Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Привет на цялата компания Hug

Милена,благодаря за преводите  bouquet
Бганьо,поклон пред таланта ти  bowuu

Нека не забравяме какво ни накара да се филмираме така Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=fajaK-SbJag

# 631
Дами да ви пожелая, приятни почввни дни от мен до сряда!  love001
 Поздрав за всички с една невероятна песен! Hug
http://www.vbox7.com/play:af543938&start=2
Приятен уикенд и на теб,ИР65!   bouquet  bouquet  bouquet
И аз се присъединявам към пожеланията!! newsm51 smile3525 smile3525
Довечера няма да съм на линия , но се надявам утре сутрин да ме зарадвате с кафе и фрагмент!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако фрагмента не е ужасен ще е много добре , но ако е ужасен, за успокоение може да хапнем и по някоя пастичка!!!! hahaha hahaha
До утре момичета!!

# 632
Привет , Манпла! Hug Hug Hug
Не сме забравили, какво ни накара да се филмираме така! Peace

Приятен уикенд Меги и Ир! Hug Hug Hug

# 633
Ир,Меги приятна вечер и уикенд Hug

http://www.youtube.com/watch?v=n8q8ivki7cE&feature=related

Наде,добре,че са прекрасните клипове на момичетата да ни напомнят Simple Smile Wink Hug

# 634
Мокси,ще може ли да те помоля да сложиш всички преводи на първа страница в новата тема.Благодаря ти  love001
Малко са разпръснати,но нямам време да ги подреждам Hug

Арас-Наемния убиец

А-говори,кой те нае?На каква цена?Колко пари ти даде мъжа?Кажи ми на кой се продаде?Говори да не загинеш.Кое е собственика ти,говори.
Наемния убиец(*)-пощади ме ,моля те пощади ме
А-отговори ми на въпроса,не го подценявай
(*)-Хазар,Хазар,пистолета ми даде Хазар Йълмаз
А-вдигни,долен човек.  #Crazy Ще ти потърся сметка Харун Арсланлъ.Няма да оставя това така
Х-ако на някой трябва да търсиш сметка това няма нищо общо с мен
А-и на теб...на партнцора ти.Ще съжалявате,че се занимавате с мен
Х-еееее,достатъчно

Еда-Харун(в колата прибирайки се)

Х-доволна ли си от играта ,която играеш?Око за око,зъб за зъб,така ли?Заради Едже отговаряш с Арас
Е-за последно ти казвам.Ние само работим
Х-само работите ли?удовлетворява ли те това обяснение?
Е-добре а ти,как да съм сигурна къде и с кого си бил миналата нощ.Имаш ли задоволителен отговор?
Х-обяснение ли искаш и от мен
Е-мхх
Х-забравяш това което каза.Ти постави правилата.Нямаме право да задаваме такива въпроси помежду си
Е-аз не правя същото като теб.Това се опитвам да ти кажа
Х-и аз нямам като  теб  подписан договор. И то с някой,който иска да ме има

Еда-Харун (вечерта в спалнята)

Х-Дилек е съпруга на мой приятел.Каза ми по телефона новината за инцидента с приятеля ми
Е-Не ме интересува
Х-Лъжеш ме.Не ме ли попита коя е тази Дилек?Знам че все още си луда от любов по мен.Ревнуваш
Е-тази вечер слушах достатъчно глупости,повече не желая

Харун-Ямур

Х-Еда,Еда,ако не отвориш ще разбия вратата.Това го знаеш нали.Отвори вратата,Казвам ти да отвориш..Еда
Я-тате
Х-дъще,ти защо не спиш,ангелчето ми
Я-сънувах тате,нещо много страшно.Може ли да остана при вас в леглото
Х-не може,едничката ми.Но ако искаш ще остана малко с теб
Я-защо?Аз съм много щастлива когато съм между вас двамата.Изобщо не се страхувам
Х-няма от какво да се страхуваш.Ние сме тук може да ни извикаш
Я-искам във вашето легло
Х-всеки трябва да си спи в неговото легло,едничката ми.Така е правилно
Я-добре,тогава остани  малко  с мен
Х-добре,ангелчето,за малко ще остана

