Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 806
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Несрин и рибаря. Предпочитам тяхната чиста любов, без лъжи, без интриги и без предателства.

# 436
Искам да попитам тези,които не одобряват връзката на Бихтер и БЕхлюл,чия любов  предпочитат
да изжевеят тази на главните герои(Бихтер и Бехлюл) или тази м/у Несрин и рибаря?

Наистина някои си чешат езиците и правят нападки без да се обосновяват. ooooh!

Несрин и рибаря 100%

newsm10

# 437
Eстествено, че предпочитам любов като любовта между Несрин и рибаря. Защото е нормално и обикновено.
Такава най-обикновена любов като тяхната е благословия, а като на Бихтер и Бехлюл е проклятие.

# 438
Колкото и да не одобрявам отношенията на ББ мисля че и на тях не им е лесно -да се страхуваш постоянно ,да усещаш нечии очи забити в гърба ти да се чудиш кой какво си мисли  и какво знае -колкото и да е голяма любовта им  това просто те убива

# 439
  • Пловдив
emely аз знам за кого е написан романа и чия любов е интерсна и
нестандартна и е направен филма. Заради това съм гледала филма на турски, когато много
разбиращите  от любов дават осъдителни присъди. Филма е за любовта между Бехлюл и Бихтер.
По-късно и за опита за любов между Нихал и Бехлюл. Там също има красота - но не така луда.
Другите любови между прислуги и подобни е запълване на сериала за 2 сезона. И там има за някой спокойствие. Пожелавам всеки да намери своята любов от така показаните. Чакат ни още любови - между Фирдевс и ..., между Нихат и Пейкер. Кой където иска - там да се наслаждава.
Моят избор съвпада с твоя вероятно.
Ara_bella  ама тая любов не става за филм. Но приемам избора ти. Такава спокойна любов под път и над път.

# 440
Явно заможните мислят "по-нисшите" от тях хора за прости и елементарни... досадни натрапници...
Тука вече лъха много злоба............  естетвено че слугите са прости и елементарни , не случайно са слуги , а и за да се досетиш за връзката на някой не се иска много интелект , напротив , нужно е само дебнене и точно натрапване  Peace

# 441
  • в очите на дъщеря си
emely аз знам за кого е написан романа и чия любов е интерсна и
нестандартна и е направен филма. Заради това съм гледала филма на турски, когато много
разбиращите  от любов дават осъдителни присъди. Филма е за любовта между Бехлюл и Бихтер.
По-късно и за опита за любов между Нихал и Бехлюл. Там също има красота - но не така луда.
Другите любови между прислуги и подобни е запълване на сериала за 2 сезона. И там има за някой спокойствие. Пожелавам всеки да намери своята любов от така показаните. Чакат ни още любови - между Фирдевс и ..., между Нихат и Пейкер. Кой където иска - там да се наслаждава.
Моят избор съвпада с твоя вероятно.
Ara_bella  ама тая любов не става за филм. Но приемам избора ти. Такава спокойна любов под път и над път.
ю
ами това е дъгата, а за кой е написан романа не ми пука  Naughty

човек знае само неговата истиана и  не се интересува от чуждата , така че стига вече с тези обяснения за кого бил писан романа, ако за теб тази любов е нормална и приемлива , то има хора и то много за които това я грях и то голям. Автора хубаво е написал романа за Би Б , но е интересен мотивът за написването

# 442
   Аз тотално се абстархирам кой какво казва тук и спирам да се опитвам да  обяснявам какво виждам.Явно повечето освен бурен секс друго не са видели.А плача на Бихтер в ателието,безсилието което изпитва в тази ситуация? Но не тя е просто разгонена,как не се сетих  ooooh! Спомни си какво й каза майка й ,че е същата като нея-ето дойде момент да го докаже-и тя изневери като нея. И то под носа на мъжа си,да ,стигна прекалено далеч,дори за Фирдевс. Но при спомена за онова,което изпита, всичко се изпари.  Този филм показва,че по принцип преди физическото идват чувствата и другото е само техен израз,бурен и изпепеляващ. Това,което се случи между тях няма как да стане по график,то идва отвътре- в не най-добрия момент,но спонтанно. Правилно каза gospojata,че има повече от една гледна точка,даже за всеки един е различна.Аз се опитвам да погледна нещата през различни такива,явно за останалите е прекалено трудно.
   Никой не видя нежността между Аднан и Мадмоазел,искреното приятелство между тях,една от най-солидните основи за любовта,защото всички са заети да плюят по Бихтер. Погледите,които размениха в градината бяха толкова мили и искрени.Никой не вижда как Нихал следва Бех като сянка и се старае всячески да го спечели,но не забравих-тя има право  ooooh!,а не осъзнава колко далеч е той от нея.Никой  не вижда как Бех кара Бихтер да повярва в него,в любовта му и че ще се бори за нея,не Бихтер е мнооого черна...
    Интересно защо наистина е написан романът? За мен това е една невъзможна любов,изпълнена с мъка и страдание за всички.Между Б и Н  сигурно има опит за любов и съм убедена,че той си я обича ,но връзката ,в която израства,в която опознава себе си и стига до крайност,която преобръща живота му и е пълнокръвна, е Бихтер.Освен това опитът за любов и любовта са две много различни неща.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:26 от charovnica

# 443
  • Пловдив
Наистина ли Бешир ги е видял ? С нищо не се подсказа това. Мисля, че ги видя Фирдевс.

Бихтер обаче наистина беше като насрана, както по-горе някой се изрази, гузен как бяга негонен, а Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Не може да понася Мадам, понеже я усеща и следи с поглед. А това, което самата прави, го счита за в реда на нещата. Разгонена не котка, а хиена. След като се натискаш с любовника си, да кажеш на мъжа си "скъпи", ей това ме възмущава, не че съм голяма моралистка и че на мен не може да се случи.

# 444
 gospojata  Hug  Отначало той беше по-настъпателен-защо не го спря,сега размениха ролите,защо той не я спира ?
[/quotе
 Hug
Ти можеш ли да спреш стихия , мила ? Можеш ли да спреш ураган , да угасиш пламъците в сърцето си ? Аз не мога ! И не искам ! Peace

# 445
Явно заможните мислят "по-нисшите" от тях хора за прости и елементарни... досадни натрапници...
Тука вече лъха много злоба............  естетвено че слугите са прости и елементарни , не случайно са слуги , а и за да се досетиш за връзката на някой не се иска много интелект , напротив , нужно е само дебнене и точно натрапване  Peace
А знаем,че всички прислуги са много добри в подслушването и дебненето.Не само в този сериал.
Катя като почне да припка пружинирайки ми е много забавна.Сигурно в кастинга за тази роля най-голямото изискване е било да може да тича така Joy Joy hahaha hahaha

# 446
  • в очите на дъщеря си
charovnica  мила, много хубаво си се изказала и те поздравявам , че успя да си промениш тонът в постовете си Hug Hug Hug

ние хората обичаме да съдим , но никой не си задава въпроси за дребните неща, за които филма подсказава

# 447

Аз мисля, че в твоя коментар има злоба... Това, че са слуги, не е срамно. Напримир Сюлейман - той казва много мъдри неща, не може да се сметне за прост човек... А Джемиле... тя не е искала да стане слугиня, но такива са били обстоятелствата, била е принудена. С какво те са по-долу от Бихтер, например? Само с пари... За това, че на Бехлюл му се развали работата, нарече хората "досадни натрапници"... с какво са го провокирали? Несрин отиде при обожателя си и минаха оттам... не са имали за цел да дебнат някого! Катя е друг въпрос...

# 448
# 449
gospojata,много точно сравнение със стихия newsm10

За мен няма ненормална любов,щом тя е споделена е нормална!Друг е въпроса колко е позволена или забранена...

Общи условия

Активация на акаунт