Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 32

• 29 711
  • 707
  •   1
Отговори
# 480
Снежинке наближава нашия ред.Толкова и е странно и невероятно, както казва милото - Като го чуя да заплаче ще се осъзная и ще повярвам.
А снощи с тея луди контракции....си викам....е дойде му времето - ама как така не мога да повярвам - и виш какво предизвиках с мойта кална уста....всичко спря на сутринта... hahaha Joy
А бях си строила сакчето на варата....Хааххааха...Голяма съм гъба

# 481
Ето ме и мен тук за днес след подремването следобед с каката,чуствам се малко по нов човек,докато мама бави. Laughing
Честито на родилите мами и стискам палци за тези,които са още 2 в 1!  Hug
antoniast,аз храня малкия с АМ и ми прави  впечатление че от вчера 60мл не му стигат и затова правя 90мл,а той вече почти успява да ги изяде. Simple Smile
Хей я,това с акането ще се регулира  с времето.И Владко не ака на често и се пъне докато я свърши,но като гледам май и коликите вече се обаждат при нас ..... Thinking
Огнена,пробвай да ядеш боб и Активия  Laughing Mr. Green,това при мен даде ефект,но ти кърмиш пък  Rolling Eyes
elena_e това което описваш е  #Crazy.Добре че всичко се разминало без последици.
Дидшонче май беше питала за поплакването на момченцата-та  моя малък хубавец за сега не се е дерял много и не мога да кажа нищо,но все си мисля че е нормално ако се разплаче да го гушкам,а не да го чакам да се изнерви,щото може  после  да се наложи 1 час да го успокоявам. Peace
Никито, да ти е жива и здрава каката и много да помага и слушка!   bouquet

# 482
Никито,честита ти рожденичка!Да е жива и здрава и много да помага!

На момичетата,които са все още 2 в 1 стискам палци да мине бързо и леко,както беше при мен!

# 483
Здравееееййтеее мили родили и все още очакващи да родят мами!

Толкова ми липсвахте! Докато се окопитвам вкъщи майка ми влизаше в темата от време на време и ми даваше инфо как вървят нещата при вас! Аз лично не съм имала възможност да прочета пропуснатото, вече по-рядко и по-замалко ще мога да влизам!

Искам да честитя всички новородени бебчета през последните дни!Палци за онези мамчета, които са още в очакване...толкова малко остана

Сега вече и аз мога да кажа, че да си имаш такова съкровище до себе си е нещо неповторимо. От няколко дена сме заедно с бебо и емоцията е невероятна. В същото време ми е доста стресирано, може би защото ми е първо бебче, но се надявам скоро да се поотпусна. Сега докато спинка бебо ще се опитам да попрочета малко от споделеното от вас.

При нас с бебо кърменето засега върви, но адски много ме болят зърната и се опитвам да ги лекувам. Проблема ни е,че денем спим, а вечер съня хич го няма. Опитвам се да прилагам техники за разграничаване на дневния и нощния сън...засега не се получава  Mr. Green..но ще бъда упорита

# 484
  • Русе/Germany
kapmeh при теб се почна мила Hug но при мен няма никакви надежни smile3518 ще си откарам аз чак до Март месец ама айде. От деветия месец съм с контракции пък виж какво става. Ни тапа ни дявол. Снощи имах 3 лекиииинко болезнени контракции и милото тъкмо почна да засича и те спряха #Cussing out и голямо питане ме пита "Контракцийка?" а на мен ми се плаче чак. Не знам при вас как беше момичета но искам да ви кажа че подскачам дребния като почне да мърда Sad много боли а съм чувала че ако е болезнено местенето на детето не е хубаво, но не знам защо newsm78 Чак подскачам като се размърда. Имам чувството че с крачета натиска в ребрата а с главичка натиска долу на изхода Joy смея се аз ама си боли.

# 485
Ехо,тука сме мамчета още 2в1.Бяхме на преглед и май сме с  много объркан термин,защото пак ни викат на 28 и от февруари ще изскочим сигурно март месец.Иначе всичко е ок-никакво разкритие,перфектни сърдечни тонове,плацента още свежичка,води-в нормално количество,та док каза че няма място за никакви притеснения.Още не  му било дошло времето-чудна работа

# 486
  • Русе/Germany
Ехо,тука сме мамчета още 2в1.Бяхме на преглед и май сме с  много объркан термин,защото пак ни викат на 28 и от февруари ще изскочим сигурно март месец.Иначе всичко е ок-никакво разкритие,перфектни сърдечни тонове,плацента още свежичка,води-в нормално количество,та док каза че няма място за никакви притеснения.Още не  му било дошло времето-чудна работа
Ми по лентичка преносваш 8 дни вече newsm78 абе тия лекари ни правят на луди честно ви казвам

# 487
Аз ще задам един въпрос на консултантките по кърмене:
Защо едната гърда постоянно ме боли докато кърмя? Не е от неправилно захапване, защото знам как захапва бебето и двете гърди-едната не ме боли,другата ме болят вътре каналите през цялото време на сукане, ще умра от болка, все едно бебето издърпва буци от самите канали? Не ме боли зърното, определено. Това определено би ме накарало да спра да кърмя-болката е кошмарна на всяко кърмене,а ужаса вече който изпитвам,че е дошло време за хранене е неописуем.