Еда-Харун (в спалнята след като се прибра)

Е-ти няма да оставаш тук.Нилюфер подготви за теб другата стая.Казвам ти тук не е твоята стая.Дрехите ти са в другата стая.Сега излез,искам да спя.Не ме карай да викам Харун,излез от стаята.Ямур ще се събуди,ще види че се караме.Какво ще постигнеш като се държиш така?Дадох ти моите чувства,но не можеш да разчиташ на тези решения.Няма  да казвам да вече на всичко. Всички това остана вчера.Странно е ,но ние трябва да започнем да живеем нов живот.Трябва да го направим заради дъщеря ни.
Х-да,направихме сделка с теб.Виждаш го странен, но за новия ни живот и  двамата трябва да спазваме някои правила.Но тези правила ще бъдат моите правила(т.е. аз ще ги създам) В тази стая ще останем аз и ти.
Е-не.Никога няма да стане това
Х-Няма да лъжем повече ЯМур,така че ще се държим като нормални майка и баща.Не искам повече да го обсъждам.Темата е затворена.
Е-не не е затворена.Не сме постигнали общо решение.Трябва да чуеш(уважаваш) и моите искания.
Х-моля те, имах тежка нощ

Еда-Харун(сутринта)

Х-готова ли си,веднага ще се погрижа
Е-на къде
Х-на работа
Е-ще отида сама
Х-не,не може.След като те оставя на твоята работа,която можеше да вземеш в къщи.заедно ще тръгваме от този дом и заедно ще се връщаме
Е-в къщи може да играем тази игра,но няма да я изнасяме извън къщи.Ти няма да ми се месиш,става ли,не се нуждая от грижите ти
Х-напразно се противиш,това е което искам,знаем какво непременно трябва да правим
Е-какво значи това ние.Твоите правила дали ще важат   на света,нито ще се движим по твоите команди,приеми го
Е-(тук не разбрах добре) казва че не е добре никой да нарушава правилата,просто трябва и двамата да ги спазват 
E-според твоите правила
Х-защото твоите не са конструктивни
Е-че аз не искам да бъдем отново заедно
Х-но аз искам.Само защото Ямур го иска
Е-Не прави ЯМур интрумент в игрите ни
Х-Сега ще дойдеш ли с мен или трябва да те държа за ръката

Еда и Харун отиват на работа

Х: Ако си готова, да тръгваме!
Е: Накъде?
Х: На работа
Е: Ще отида сама
Х: Не, не можеш. Ще те оставям и ще те вземам от работа. Заедно ще излизаме от тази къща и заедно ще се връщаме.
Е:  Вкъщи може да играем тази игра, но навън ще се държа както искам. Ти не можеш да ми се месиш, ясно ли е, не ми пука ти какво искаш!
Х: Напразно се противиш, добре знаеш, че аз каквото поискам, го правя.
Е: Какво значи това? Ние да не сме някакви натрапници на земите, където ти си цар и да се подчиняваме на заповедите ти? Не приемам!
Х: Никой никъде не е натрапник, просто и двамата спазваме правилата, за да избегнем нови грешки.
E: Твоите правила.
Х: Защото твоите не са конструктивни.
Е: Аз не искам да бъдем отново заедно.
Х: Но аз искам. И не само аз, и Ямур го иска.
Е: Не прави Ямур инструмент в игрите си!
Х: Сега ще дойдеш ли с мен или трябва да те хвана за ръката и така да те заведа?

Харун и Еда в колата, отиват на работа. Джемил се обажда по телефона.

Х: Добро утро, татко, как сте?

Дж: Добре. Без да ти отнемам много време, набързо само ще ти кажа. Казах и на Еда. Има една работа, която трябва да се свърши.

Х: Слушам Ви!

