Британците, британците - 9

• 16 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
Егати тъпото!  Crossing Arms

# 691
  • в сърцето на един мъж...
МГМ, моля, отправяй си въпросите по сериала в съответната тема, нищо, че са британци. Не всички ги гледаме и се интересуваме от жилетките на въпросния дух. Благодаря предварително!
Джой, ма изобщо не е честно така - нашата правова държава продължава да ми забранява Crossing Arms
Сарки, и аз в кюпа, не ги виждам. Но пък много им се кефя, още повече, че клипа единия е от любим филм Heart Eyes

# 692
  • Ænima/Albuquerque
Ама поне видяхте ли кои са песните?  Tired

# 693
Сарки, едната е Стей, ако не се лъжа? Другата не знам Embarassed

# 694
  • Ænima/Albuquerque
Аха, да, другата е Wonderful life.  Heart Eyes

# 695
 Mr. Green Значи по презумпция и външен вид и за нея съм се сетила Laughing Но аз харесвам повече Стей Heart Eyes

# 696
МГМ, моля, отправяй си въпросите по сериала в съответната тема, нищо, че са британци. Не всички ги гледаме и се интересуваме от жилетките на въпросния дух. Благодаря предварително!

Не се заяждам, но по същата логика и на мен не ми е интересно да чета за Робин Худ, щото не го гледам, ама сте си в правото да го обсъждате... Както и да е, махнах снимките, въпросът е приключен. Wink Hug

# 697
Бейби, темата е за британци и британски сериали, не за жилетката на Ани - има си специална тема по въпроса, там ако искате и бикините й опишете. В случая Робин Худ си няма тема, сериала е британски и си е съвсем по темата. А и ние не сме обсъждали в детайли дали е облечен, съблечен, с ризница или само по панталони, а колко са хубави актьорите там. Ако имаш проблем - пиши на Плами, че тя разказа края на сезона. Това е единственото обсъждане.

# 698
  • Ænima/Albuquerque
Да, но някой от нас пишем и в двете теми и повтаряме едни и също - това важи и за теб, Бейби.
Само дето не си копирам постовете!
За Робин Худ и на мен не ми е интересно да чета и като сме на въпроса, дали има начин да си направите тема и там да се информирате кой умрял?  Mr. Green

# 699
Ах, с котка!  Heart Eyes Аз съм убедена - за този тип брит има някъде капъл и там ги правят, тъй да знаете!

Споко, Бейби.  Wink

Сти-га, сти-га, сти-га!

А, Щурми, я почвайте да им обсъждате гащите! Или съдържимото.  hahaha

Сарк, според мен просто недостатъчно много хора го гледат, че да има тема. Мисля, че тва е една от хубавите черти на нашта тема - който си няма отделна е добре дошъл. Мене не ми пречи, пропускам въпросните коментари, кво толкова.

# 700
Да, но някой от нас пишем и в двете теми и повтаряме едни и също - това важи и за теб, Бейби.
Само дето не си копирам постовете!
За Робин Худ и на мен не ми е интересно да чета и като сме на въпроса, дали има начин да си направите тема и там да се информирате кой умрял?  Mr. Green
Ми да бе, ясно, ама влязох в положението на МГМ, щото още не е изгледала всички сезони... Аре оставете личните спорове и... предпочитания, ама ако беше някой друг, а не МГМ едва ли щеше да стане голям проблем... Както и да е, не съм и адвокат, ама двойния стандарт е тъп. Tired

За второто те подкрепям Сарк! Grinning Mr. Green

# 701
  • Ænima/Albuquerque
Ще се намерят, бе, Пуц - във форума има 150 000 човека, как да разберат, ако не пуснат тема?
И Компаньонката си има тема, нищо, че сме 4 човека, дето го гледаме.

Бейби, моля те, не ме ядосвай.

# 702
Оф, изобщо не ми пука кой го пише, пак същото щях да кажа.
Пуц, аз Худ не го коментирам бе, коментирам Ричард Mr. Green

# 703
Оф, изобщо не ми пука кой го пише, пак същото щях да кажа.
Пуц, аз Худ не го коментирам бе, коментирам Ричард Mr. Green

Е, уотевър, ся, се тая.  Mr. Green Пък и аз не съм ти правила забележка.

# 704
  • София
Тра - ла - ла!!!!

Я, гле`йте к`в нов сериал открих току що...
Дали ще е интересен  newsm78

http://www.imdb.com/title/tt1822448/
Има го в Замунда, даже май има и няколко серии с бг суб.

Общи условия

Активация на акаунт