# 488
kapmeh при теб се почна мила Hug но при мен няма никакви надежни smile3518 ще си откарам аз чак до Март месец ама айде. От деветия месец съм с контракции пък виж какво става. Ни тапа ни дявол. Снощи имах 3 лекиииинко болезнени контракции и милото тъкмо почна да засича и те спряха #Cussing out и голямо питане ме пита "Контракцийка?" а на мен ми се плаче чак. Не знам при вас как беше момичета но искам да ви кажа че подскачам дребния като почне да мърда Sad много боли а съм чувала че ако е болезнено местенето на детето не е хубаво, но не знам защо newsm78 Чак подскачам като се размърда. Имам чувството че с крачета натиска в ребрата а с главичка натиска долу на изхода Joy смея се аз ама си боли.

Я да не виждам сълзичка! Naughty .Помниш ли снощи какво написах? Че нямам никакви изгледи да родя....И като отидах в 02:00 до тоалетна и като се почна...едно превиване едно охкане едни тапи едни глупости....Сега пак са ме емнали едни силни контракции ,но са на около 40 мин или на 60 мин.Луда работа ....корема ми става като скала на 2 буци....и страшна болка долу и стягане на кръста все едно изтласквам някаква огромна тежест ,а тя се стяга и ме възпрепядства.
Още тази вечер ти пожелавам и стискам палци да ти се случи същото  Mr. Green ...Е не е хубаво да се желае болка на някому , но тази дето ти я пожелавам е за добро  Peace
То и при мен не е ясно много ,защото пише че тапата можела да падне и седмица преди раждането което ме вкарва и мен в март  Joy ...да не си въобразявам много ...И все пак тея кански болки повече от още една нощ няма да ги изтърпя! Crossing Arms

# 489
  • Русе/Germany
Не е хубаво да желаеш болка на някого но аз така се радвам ако ти се сбъднат пожеланията Hug
На мен са ми казвали за горещ душ и конракциите ставали начесто и силни, но не знам до колко помага за по скорошно раждане newsm78

# 490
Ехо,тука сме мамчета още 2в1.Бяхме на преглед и май сме с  много объркан термин,защото пак ни викат на 28 и от февруари ще изскочим сигурно март месец.Иначе всичко е ок-никакво разкритие,перфектни сърдечни тонове,плацента още свежичка,води-в нормално количество,та док каза че няма място за никакви притеснения.Още не  му било дошло времето-чудна работа
Ми по лентичка преносваш 8 дни вече newsm78 абе тия лекари ни правят на луди честно ви казвам

Извинявам се за втория пост ,но не ми дава редакция...

Прави сте....аман от термини ....аз например с моя нередовен цикъл имам 4 термина вече - един който мина - 11/02/2011  , следващия - 28/02/2011 (който аз съм убедена че е най точен) , после имам 01/03/2011 и накрая имам 02/03/2011 както и 03/03/2011...те май повече станаха....Всичките тези дати ми ги пише на различни страници от картона и като попитам защо и как - никога не получавам отговор! #Cussing out

За горещия душ  - при мен не действа...явно на бебето му харесва и спира да мърда и напъва и се чувствам все едно не съм бременна.Успокоява го.За мен е блаженство по скоро отколкото да ми погоне с по скорошно раждане

# 491
  • Русе/Germany
Хм аз два пъти си пуснах малко по топла вода, понеже мразя да се къпя със хладка #Cussing out и няма да казвам какви болки бяха а още не бях влязла в 9-я и много се бях стреснала. Явно при всеки различно Simple Smile

# 492
Лори искам и аз да се присъединя към пожеланията всичко да бъде наред с бебо и с теебе. Много ни липсваш  Sad Вярвам, че всичко ще е наред! Praynig

За безсънието .... е това е наистина безсъние!! Определено по време на бременността не можем да се оплачем!Но пък бебоците да са здрави, скоро ще се нагодим надявам се!
Но и нетърпението което ме беше обхванало, макар и по-рано да родих беше доста стресиращо- пожелавам на неродилите мами скоро да се разпишат и те с бебоци в ръце!

И аз скоро ще кача снимки и ще разкажа за преживяването....

# 493
Хм аз два пъти си пуснах малко по топла вода, понеже мразя да се къпя със хладка #Cussing out и няма да казвам какви болки бяха а още не бях влязла в 9-я и много се бях стреснала. Явно при всеки различно Simple Smile

Оооо и аз имах болки в по ранните месеци  ooooh!.Но и аз мразя хладката вода, винаги съм се къпала с подчти вряла.Но от няколко седмици доста ми облекчава стягането на корема,вместо да пеичинява болки.Не знам как стана newsm78

# 494
Е явно не съм единствената с термин "има време".То  и самия ехограф си го определя всеки път различно,пък и честно казано с каката забременях от раз,веднага след като спряхме да се пазим ама сега и аз нямам идея,щото беше ще ми дойде-няма да ми дойде,те така

Общи условия

Активация на акаунт