доставят с БГ-пощи (в Германия са DHL).  Peace За ДДС-то ще погледна, че аз ползвах кода за РД си.

# 718
преди половин час пак им написах и са много бързи с отговора,ето какво ми отговарят:
Dear Madam,

The UPU/Matchcode is not yet available on the DHL Track and Trace system, which means your package, has not yet been issued with a code. This should become available within the next couple of days. When you track your package on the DHL website, and you are forwarded to the search results, the Matchcode/UPU code should appear below the tracking number.

Should this information not become available within the next couple of days, please do not hesitate to get in contact with us, and we will take the matter further.

как да го разбирам това сега,благодаря ви,моля за превод  bouquet

# 719
преди половин час пак им написах и са много бързи с отговора,ето какво ми отговарят:
Dear Madam,

The UPU/Matchcode is not yet available on the DHL Track and Trace system, which means your package, has not yet been issued with a code. This should become available within the next couple of days. When you track your package on the DHL website, and you are forwarded to the search results, the Matchcode/UPU code should appear below the tracking number.

Should this information not become available within the next couple of days, please do not hesitate to get in contact with us, and we will take the matter further.

как да го разбирам това сега,благодаря ви,моля за превод  bouquet

Все още няма издаден UPU code и до няколко дена трябва да ти се появи. Ако не се появи да им пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт