Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 860
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Честито съфорумки  Sad цяла вечер се надявах,че днес ще е приказно,ама ей на-надеждата ми умря туко що със надписите,че филма свърши....  Cry

Серийте можеш да гледаш в youtube ама на турски и ако искаш от тук на сетне да ги гледаш търси 38 серия Simple Smile
Как са надробили сериите не е истина просто , един турски епизод размазан в 3 наши  ooooh!

# 271
  • София
gala. , и аз съм била в такава ситуация, но това е част от играта. Simple Smile   bouquet Винаги когато правиш нещо подобно трябва да предвидиш, че може да те засекат, че чувството за вина ще те изяжда и всички съпътстващи го неща, заради това не всеки може да бъде любовница, и не всеки мъж може да има такава.
Аз много добре ги разбирам двамата..., разбирам и чувствата им, и това което ги притеснява най-много, но не можех да не се изкажа, че се издразних на тази ситуация. Виж я само в градината какво правеше.., после когато то срещна на излизане той от банята...? Когато не може е интересно, ама опре ли ножа до кокала...друго става.
Интересен ще ми е много първият им секс, първо защото съм чела за него и второ, защото имат такава тръпка помежду си, че сцената ще се получи великолепна!

# 272
  • София
Бехлюл изключително тъпо скъса с Елиф, макар да я харесвам най-много нея на външен вид от целия сериал ми идва леко дразнеща с това обсебване. Не знам защо така я чувствам, но това не му дава право да скъса с нея по този груб и недодялан начин. Разочаровах се отново.
Няма по-обсебващи от Бихтер и майка й Фирдевс Wink
Дааа, те двете нямат равни просто. Абсолютни майка и дъщеря, особено Фирдефс. Има моменти, когато ми идва да я премахна от екрана си. Как е възможно да има такъв човек?
Но наистина евала на сценаристите, защото всеки един персонаж е изключително ббогат и интересен.

Наистина ли толкова са накъсали епозидите при нас? Колко време продължава един турски епизод?

# 273
такава глупост...btv са просто неотразими в окълцването... Tired

nelka123, остави агресията да се вихри. Няма смисъл. За някои неща просто трябва сърце, за да се усетят...

# 274
Люксен, напълно съм съгласна с теб.Мисълта ми беше ( съдейки по собствения ми опит  Wink) ,че първия "път" при този вид взаимоотношения , винаги е нервен ,припрян и недотам удовлетворяващ. но пък за сметка на това после .......  Mr. Green

# 275
  • Пловдив
Не се ядосвайте. Понеже не стана предиобеда кекса, ще го направим по-тъмно.
Но БТВ с тези реклами изядоха 10 минути - ще ги видим утре вечер.
А в хотелската стая - на зор на става. Имаме 1,5 час време.
Бихтер за това му благодари - нямаше да има страст. Ще се получи,
когато дойде момента. Същата вечер - по тъмни доби.

# 276

nelka123, остави агресията да се вихри. Няма смисъл. За някои неща просто трябва сърце, за да се усетят...

Очаквахме , че ще е тази вечер заветната сцена , но ... бтв- то на културата за пореден път ни изненада ! ooooh! Но , както вече казах - не чакам с такова нетърпение , защото вече всичко е въпрос само на физически контакт ! Те вече правиха любов , но както каза - "за някои неща трябва сърце , за да се усетят !"
nelka123 ,  Heart Eyes!

# 277

Очаквахме , че ще е тази вечер заветната сцена , но ... бтв- то на културата за пореден път ни изненада ! ooooh! Но , както вече казах - не чакам с такова нетърпение , защото вече всичко е въпрос само на физически контакт ! Те вече правиха любов , но както каза - "за някои неща трябва сърце , за да се усетят !"
nelka123 ,  Heart Eyes!

Ще ме извинявате, но факта че някои не откриваме любов между Бехлюл и Бихтер не значи, че сме без сърца. По-кротко с квалификациите, мисля че е излишно да се обиждаме! 

# 278
И аз не откривам любов между Бихтер и Бехлюл... по-скоро привличане, страст, тръпка от нещо ново и забранено, но не и любов...  Naughty

# 279
  • Варна

nelka123 ,  Heart Eyes!

Ще ме извинявате, но факта че някои не откриваме любов между Бехлюл и Бихтер не значи, че сме без сърца. По-кротко с квалификациите, мисля че е излишно да се обиждаме! 
Ние сме много лоши а  Laughing

# 280
И тази вечер пак празни приказки.
Ако не го бях гледала в нета,нямаше да имам нерви,за да изтрая тъпото протакане на БТВ.Прекаляват,режат една оригинална серия на 5 парчета,само и само да си направят икономии и удължат шоуто.

Къванч голичък не беше лоша гледка  Embarassed

# 281
Много хубави серии, очи пълни, Бехлюл се разхожда полугол по екрана, много красиви сцени  Grinning

# 282
Много хубави серии, очи пълни, Бехлюл се разхожда полугол по екрана, много красиви сцени  Grinning

Очи пълни,ръце празни...

# 283

smile3521 ! Как ми липсва Терзийска  Heart Eyes , да сложи малко снимки на хубавото ни момче ! Praynig В тези няколко епизода е неустоим направо ! Crazy В този му вид , го харесвам най- много ! Peace

# 284

Очи пълни,ръце празни...

Ха-ха, вярно така е, но поне душата да се напълни... Laughing

А тази Нихал как я бяха гримирали, много добре, даже малко ми заприлича на Бихтер. Гримът прави чудеса!

Общи условия

Активация на акаунт