Дж: Виж, Харун! Ние сме семейство, което държи на традициите. Поставяме семейната чест над всичко, както вече си разбрал сигурно.
Час по-скоро оправете тази работа с подписването. Не можем да приемем да живеете в една къща без брак. Тази вечер искаме да дойдем да говорим за това.

Х: Разбира се! Ще се видим довечера. Лека работа!

Дж: И на теб!

Е: Какво каза татко?

Х: Казал ти, че иска да се оженим възможно най-скоро /усмихва се/: "Великите умове мислят еднакво". Както виждаш, с баща ти сме на едно мнение.

Е: Защото баща ми не знае истината.

Х: Искаш да научи ли? Добре...ще разкажа и на него: това, че ме обвиняваш неоснователно; че влезе в съдружие с някой, против волята ми...

Е: Не намесвай баща ми в тези неща. Ако не друго, пред него поне не се излагай!

/отбива колата/
Х: Какво искаш да направя? Да постигна невъзможното ли? Да върна времето назад и да те освободя от маниите ти ли?

Е: Добре ще стане! Ако можеш, направи го!

Х: Не мога да върна времето назад. Но ти можеш да се освободиш от мислите, които те терзаят.

Е: Толкова е лесно, така ли?

Х: Болките, които понесохме заради тази любов...как можеш да забравиш, Еда? Как можеш да станеш пленник на тези мании? Не дадохме ли сърцата, душите си за пътя, който избрахме? Имаме ли друг изход освен да бъдем щастливи?

Е: Аз вече не търся изход, Харун!

Х:...Правилно! Искаш  да страдам. Но това не може да продължи така!

Е: Не забравяй, че сме заедно заради Ямур!

Х: Не забравям. Ще се оженим! ...И то веднага!!!....Заради Ямур.

Харун оставя Еда на работа. Тя тъкмо е говорила с Арас, че отлагат събранието за следобяд.

Х: Значи си решена да правиш бизнес с онзи мъж?
Е: Да!
Х: Дори и като знаеш за чувствата му към теб? Така ли?
Е: Двамата само ще работим заедно. И аз имам доверие на Арас.

/и слиза от колата/

Хазар претърпял автомобилна катастрофа и умрял. Предупредиха да се шофира внимателно. Преди това той каза на Харун, че се оттегля от съдружието и иска да му изплати веднага няговия дял. Харун не се поддаде и каза, че чак когато приключи поръчката, която ще изпълняват, ще му даде парите и той не прави бизнес като него. Не го интересува Арас, нито тъмните дела на Хазар. После Харун намери друг, с когото да работи - посети го в офиса му един млад мъж.
След това един човек на Арас го информира, че Хазар и Харун са развалили партньорството. Тогава Арас разбра, че Харун не е замесен в поръчаното от Хазар убийство.

Харун и Арас пред ателието на Еда

A: Снощи звъня, за да ме предупредиш ли?

/Харун не го поглежда и отминава/

A: Прави каквото искаш, но няма да промениш намерението ми.

Х: Чудесно! Защото ние все още сме врагове. И аз все още стоя зад думите си.

А: И аз!

Х: Не ти ли е трудно? Да се държиш като някой, който не си... Да си вярваш...да искаш неща, които никога няма да ти принадлежат... Да правиш планове за това...Колко труден живот имаш. Както те погледна, какво виждам, знаеш ли?
Един нещастник, който е повярвал на собствените си мечти... И най-жалката страна на този нещастник е, че все още няма нищо в ръка, което да е негово.
Не е ли това и последният ти напън? Да работите заедно с Еда? Това няма да ти донесе нищо. Ако не си разбрал досега на кого принадлежи сърцето и, вероятно този път ще разбереш.

Харун и Еда в колата, след целувката пред Арас

Х:Доволна ли си от играта, която играеш?... Мяра според мяра, така ли? Срещу Едже - Арас!

E: За последен път ти казвам - ние само работим заедно.

Х: Само работим заедно. Доволно-задоволително обянение.

E: Добре, а ти как ще обясниш снощи къде и с кого беше? Имаш ли задоволителен отговор?

Х: Обяснения ли искаш от мен?

