Ама с тези цигари какво си изкушение 

Отвара от овесени ядки не искам да давам заради глутена, пък и Йоана трудно приема в устата си нещо различно от кърма, от шише се дави. Термометърът не дава резултат зсега.

Мазила там никакви не мажа.

Но винаги след хапване се хили до уши даже понякога с глас се хили 

Хм, Анджи до 2.5 год винаги когато боледуваше минаваше или само на кърма или след отбиването на чисто мляко... нищо друго! Кой каквото ще да казва, аз съм убедена в здравия инстинкт на децата... както и във факта, че 2 еднакви деца няма и е безмислено да бъдат съпоставяни 1:1!
Виждам,че на никоя от вас не и е дошъл цикъла и съм единственият изтърсак,затова и днес се срещнах с моя док-АГ.Споделих му,че през ц
лото време от изписването до 40-ч ден имах лохия по 1 капка на ден а от вчера съм с цикъл.Той каза,че не е логично и не е нормално след като кърмя да има цикъл,а по скоро е пак лохия,аз казах,че съм го усетила като цикъл заради менструалните спазми и обилността.АГ предложи да ме "види" и като се съблякох,като се изпльоска една кръв на пода-ужас
изтрещявам
Та пак имам аванс от 2 дни да се следя и да решим какво ще правим.Днес течението е на макс и това ме радва.Може да се отърва,дано. 

Препоръчани теми