Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Как ще изфабрикуват "любов" между Мелда и Харун! newsm09 А тази магия - на бунището ли? smile3515
Ne moga da pisha na kirilica!
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 466
# 467
  • Варна
Дани, миличка, прекрасни стихове прочетох тази вечер. Благодаря ти за постоянството   bouquet  bouquet  bouquet
reverance Kissing Heart amiiii perko

# 468
Момичета, вие кой филм гледате???

hahaha hahaha hahaha Е, продължи,де?! Защо се спря? Grinning

Grinning winona,
Учудването ми дойде от това, че коментарите ви днес се разминават с това което гледах аз.
За това в мен остана чувството, че не съм гледала същия филм.
Дори и след преводите, прочетох постове след които бях ето така
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

ПП Стига съм ви дишала въздуха. Забавлявайте се.
V tozi post ima mnogo istina!

# 469
Предварително ви моля да бъдете благосклонни към моята особа,защото днес не съм много адекватна от преумора и може да има неточности в превода тук таме
Еда-Харун (в спалнята след като се прибра)
Е-ти няма да оставаш тук.Нилюфер подготви за теб другата стая.Казвам ти тук не е твоята стая.Дрехите ти са в другата стая.Сега излез,искам да спя.Не ме карай да викам Харун,излез от стаята.Ямур ще се събуди,ще види че се караме.Какво ще постигнеш като се държиш така?Дадох ти моите чувства,но не можеш да разчиташ на тези решения.Няма  да казвам да вече на всичко. Всички това остана вчера.Странно е ,но ние трябва да започнем да живеем нов живот.Трябва да го направим заради дъщеря ни.
Х-да,направихме сделка с теб.Виждаш го странен, но за новия ни живот и  двамата трябва да спазваме някои правилаНо тези правила ще бъдат моите правила(т.е. аз ще ги създам) В тази стая ще останем аз и ти.
Е-не.Никога няма да стане това
Х-Няма да лъжем повече ЯМур,така че ще се държим като нормални майка и баща.Не искам повече да го обсъждам.Темата е затворена.
Е-не не е затворена.Не сме постигнали общо решение.Трябва да чуеш(уважаваш) и моите искания.
Х-моля те, имах тежка нощ

Рекси, благодаря ти мила за всеотдайността и постоянството   bouquet

Според вас Харун чува и уважава ли решенията на Еда ? Не коментирам " т.е. аз ще ги създавам " Това какво е? Кой си ти бе да създаваш САМ правила и то във връзка, за която твърдиш , че е единствена, истинска, силна и пр.? Пардон, истински турчин по нашите изградени представи. А може би там така е прието и нормално? Може би затова всички слушат и Джамиля, ако и да са по на 30 и кусур години. И като капак имал тежка вечер - пак няма нужното време и настроение за нея. Е, как кажете ми при тия обстоятелства толкова крехка и объркана млада жена няма да греши? Та тя освен с Хаят, друг нормален не виждам с който би могла да говори и да сподели тревогите си колкото и на нас да ни изглеждат маловажни , смешни и повтарящи се. Може да е хубав, ама баба ми викаше "Хубост в паница се не топи".
Хоп, виждам и следващият превод - щял да разбие вратата. Я една от вас поне да си признае нейният Харун при някъв спор склонен ли е да разбие вратата? И това ми било съвременен бизнезмен и силно ОБИЧАЩ мъж. С разбиване на врати ли се решават проблемите? Аз изглежда не съм от съвременните хора, щом това ми е чуждо и не го възприемам за нормално  newsm78
Разбира се обсъждам героите , които ни представят сценаристите , но такива има и в реалният живот и то много, и жалко за тия, които подкрепят такъв начин на живот . Повярвайте ми това не е щастлив и нормален живот. Да не подхващам темата пък  "В името на детето" - нещо , което се опитват сценаристите да ни вменят напоследък. Това не е от полза нито за двамата родители , нито за детето, но се осъзнава след много години. Поне така мисля аз, от това което съм видяла около себе си, защото съдбата ми бе приятелка и ми спести такива неприятности , като на Еда.
Сега може да извадите гранатометите и да стреляте по мен - гърбът ми е широк ще понесе ударите, но само зад една външност не бих могла да застана. Разбира се не се отказвам от стиховете за Харун и най-вече погледът му, но съм ги писала при излъчването на други серий, тъй че......
Извинявам се за дългият пост, но и аз като Каламинси или пиша или не. Впрочем това мнение го написах и като стихотворение, но се чудя дали да ви занимавам. Който иска може да подмине поста ми.