E: Мъхъ.

Х: Май забрави думите си. Ти постави правилата. Нали нямахме право да си задаваме въпроси?
Е: Аз не постъпвам като теб. Това се опитвам да ти кажа.

Х: И аз не подписвам с никого спогодби като теб! И то с някого, който иска да те има!

Докато вечеряха заедно с Тюркян и Джемил, звънна телефона на Харун, съобщиха му, че Хазар е починал. Какво чу Еда:
Х: Дилек/ русата мадама, явно/, винаги можеш да ме обадиш, знаеш. Дочуване!
Е: Коя е тази Дилек?
Х: Една моя приятелка.
Е: Снощната или някоя нова?

Еда – Харун – в кухнята, след като Харун обясни за Дилек:

Еда – Тази вечер достатъчно глупости слушах, стига толкова…
Харун – единствената глупост тук е твоя инат… и двама  ни ни наранява… Ти не повярва в любовта ми и в мен не повярва…
Еда – Тогава е глупаво да изтърпявам и това което стори с тази жена…
Харун – още повече ще направя… И то е че от ден на ден все повече ще продължавам да те обичам.

Харун и Еда – в спалнята, последната  разправия преди раздялата:

Харун – цяла вечер ли ще стоиш на крака?..... Лека нощ! (хубави сънища!)
Еда – не ме докосвай! (Харун я погалва по косата)
Харун – Еда, моя Еда…
Еда – аз не съм твоя Еда… По принуда съм в този креват… Не е заради теб, това да не ти излиза от ума! (не го забравяй!)
Харун – погледни ме!
Еда – не, няма да те погледна….
Харун – Еда, прости ми! (извинявай!)
Еда – няма извинение, достатъчно е да стоиш далеч от мен,.. Това, което наричаме игра, изгаря душата ми… Ти не разбираш ли това… Едно и също лего, когато те погледна, когато ме докснеш, не е възможно да разбереш как се чувствам…С години мечтите ми бяха за този дом, сега за мен той не се различава от гроб, кой може да повярва това… Само поемам дъх и всяка минута си спомням какво съм погребала/загубила…. Ти ме погреба жива в този гроб… Твоите чувства, очаквания може да са различни, но аз живея с тези…. Имам усещането, че съм обхваната от смъртоносна болест, разбираш ли?

Харун: В моите чувства и очаквания си все ти. Това винаги е било така и така ще бъде. Това, че ти не ми повярва ме изпълва с болка. Всъщност мен ме е обвзела буря от любов… Фаталните събития (случайностите, стечението на обстоятелствата) в живота ни като вирус унищожават любовта ни. Когато ни се случват така близо до нас, ни дистанцират един от друг. Да ги държим далеч от нашите ръце. И като се обърнем назад, когато вървим ръка за ръка, те (проблемите, случайностите) изчезват. Аз съм влюбен в теб. И ако предам тази любов, значи да забия кинжал в туптящото ми за теб сърце. Един ден ще дам и последния си дъх за тази моя любов към теб, така може да се опише предаността (верността) ми. Но ти на мен не ми повярва. Заради любовта ми към теб, само за да бъдеш ти добре, издържам тази болка. Прости ми мила, единствената ми вина е  че те обичам. Винаги теб обичах, любима…

Еда-Ямур(сутринта)

Ямур-добро утро,скъпа моя мамо
Еда-добро утро единствена моя,ангелчето ми(Еда я целува)
Ямур-ааааааа,стига мамо,добре.Тате къде е?
Еда-има работа,излязъл е
Ямур-днес мога ли да дойда с теб на работа,моля те мамо
Еда-може и да стане
Ямур-олеййййййй
Еда-сега хайде да отидем където искаш

Мелда се обажда на Бату, който тъкмо е наредил да извикат лекар, който да превърже пръстите на Бурак, защото му е нужен жив, докато проговори. /към 15 минута от начлото/

