Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 891
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
JoannaMR ,явно моето чуство за хумор не ти е по-вкуса, а и не си длъжна ...Извинявай.  bouquet

Ако трябва да съм сериозна,Нихал ще покаже на Бехлюл какво е да обичаш,нищо че е само на 18.И като двойка на мен ми харесват повече отколкото с Бихтер.

# 166
И помните ли кой ги изненадва?

Помним. Онова кьофте.

# 167
  • Пловдив

Помним. Онова кьофте.

А кой всъщност ?

# 168
...

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:41 от NotApproved

# 169
Тази мисъл на П.Пенев ми много харесва и има нещо общо с Б.Б.     "Не доближавай нигога нищо до себе си,защото доближиш ли го,ще поискаш да го запазиш,а никога нищо в света не може да бъде само твое."                                                            

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:00 от DIDIASK

# 170
  • БГ
Марианче, Hugама се ядосвай миличка - нали само си споделяме кой-какво мисли!
Спри я тая снимка , че  от въртене и пулене Shocked#Crazy се ошашавих!
Спри я да им позавиждаме още малко hahaha hahaha

Айде да идва тоя КЕКС - пък дано усвоим някоя и друга техника hahaha

Славенче- love001

# 171

Помним. Онова кьофте.

А кой всъщност ?

С "н" започва името.

# 172

Помним. Онова кьофте.

Кой ???? Не беше ли Бешир пак ? И моля ви , кажете , че сцената е във вторият епизод ! Praynig

# 173
  • Пловдив

Помним. Онова кьофте.

А кой всъщност ?
Нихал.

# 174
  • ... да усещаш мириса на море ...
Е-е, помолих ви да не пишете толкова много през уикенда , ама вие на... спирка нямате ... Wink
Моето мнение за серията:
Мила и трогателна сцена с дипломирането на Нихал. Не виждах сълзите в очите на героите, защото и моите бяха пълни.... Появяването на Нихал накара всички да се удивят. И ако за Аднан и Арсен това е нормално, дори Фирдевс и Бихтер, бяха изненадани. Да не говорим за Бехлюл. Той, който идва да придружи на бала малкото “грозно и заядливо” момиченце, чиито коси, до вчера е рошил, видя красива девойка. Не смятам, че той промени мнението си за нея, защото хвърляше погледи и на Бихтер, просто за първи път я погледна по друг начин, осъзна че е пораснала. Това което не искаше да проумее от думите на Дениз и Фирдевс. Отначало не разбрах причината за ревността на Бихтер, но после осъзнах, че Фирдевс, казвайки всичко за Нихал, просто изрече гласно онова, което си мислеше Бихтер към момента (понякога, когато чуем собствените си мисли изречени от друг е много по-страшно). Нихал е всичко онова, което Бихтер не е или няма да бъде... Тя е млада, свободна и може да прави с живота си всичко което поиска... А Бихтер е всичко, но не и свободна, прикована към този дом /съпруг със златни окови  (или както някой беше казал в златна клетка). Това беше причината да пожелае своя един ден. Един ден, само нейн, с любимия човек, който да и даде любов и отдаденост, любов/ден, който тя ще носи със себе си и ще и помага да преживее, това което я очаква.....
Танца на Бех и Нихал: забелязахте ли жеста, с който тя пъхна ръката си в неговата, когато той я покани, трепета и по време на танца, и начина по който склони глава и потъна в прегръдките му, Нихал просто изживяваше своята приказка...
Да се изкажа и аз по въпроса за “кецките” – за мен те са израз на ексцентричността на Бехлюл, а освен това той може би не гледа толкова сериозно на съучениците и. Когато тя го покани, той и отакза с мотива, че ще му е скучно с толкова малки... И по въпроса за “братовчедите”: Ние не знаем как са отгледани. “Знаем” само че Бех е получил същото възпитание и образование като Нихал и Бюлент. Нихал беше казала, че Бех, като малки и е обещавал да се ожени за нея, а и  разговора м/у момичетата, според мен, съвсем не беше случайно сложен от сценаристите: “- Той ти е истински братовчед, нали Нихал? – Далечен роднина....  “
Да. БиБ, може би заслужават своя един ден, но както са казали французите, апетита идва с яденето.....
Довечера се пада да изгледаме целия 38 оригинален епизод, но тъй като той е края на сезона и е малко по-дълъг не знам дали бтв са го събрали в два. Така че кекса, който се бърка от известно време, може и да не успее да се опече довечера....
И още нещо: Небахат е велика. Само един неин поглед е равен на цял монолог...

Darinka, сакън джанъм, такива епизоди предстоят, и ти да се окажеш... Моля те недей... Praynig

# 175

Айде да идва тоя КЕКС - пък дано усвоим някоя и друга техника hahaha

Миксиране в зимната градина, върху масата с пръст и китки,каква романтика само Rolling Eyes

# 176
  • Пловдив

Помним. Онова кьофте.

А кой всъщност ?

С "н" започва името.

Нихал не е "кьофте", така че остава Несрин.

# 177
  • София
Кюфте с очила знам."Бачо Кольо" предполагам
Аз мислех че прави един "път" после тича за спорта. Joy

# 178
Аз си мислех ,че е Бешир newsm78

# 179
Slawena ,  Heart Eyes така ме разсмя с този детски магазин ! Peace Трябва да ги публикуваш твоите анекдоти - ще направиш фурор ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт