"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 491
  • 835
  •   1
Отговори
# 480
А ти защо искаш да даваш витамини като добавка? newsm78

# 481
  • Велико Търново
Моля ви, препоръчайте ми хубави витамини за деца. Гледай на Jameson, но не разбрах химия ли са или от естествени източници. И за възрастни търся и хич не мога да се ориентирам.
 Peace
По-хубави и естествени витамини от тия приети с храната НЯМА Simple Smile

# 482
Съгласна съм, но въобще не съм сигурна, че си набавяме всичко необходимо от храната, въпреки че се опитвам да се храним пълноценно.

# 483
Моля ви, препоръчайте ми хубави витамини за деца. Гледах на Jameson, но не разбрах химия ли са или от естествени източници. И за възрастни търся и хич не мога да се ориентирам.
 Peace
В билковата аптека ми препоръчаха HealthAid - британска фирма. В момента аз и малката пием такива (тя бебешките до 4-годишна възраст, а аз за възрастни мултивитамини и минерали+пробиотик). Мисля, че съм доволна...ами от скоро ги пием, така че не знам Simple Smile

# 484
Ако няма доказана авитаминоза, аз лично не виждам смисъл от никакви външни добавки.  Peace

# 485
И аз съм против изкуствените витамини. Познати лекари също ги отричат. Балансираното хранене е най-доброто  Peace
   Между другото съм много и против противогрипните ваксини-смешното е, че колкото хора около мен си ги поставят, после те най-много боледуват  Wink

# 486
Някой може ли да даде съвет, как да почистя мухъл от текстил?

# 487
  • Велико Търново
И аз съм против изкуствените витамини. Познати лекари също ги отричат. Балансираното хранене е най-доброто  Peace
   Между другото съм много и против противогрипните ваксини-смешното е, че колкото хора около мен си ги поставят, после те най-много боледуват  Wink
Не ги отричайте напълно. За възрастен човек на 80 години с чести проблеми със здравето са препоръчителни  Peace

# 488
Здравейте!
Търся си еко преппарат за пране - гледах на Planet, Frolsch, Но ми изглеждат доста скъпи - около 10 лв.кг. То с всички еко неща е така, но се чудех дали няма и други алтернативи. Преди месеци бях пробвала със сапунените ядки, нещо не бях очарована обаче, но мисля да си ги изровя и да подновя опитите си.

# 489
  • Пловдив
Фрош е около 8 -9 лв. за 1,5л., слага се една капачка в прането..Стига за много време.
Планет една опаковка е около 9 -11лв, но това не е един кг. а около 2,500кг. Слага се около 100 гр. на една пералня. Също е много икономичен. А понякога има и промоции като към единия пакет е прибавен още един, може би около кг. за същите пари...

# 490
Фрош е около 8 -9 лв. за 1,5л., слага се една капачка в прането..Стига за много време.
Планет една опаковка е около 9 -11лв, но това не е един кг. а около 2,500кг. Слага се около 100 гр. на една пералня. Също е много икономичен. А понякога има и промоции като към единия пакет е прибавен още един, може би около кг. за същите пари...
Мерси, явно аз не съм догледала разфасовките. Наистина не е колкото си мислех.

# 491
# 492
  • София (Възраждане)
За колко пранета е?

# 493
Здравейте и в тази тема...  Laughing   Може да не съм на правилното място, но ми се мотаят тук едни ботуши от естествена кожа, които искам да освежа, за да си ги ползвам много зими и да не се налага да си купувам нови... Приемам всякакви изпитани рецепти... Peace

# 494

Общи условия

Активация на акаунт