Тарабас,поста ти е толкова верен,истински и емоционално смел,че чак се засрамих,че преди малко реших да бъда малко"гаднярка"тази вечер!Поздравления!
 newsm10 smile3501 newsm10 newsm51 newsm51

# 470

Леле, Боже, за малко да се вържа, ама видях, че е монтаж.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 22:27 от lucymi

# 471
А европейката Еджето,пак ли в Европа я изнесоха?
Не се заяждам,а питам.
Според мен,и моят любимец Арасчо ще се изнесе нанякъде-рано или късно ще разбере,че мястото му не беше нито във фирмата,камо ли до Еда.Но поне не направи нищо лошо до сега!

Mnogo mi e stranno, 4e dosega ne sam pro4ela edna zastita na Aras! Primerat mi s Edze ne e bil dostata4no zarazitelen!

# 472
Не се заяждам,а питам.
Според мен,и моят любимец Арасчо ще се изнесе нанякъде-рано или късно ще разбере,че мястото му не беше нито във фирмата,камо ли до Еда.Но поне не направи нищо лошо до сега!

Mnogo mi e stranno, 4e dosega ne sam pro4ela edna zastita na Aras! Primerat mi s Edze ne e bil dostata4no zarazitelen!

Май само ти защитаваш предварително загубени каузи! Дори и това да е провокация към съфорумките. Но ако искаш да защитиш Арас, аз ще чакам да прочета поста ти с удоволствие.  Hug

# 473
Не се заяждам,а питам.

Защитава се този,който има нужда от това.Явно Арас не е направил нищо лошо досега и затова няма нужда от защита!

# 474
Незабравимке,  bowuu, но не съм забелязала да си "гаднярка". Незнам какво имаш предвид, но тук мисля, че всеки може да каже какво мисли и на никой не му трябва "емоционална смелост" /каквото и да имаш на ум/, за да го направи. Аз просто не мога да пиша мнение с 1-2 изречения и затова до сега пишех стихчета, за да не ви отекчавам с четене. Напоследък обаче установих, че и стихчетата не се четат, затова тази вечер написах този пост, защото цял ден се изкушавах и който е възможно в най-кратък вариант от това, което бих могла да споделя.

# 475

Здравейте!

Аз съм в отлично настроение след снощния епизод. Преди време бях написала, че Джем Табак прави страхотни, находчиви, оригинални решения за много сцени. Само че ако аз съм на мястото на Еда, винаги ще заключвам вратата откъм страната на Господин Съблазън. Вода да газя, жадна да ходя нема да стане... Даже ако Пепелка се появи, ще я помоля да направи гифче на тая сцена.  newsm43
Otnovo tozi post!I  na men mi povi6i nastroenieto! BLAGODARQ TI!Naj-hubavia  moment v epizoda!

# 476
 newsm10 newsm10 newsm10

Тарабас подкрепям поста ти на 100%.  smile3525 Просто изчаках превод преди да започна да коментирам каквото и да е било, защото, често се оказва, че само гледайки картинки често си създаваме грешни впечатления.
Но тук наистина ми идва поведението на Харун в повече. Отново липсва диалог между тях. Ти си казала всичко останало, няма да те повтарям.   bouquet

# 477
Незабравимке,  bowuu, но не съм забелязала да си "гаднярка". Незнам какво имаш предвид, но тук мисля, че всеки може да каже какво мисли и на никой не му трябва "емоционална смелост" /каквото и да имаш на ум/, за да го направи. Аз просто не мога да пиша мнение с 1-2 изречения и затова до сега пишех стихчета, за да не ви отекчавам с четене. Напоследък обаче установих, че и стихчетата не се четат, затова тази вечер написах този пост, защото цял ден се изкушавах и който е възможно в най-кратък вариант от това, което бих могла да споделя.

Под "гаднярка" имах предвид това,че отново се заядох с Еджето-отдавна приключена тема.А и понякога се изкушавам да пиша не това,което мисля,заради спор,и като провокация-признавам си го.
Винтерес на истината,ако трябва да съм честна и сериозна,мисля точно това,което и ти си написала в поста си.

# 478

Я пиши по-често!   bouquet Виж от какви смислени постове си ни лишавала! Но пусни и стихчето, което си написала, за другите не знам, но аз чета всички с удоволствие а и като ги копирам за стихосбирките си ги повтарям.  Понякога със стих казваш повече истини отколкото написаното и в най-дългият пост!  Hug

# 479
  • Варна
А, Тарабас, защо си мислиш, че стихчетата не се четат- особено пък твоите?! newsm78 Такова събитие не е за пренебрегване- твоите стихове- четат се, бъди сигурна! yes Който има желание, чете и оценява подобаващо! thumbsup Не се отказвай да пишеш и да доставяш удоволствие с таланта си!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт