Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 842
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Askita, твоята проба ще ни държи в напрежение до 20.00ч. тази вечер...или може би утре вечер? newsm78
Тази вечер, тази... smile3521

# 241
  • София
Незнам как ще се състои"срещата" и двамата с патерици,жаллллллл ще си хвърлят погледи и ще се облизват Joy

# 242
Тези снимки на Къванч с патериците са от преди 2-3седмици.Тук е на летището в Истанбул и заминава за Америка по покана на Джеймс Камерън.А контузията е от игра на баскетбол.

# 243
Между другото песничката на Bryan Adams е подбрана много подходящо за това, което предстои...

"Let's Make A Night To Remember"

I love the way you look tonight
With your hair hangin' down on your shoulders
N' I love the way you dance your slow sweet tango
The way you wanna do everything but talk
And how you stare at me with those undress me eyes
Your breath on my body makes me warm inside

Let's make out - let's do something amazing
Let's do something that's all the way
Cuz I've never touched somebody like the way I touch your body
Now I never want to let your body go...

Let's make a night - to remember
From January - to December
Let's make love - to excite us
A memory - to ignite us
Let's make honey baby - soft and tender
Let's make sugar darlin' - sweet surrender
Let's make a night - to remember - all life long

I love the way you move tonight
Beads of sweat drippin' down your skin
Me lying here - n' you lyin' there
Our shadows on the wall and our hands everywhere

.....................

I think about you all the time
Can't you see you drive me outta my mind
Well I'm never holdin' back again
You 'n I never want this night to end
Cuz I've never touched somebody like the way I touch
your body
Now I never want to let your body go...

# 244
  • ... да усещаш мириса на море ...
Oще нещо да ви споделя - това е втория филм (след 1001 нощ) в който има толкова красиви и разнообразни кадри от Истанбул и най-вече от града нощем (в повечето други сериали обикновенно повтарят едни и същи кадри, най вече кадър с Къз куле). Оператора сега снима "Фатмагюл". Кадрите от първия епизод (само това съм гледала) може да служат за реклама на турското крайбрежие. Друг познат за нас сериал, който е снимал е "На сбогуване"

За тези които се интересуват от турско кино, в петък БНТ ще покаже филма на Фатих Акин На прага на рая. Оригиналното заглавие е Yaşamın Kıyısında (2007) - Аuf Der Anderen Seite. В него участват Нургюл Йешилчай, Баки Даврак, Тунджел Куртиз, Хана Шигула и др.

# 245
Привет!

svetla, di ni, DIDIASK, JoannaMR,   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet

Мнението ми изцяло се препокрива с вашето. Къде бяхте през последните дни, момичета? Едвам удържах фронта на не харесващите Бихтер...  Laughing Laughing Шегичка, да не се засегне някой.  Laughing
Сега сериозно... И аз харесвам Нихал повече от Бихтер... не само защото двете са коренно различни... За едната, водещото чувсто е любов, а за другата - страст и чувство за притежание... А Нихал вече ще започне да се облича и държи по съвсем друг начин.  Peace

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:26 от _Sylvia_

# 246
Не мога и не мога да видя жената в актрисата Хазел.Колкото и да я гримират и обличат в модерни роклички,личи си,че е момиченце.Видях,че е 90-ти набор,тоест била е на 18-19,когато е сниман филма.Не успява физически да изиграе ролята на жена,това е.
Докато Саат дали и в живота е толкова студена,озлобена и дистанцирана или е просто перфектна актриса ,която идеално покрива личноста си с тази на геройнята си...

Не знам от американската школа ли учат или от друга,но съм отново и за кой ли път фрапирана от страхотния актинг на турските актьори.

# 247
Може ли някой да ми каже от къде да гледам от 8.00 сериите е реално време по бтв ,уж пробвах но не успях нещо...

# 248
Не мога и не мога да видя жената в актрисата Хазел.Колкото и да я гримират и обличат в модерни роклички,личи си,че е момиченце.

Но Нихал си е момиченце. Само на 18 е. И там й е чара. Тепърва ще разцъфва.

Приятно гледане на всички.

# 249
Нещо интересно от мен/дано не е пускано/. http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-02-21&article=358380

# 250
Много спорове имаше отностно начина по който Бех бил погледна Нихал в петък.
Да ви кажа честно имам по-голям брат,който ме погледна по същия начин когато ме видя в балната ми рокля и това не е било,защото се е влюбил в мен (Боже,опази!),а защото видя,че неговата малка сестра е пораснала и превърнала в жена.И той като Бех се е държал с мен,като с принцеса в моментите ми на израстване,като жена,за да ми покаже,че мъжете могат да бъдат галантни и мили с красивите жени.
Така,че повярвайте ми той я обича,като сестра и се опитва да я предпазва и едновременно да я радва,без да знае малката му "сестричка" какви мисли има в красивата си главица!  ooooh!

# 251
нещо сама не се разбираш май.
ама нека да си ти правата като те радва това.
значи Аднан да ги издържа, а те да не стъпват по земята?
то затова има една дума, която се казва"ЗАДРЪЖКИ". това ни отличава от животните.

да направят необходимото за да са заедно, а не да минават през хора.

# 252
ех ама много се искат тези двамата, играят перфектно  Crazy

# 253

newsm10 много добре го играят, рядко някой ме разчувства толкова, чак на мен ми се прииска  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 254

Така е ! Peace В същност за мен финалната сцена е без значение - те вече правиха любов !  С всеки поглед , всяко докосване , всеки жест ...

Общи условия

Активация на акаунт