Блаженство! Е, за сметка на това ще обядваме сандвичи, защото няма време за друго.
Ще готвя за довечера... може би. 
И сега си спи блаженно по час-два-три. 
Говори ли с педиатъра за тях? Ако тръгнеш да търсиш добър дерматолог, мога да ти препоръчам една лекарка във втора клинична база. Аз съм я ползвала за мои лични кожни проблми и съм много доволна. Не знам обаче като става въпрос за бебче дали не трябва да се специалист детски дерматолог
(сега се замислих...)
.
За пъпките - сухи ли са, с връхче, без връхче? С какво переш? Колко често го къпеш? След къпане утихва ли или няма промяна?
ми май не, не мога да определя. пера с тео бебе, а нашите дрехи с друг. днес ще взема сано. всеки ден се къпе, но главата му почнахме да я мием с гелчето(на мустела) веднъж на няколко дена. иначе само прокарваме мокра ръка през главата. след къпане се кротва, стига да не се сети че скоро не е ял.

За пъпките - сухи ли са, с връхче, без връхче? С какво переш? Колко често го къпеш? След къпане утихва ли или няма промяна?
ми май не, не мога да определя. пера с тео бебе, а нашите дрехи с друг. днес ще взема сано. всеки ден се къпе, но главата му почнахме да я мием с гелчето(на мустела) веднъж на няколко дена. иначе само прокарваме мокра ръка през главата. след къпане се кротва, стига да не се сети че скоро не е ял.
и да не си помислиш ,че живеем на 200-300 км. едни от други,не на 10мин. пеша.Ама аз съм им свикнала и с Таня беше така.Първо чаках ме да проходи ,после да проговори ,а сега може би абитуриентския бал? 

Препоръчани теми