ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ти си реши колко Grinning
Важното е всеки път да го правиш по толкова, така го правиш в по-висока от предходното потенция, което е и идеята.
Аз лично го правя 20 пъти, така ми каза хомеопата, а и вече съм свикнала. Peace

# 571
  • Пловдив
Сиси...така го правиш в по-висока от предходното потенция това не го разбрах  Blush

# 572
tandonova79, Bunnie, Sky, как върви лечението при вас?  С хомеопатия ли се лекувате или ползвате обичайните лекарства. Въобще интересувам се дали ви помага хомеопатията или не.  Sad

# 573
При мен всичко е в положителна насока... а както казах проблемите ми са доста сериозни и дълбоки.. само хомеопатия вече 3г.. за мен и за сина ми.. никакви температуро понижаващи, Аб, кремчета и каквото и да било.. но в последните 5 м съм при нов хомеопат и забелязвам коренна промяна в подхода към проблемите и в движението на симптомите.. надявам се да се излекувам някой ден окончателно..

# 574
Сиси...така го правиш в по-висока от предходното потенция това не го разбрах  Blush

Нали това е идеята! Peace

Виж няколко поста по-напред бях писала защо не трябва да е в еднаква потенция.

# 575
  • София - Варна - Бургас
При мен всичко е в положителна насока... а както казах проблемите ми са доста сериозни и дълбоки.. само хомеопатия вече 3г.. за мен и за сина ми.. никакви температуро понижаващи, Аб, кремчета и каквото и да било.. но в последните 5 м съм при нов хомеопат и забелязвам коренна промяна в подхода към проблемите и в движението на симптомите.. надявам се да се излекувам някой ден окончателно..

Sky, радвам се за теб! и затова че повярва и не се отказа от хомеопатията. Hug

# 576
Моля на лични за координати на класически хомеопат, ако може в центъра на София, или около него.
Дружка има 9 месечно бебе с атопичен дерматит
и се лута ли лута между помади, мазила, кремове... Confused

# 577
  • Пловдив

Нали това е идеята! Peace

Виж няколко поста по-напред бях писала защо не трябва да е в еднаква потенция.

Това да,но като всеки път го удряш по 20 пъти  Rolling Eyes не е ли пак еднаква потенцията?Ако веднъж е 15,а сл.път 20 - да!

# 578
За да е различна потенция трябва да се разреди, и броя удари да са повече от преходните.

# 579

Sky, радвам се за теб! и затова че повярва и не се отказа от хомеопатията. Hug
никога не съм мислила да се отказвам от хомеопатията.. за мен стандартната медицина не е алтернатива... но се радвам че ме запозна с настоящият ми лекар..

# 580
  • ул. "Мечтание"
tandonova79, Bunnie, Sky, как върви лечението при вас?  С хомеопатия ли се лекувате или ползвате обичайните лекарства. Въобще интересувам се дали ви помага хомеопатията или не.  Sad

Въпросът не е към мен, но ще отговоря. ДА, помага!
За първи път когато реших да се лекувам с класическа хомеопатия успяхме с хомеопата ми да се преборим с доста тежка депресия, която влачих година и половина и не успях да оправя по друг начин.
Сега работим над други проблеми и като цяло съм доволна!  Simple Smile

# 581
Това да,но като всеки път го удряш по 20 пъти  Rolling Eyes не е ли пак еднаква потенцията?Ако веднъж е 15,а сл.път 20 - да!

Не, не е еднаква потенцията - веднъж като го удариш 10 пъти, водата "помни" динамизацията си, потенцията е леко покачена и си стои така. Следващият път го удряш пак 10 пъти и пак я качваш леко. Може и 5, може и 2-3, може и 20 - все я качваш леко. Сериозно повишаване на потенцията няма как да стане със сукусиране  Peace

# 582
  • София
Maya_82  при нас лечението върви добре на дребното. но...сменихме хомеопата /за пореден път/. но този път съм доволна и се надявам и занапред да е така.
истината е че сутринта малката кашляше като магаре без да спира близо час. след като й дадох ХЛ от снощи се изкашля един път и спря! това е. сега пак понакашля но е в границите на нормалното си мисля.
за мене хомеопатията работи, стига ти да си уверена в това и да си намериш наистина хубав хомеопат. аз досега смених няколко все известни, светила ама...
сега се замислям и за мой много тежък проблем но ме е страх от кризите които ще ме погнат а и от това че ще трябва да спра лекарствата най-вероятно а мене си ме е шубе. все пак идва лятото а не ми се иска пак да не мога да стана сутрин от кревата /говоря буквално:( камо ли да правя друго /примерно да ида на плаж Laughing/ ама желанието ми за хомеопатия е голямо та да видиме кое ще надделее

# 583
  • ул. "Мечтание"
сега се замислям и за мой много тежък проблем но ме е страх от кризите които ще ме погнат а и от това че ще трябва да спра лекарствата най-вероятно а мене си ме е шубе. все пак идва лятото а не ми се иска пак да не мога да стана сутрин от кревата /говоря буквално:( камо ли да правя друго /примерно да ида на плаж Laughing/ ама желанието ми за хомеопатия е голямо та да видиме кое ще надделее

Кризите ще ги направиш веднъж, а иначе, ако не опиташ ще си влачиш проблема цял живот!  Wink
Пък и не се знае как точно ще реагираш. Не е задължително кризите да са тежки и ужасни!  Simple Smile Може много леко да преминат нещата. Но както и да премине лечението със сигурност ще си струва крайния резултат!  Sunglasses

Аз нямам търпение да си приключа с правенето на зъби за да можем да продължим хомеопатичното ми лечение.

# 584
Някой поръчвал ли си е от тези кутийки на Хомеохелп, за съхранение на хомеопатични лекарства?

Аз си поръчах и днес ми пристигна, но се разочаровах. Оказа се че не мога да си поставя в нея шишенцата с лекарства, а трябва да ги пресипвам в други стъклени шишенца и съответно трябва да надпиша шишенцата , за да знам кое , кое е. И сега се чудя дали да го правя това. Нали не трябва да се пипат гранулките.

Общи условия

Активация на акаунт