Бату: Мелда? Чакай..не затваряй! Добре...не говори, но не затваряй! Щастлив съм само да чувствам, че си там... Искам да ми вярваш, да ми се довериш... Помогни ми да ти покажа къде ме отвежда копнежът по теб... Позволи ми да ти докажа колко те ценя... Дай ми шанс, за да ти представя истинския аз... Дълбоко в един ъгъл на сърцето си, може някъде най-надълбоко, може би и ти ме обичаш...знам...
/поглежда към новата луна/
Също като тъмната страна на луната...всички имаме тъмна страна...
Някои избират душата им да живее на тъмната страна, ... но някои нямат шанс да избират. Принудени са да живеят с тъмната си страна, ...защото са тласнати в тъмнината. Тези, които живеят в светлата половина, са принудени да се борят с тези от тъмната. Накрая, и за двете страни, това става естествено като дишането. И идва ден, когато се срещаме с истината, със себе си...
/Харун гледа снимката на Бату на комп./
Ако искаш, мога да ти разкажа истината. Единствената светлинка, която озарява тъмнината ми, е обичта ми към теб...единствено тя...

# 635
  • Русе
Манпла, ти си съкровище!  bouquet  bouquet  bouquet
Вместо да търча да ги търся, по страници, всичко си събрала! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 636
  • Варна
Здравейте, мили дами и господине! Hug
Днес се втурвам в темата директно с цитат и коментара му, който ще бъде дълъг, но нямам време...
Да благодарим на Милена и на всички останали преводачки за диалозите, от които нещата стават по-ясни. Имчам чувството, че на Еда й избиха чивиите от всичките тези 4-5 години мъки, страдания, раздели и т.н. Тя уж прости на Харун, че забегна за цели 4 години и я водеше умряла пред Ямур, но явно е било само привидно. И сега снимката на Едже, та и русата мацка (направо дребни и нелепи поводи) просто преляха чашата и отприщиха пороя на отрицанието и задържаните с години реакции и мании на Еда. И пътят обратно ще е дълъг, но пък славен и водещ към хепиенда да се надяваме.
Подкрепям това мнение с изключение, че "снимката на Едже и русата мацка са направо дребни и нелепи поводи"! Еда е убедена, че Харун й изневерява ( той така й внуши)- в резултат, тя загуби доверието си в любимия мъж, което пък разруши идеалистичната представа, която тя е градила и пазила за него през всичките години. Не може изневяра, предадено доверие и пълното разочарование от любимия, да се нарекат дребни и нелепи поводи! Това бяха камъчетата, които обърнаха колата! Crossing Arms
Пък сега като гледам преводите, ми прави впечатление нещо, което до сега не е коментирано. Лично аз намирам почти всички думи на Харун към Еда за доста обидни, и като се прибави и тоя някак подигравателен поглед- повтарят се думи като мании, упоритост, глупост...Още малко и ще я определи като откачена или вманиачена! Може и да има известно право предвид посттравматичния стрес на Еда, но никой не обича да му въвират разни определения и квалификации в лицето! И изобщо държанието на Харун е доста странно за мен за човек, който иска да си върне любимата жена и да спечели доверието й- говори й строго с обидни думи, изисква, налага се, разпорежда се, забранява, гледа я с подигравателен  поглед, посреща я с двусмислени усмивки...Е, не може само да разчита на нейната любов към него и на сексапила си- трябва да има адекватно поведение! Очевидно е, че той няма подход към нея, вместо да седнат и да си поговорят честно и открито, айде, тя го прави или поне се опитва, но той...Ония думи, дето си ги мислеше, докато тя спеше- да беше й ги казал в лицето, да беше ги завел някъде с Ямур на езерото пак или някъде другаде, но да преживеят нещо заедно, което да ги зареди с положителни емоции- така щяха да се заличат лошите спомени и настроения...

# 637
Манпла, благодаря за труда , който си положила ,събирайки преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
  • Варна
Сори, за дългите постове, но нямам възможност да коментирам през деня, а искам да кажа какво мисля по някои въпроси... Peace
Днес видях, че г-жа Броненосец спомена, че поведението на Еда не подлежи на коментар! Това аз го разбрах като критика или отрицателно отношение към нея, но ако може, бих казала две- три думи по въпроса за поведението на Еда! То трябва да се коментира, защото тя е невероятна личност- то затова и Харун, и Толга, и Арас са така запленени, освен от красивата й външност! Аз виждам една силна жена, изпълнена със съмнения и противоречия, но има принципи и изисква определен вид отношение към себе си- иска да е обичана, уважавана, зачитана и изисква най- естествените неща от човека до себе си- любов, вярност, лоялност, споделяне...Въпреки преживения ужас от 4-те години без любим и дете, за които продължавам да твърдя, че тя нямаше вина, а Харун буквално отвлече Ямур и се самонаказа да живее без Еда, а детето си остави без майка, тя се е съвзела, позакрепила е физическото и психическото си здраве, запазила е личността си, доброто сърце и чистата душа и е станала професионалист и самостоятелна бизнесдама! Това слаб човек не може да го постигне! Naughty И преди да бъда упрекната, че едва ли не я идеализирам, ще кажа, че когато реши да греши- греши докрай! Grinning

# 639
  • Русе
Сори, за дългите постове, но нямам възможност да коментирам през деня, а искам да кажа какво мисля по някои въпроси... Peace
Днес видях, че г-жа Броненосец спомена, че поведението на Еда не подлежи на коментар! Това аз го разбрах като критика или отрицателно отношение към нея, но ако може, бих казала две- три думи по въпроса за поведението на Еда! То трябва да се коментира, защото тя е невероятна личност- то затова и Харун, и Толга, и Арас са така запленени, освен от красивата й външност! Аз виждам една силна жена, изпълнена със съмнения и противоречия, но има принципи и изисква определен вид отношение към себе си- иска да е обичана, уважавана, зачитана и изисква най- естествените неща от човека до себе си- любов, вярност, лоялност, споделяне...Въпреки преживения ужас от 4-те години без любим и дете, за които продължавам да твърдя, че тя нямаше вина, а Харун буквално отвлече Ямур и се самонаказа да живее без Еда, а детето си остави без майка, тя се е съвзела, позакрепила е физическото и психическото си здраве, запазила е личността си, доброто сърце и чистата душа и е станала професионалист и самостоятелна бизнесдама! Това слаб човек не може да го постигне! Naughty И преди да бъда упрекната, че едва ли не я идеализирам, ще кажа, че когато реши да греши- греши докрай! Grinning
Аз я усещам по същия начин! Не съм си позволила да критикувам Еда, защото ако аз имах същата недостатъчна информация, бих си направила същите заключения. После много трудно биха ме убедили, че не е черно, а сиво!
Затова и предложих преди няколко теми - Яамур да ги заключи в едно бунгало, да изхвърли ключа навън и да ги остави да говорят. Защото има натрупани недоразумения от 5 години и продължават да се трупат. Леглото не винаги е "спасителния пояс"!

# 640
  • Варна

П.С От всичко, което написах по-горе, си задавам въпроса : Има ли истинска любов между Еда и Харун?!

Мокси, преди няколко дни и аз зададох този въпрос. И аз не приемам, че това е истинската любов. Това, което ни показват е онази заблуждаваща любов с която повечето от нас се сблъскват в живота си. Някъде бях чела "истинската любов е най силната най страстната, при която вълните на живота разкъсват сърцето ти, а ти си щастлив, тя не оставя следи след себе си, защото никога не свършва, както не изчеяват вълните в морето.Защото човешката душа е като морето – дълбоко, бурно, необятно. пленяващо и зло, егоистично, но любящо. морето е като мен, като теб, като всички хора, като живота. Обикнеш ли истински откриваш живота, откриваш себе си и тогава си истински щастлив".

Факт е, че от онази първата любов, която спираше дъха на героите ни, сега сме свидетели на любов,която ги кара да се "задъхват"...
Аз лично наблюдавам едни изморени и изхабени от чувствата си личности, отказали се да се борят за своето щастие!
Сега,когато имат всичко,за което се бореха през годините.Имат своята независимост и подкрепата на близките, имат и едно прекрасно дете....

Задъхват ги грешките и премълчаните думи, а иначе е факт, че само мисълта за другия, им спира дъха...
Изморени- може би, заради недоверието, но изхабени- не! Щом сърцето все още бие за другия и докосването носи трепети, щом има желание и страст- не може да са изхабени чувствата!
И не са се отказали да се борят за щастието- просто посоката я има, но са позагубили пътя към него! Там има една врата, на която се търси ключа!
Всеки сам за себе си е приел другия за голямата му и единствена любов- налице са силни чувства, страстно желание, свързани с постоянство и отдаденост- сърце, душа, мисли, спомени, мечти, желания...
И дали е истинско- това всеки сам го определя за себе си, както го чувства, а не както изглежда или дори както е- съвсем субективно и индивидуално!

# 641
# 642
  • Варна
Описвате една много красива любов...нежна,истинска.Но има и друг вид любов,тази от която те боли.И тя не е по-малко истинска от другата.И именно тази любов е способна да победи всяко изпитание,защото тя е много по-силна.Тихата любов плава в тихите води,а бурната се лута,бърка посоката,движи се срещу течението....но винаги устисква и излиза победител.Защото всеки има нужда от живец,от пламък,от страст.любовта на Еда и Харун е такава-дива,истинска,непокорна.Истинската любов е колкото сладка,толкова и горчива.Любовта причинява болка.И понякога колкото повече обичаш,толкова повече те боли.Няма съвършена любов,защото няма идеални хора.И Еда и Харун са изтъкани от недостатъци,любовта им също е такава.Тази любов се среща веднъж в живота.Да задържиш тази любов е много трудно,то е като да опитомиш див звяр.Трудно,но не и невъзможно.Аз мечтая за такава любов.Любов,която да те изправя на нокти.Любов,която да те изкарва извън кожата.Любов,от която сърцето ти да кърви.Любов,от която да ти се подкосяват краката,да те кара да изгубиш почвата под краката си...За мен това е истинската любов,дивата любов.
 Простете за излеянията   bouquet

Диди само ще допълня, истинската любов те сграбчва така, че никога при никакви обстоятелства не ти позволява да се откажеш от нея. Колко и да са в разрез сърцето и разума, сърцето побеждава, дори да кърви, дори да боли, дори да чувстваш, че бавно умираш, стоически отстояваш всичко с една единствена надежда да дойдат и добри дни.
Такава ли е според теб любовта на Еда и Харун?
Сграбчва те,да.И Двамата са силно сграбчени и никога няма да спрат да се обичат.Любовта ги е завъртяла в един кръговрат от проблеми,недоразумения,ревност.Понякога любовта е подвластна на обстоятелствата.Понякога те са по-силни,или ние сме по-слаби,не знам.Дали е слабост в характера,но хората са податливи на чуждо мнение,чужди влияние.Едни повече,други по-малко.Нашите герои допускат много грешки,но това не значи че не се обичат.Търсят верния път...един ден ще го намерят.Дано!
Но нека не поставяме тази любов в рамка,да не я опреличаваме на такава или онакава.В любовта няма стереотипи,няма правила.Любовта е чувство,и всеки един от нас я усеща по различен начин.Това че тази екранна любов не се припокрива с нашите представи,не значи че е по-малко истинска.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 643
Има нови подсказки за следващия епизод доколко са верни не знам , но все пак  това , което разбрах.. Еда ще ходи по Харун , той ще и прави физиономии /ще се прави на сърдит,ще се дърпа/Еда ще вземе пръстена си .. Харун има рожден ден , но не си спомня , а Еда го кани на вечеря   bouquet

# 644

Добър вечер! Hug Hug Hug

Дежавю,baigun,страхотни стихотворения!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Мокси,много красиви колажчета и оформления! newsm51 newsm51 newsm51

Дали няма да пуснат фрагмент тази вечер? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт