Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
# 601

Ако нямай  има нужда от следобедно кафе....
Как успя по сателита да ме подушиш?! newsm62

Силно обоняние имам....newsm62 newsm62 newsm62

# 602
Компания, чета нещо при съседите и ако правилно съм разбрала , май часът на сериала е изместен напред - в 20.00 часа! Който разбира езика, моля, да погледне!

Стига бе - това значи праймтайма! Може би не случайно в последния епизод имаше поне 4 рекламни паузи. Явно интересът расте, рекламодателите дават луди пари, сътоветно хонорарите скачат и затова Йозлем си е купила Порше. Саадет и Феяз може да съжалямат много, че са ги "убили", а пък Толга, че изостави без време Еда. Ей, много ми е развинтена фантазията - стана като във вица за младия научен работник и стоножката.

# 603
Компания, чета нещо при съседите и ако правилно съм разбрала , май часът на сериала е изместен напред - в 20.00 часа! Който разбира езика, моля, да погледне!

Ако е вярно,значи интереса и рейтинга нарастват. Местят ги в праймтайма, а за нас означава край на безсънните нощи....

# 604

Ако е вярно,значи интереса и рейтинга нарастват. Местят ги в праймтайма, а за нас означава край на безсънните нощи....
smile3506 smile3506 smile3506Не е за вярване значи.

# 605
  • София

Да ви полея със студен душ,  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! но това е предложение на една фенка,филма да бъде преместен в петък от 20.00,което ще гарантира висок рейтинг

# 606

Здравейте, Незабравими!
Благодарности на всички момичета, които правят темата така незабравима и се грижат с преводи, клипчета, снимки и коментари, Невероятни сте! Hug
Добре, че ви има всички вас! txtloves
http://www.vbox7.com/play:1a6f2242&start=5

# 607

Да ви полея със студен душ,  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! но това е предложение на една фенка,филма да бъде преместен в петък от 20.00,което ще гарантира висок рейтинг

Благодарим ти Рекси за пояснението....  bouquet

# 608
От всичко, което написах по-горе, си задавам въпроса : Има ли истинска любов между Еда и Харун?! /цитат на Моксито/
Любов има! Истинска - предстои да стане! Ако такава е волята на боговете/сценаристите/. Grinning

Любовта е толкова истинска, колкото истински сме ние! Ще добавя само, че любовта на Еда и Харун е още зла и упорита... Зла към всички, които видяха грях в това чисто чувство и се опитаха да я унищожат, и упорита към самите влюбени - колкото и да пъдят любовта от себе си, тя ги пристяга и оковава още по-здраво в стоманеното си въже. Любовта е там, където някой придава смисъл на всичките ти грешки, събужда разбитите ти мечти и ги извисява отново.

# 609

Отплеснах се с разсъждения и забравих да пусна една снимчица...

# 610
Е, не всички, не всички....
bganio - радвам се, че е така. Много си точен (както винаги) по отношение на любовта.
Ще ви дам пример - имам колежка, чийто съпруг й звъни по 100 пъти на ден, носи й цветя в работа, търси и иска постоянното й внимание, гледа детето и т.н. - звучи прекрасно, нали? Но тя беше стигнала почти до развод, защото нямаше глътка собствено време, защото се чувстваше като в капан, постоянно следена, контролирана - е това любов ли е? Не знам как ще се развият нещата при тях, но повярвайте и най-добрия светец и богу не е драг.
Какво искате от Еда - да е мълчалива, покорна и съгласна с всичко - че Мелда беше точно такава в първи сезон - мълчеше и преглъщаше връзката на Харун - пред него и правеше гадории зад гърба му - ако искате такава жена за Харун - то не е късно....
Еда не е такава - харесва ми как се изправя срещу всеки - срещу Едже, срещу баща си, срещу сестра си (във фирмата на Харун), дори срещу Харун - правилно насочи гнева си към него, а не към Едже (в смисъл да прави гадории като Мелда), той е проблема й, не другите жени, с него трябва да се разберат. В образа на Еда има постоянство, но този на Харун издиша - въпреки превода на думите им в леглото вечерта, пак не разбирам защо се отказва...

# 611
# 612
# 613
  • Русе

Рекси, благодаря ти за пояснението!  bouquet  bouquet  bouquet

# 614
  • Русе
От всичко, което написах по-горе, си задавам въпроса : Има ли истинска любов между Еда и Харун?! /цитат на Моксито/
Любов има! Истинска - предстои да стане! Ако такава е волята на боговете/сценаристите/. Grinning

Любовта е толкова истинска, колкото истински сме ние! Ще добавя само, че любовта на Еда и Харун е още зла и упорита... Зла към всички, които видяха грях в това чисто чувство и се опитаха да я унищожат, и упорита към самите влюбени - колкото и да пъдят любовта от себе си, тя ги пристяга и оковава още по-здраво в стоманеното си въже. Любовта е там, където някой придава смисъл на всичките ти грешки, събужда разбитите ти мечти и ги извисява отново.
Дано последните ти думи да са в бъдещите проекти на сценаристите! newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт