Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 30

• 47 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Бихтер пише имейл до женски онлайн вестник за рубриката „Съвети”:
„Мо ля,помогнете ми за съъъвет!Бехлюл /любовникът ми/ е сек суален маниак и .....постоян  но ме кара да правим секс –в зимммната градина,на яхтата,ввв ко латааа,в кабинета на мъжа ми...
Кааакво да правя?
P.S.Изве не  те за накъъъсани те думи ...”

# 571
Любовта няма връзка с възрасттта. Любовта е връзка между две души, в живота да не дава Бог съпруга като Бихтер.....

# 572
За съжаление Бихтер е абсолютна егоистка.
И ми идва прекалено драматична.
Не се наслаждава на срещите с любовника си. Товари го със страховете си, мрънка постоянно.
Много бързо ще й се насити Бехлюл според мен, но предполагам, че отново тя ще търси начини да го държи в постоянно напрежение, което няма да му позволи да се отърси от нея.

# 573
   Как  се държи в напрежение някой,който не те иска? Ако знаете начин,споделете го,ще бъде интересно. Как се отърсваш от някого,към когото имаш чувства-това не е вещ или ненужна дреха,която да захвърлиш.
    JoannaMR- за нея той не е просто любовникът,с който си правят кефа и после кой откъдето е,как това не се разбира,не знам.
   Славена,добре че си ти да ме развеселяваш   bouquet

# 574
   Как се отърсваш от някого,към когото имаш чувства-това не е вещ или ненужна дреха,която да захвърлиш.
С воля. Сила се иска, но това не е за Бихтер:)

# 575

Как се отърсваш от някого,към когото имаш чувства-това не е вещ или ненужна дреха,която да захвърлиш.
С воля. Сила се иска, но това не е за Бихтер:)
   По-точно за Бехлюл,нали той не успява да се отърси от нея,противиречиш си нещо.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:48 от charovnica

# 576
Извинявай, charovnica, промених си цитата докато си писала вероятно.
С воля се лекува забранена любов. Налагаш си да я прекратиш и действаш. Или си тръгваш от съпруга си и хората, които нараняваш.

# 577
Присъединявам се към въпрос, зададен от съфорумка, но останал без отговор - още колко серии остават до финала. Приблизително?
Тепърва предстоят хубави серий Wink  bouquet

# 578
Извинявай, charovnica, промених си цитата докато си писала вероятно.
С воля се лекува забранена любов. Налагаш си да я прекратиш и действаш. Или си тръгваш от съпруга си и хората, които нараняваш.
    Откъде знаеш,че тя няма да предприеме едното или другото действие? Прекалено строго и рано я съдиш,но това е твоето виждане и аз го уважавам.

# 579
Бехлюл е такава мижитурка, въобще не ми се коментира. Язък за красотата му.
Много говори по време на страстните сцени. Повече от Бихтер дори. Какъв мъж е това:) Избяга като последния страхливец след секса им в зимната градина и остави Бихтер да се оправя сама.
Един истински мъж в никой случай не постъпва така.

# 580
Избяга като последния страхливец след секса им в зимната градина и остави Бихтер да се оправя сама. Един истински мъж в никой случай не постъпва така.
Е, как пък ще избяга? Колко пъти предложи да излезнат заедно и колко пъти каза, че не иска да я оставя сама. Тя му предложи така и той уважи желанието й.

Yulichka, чудесен е и вторият ти пост.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:18 от Snejka

# 581
  • Пловдив
Много говори по време на страстните сцени. Повече от Бихтер дори. Какъв мъж е това:) Избяга като последния страхливец след секса им в зимната градина и остави Бихтер да се оправя сама.

Вярно че много бърбори Laughing  Обаче евала за нещо- не я обсипа с любовни излияния преди да го направят, а след това, когато вече инстинктът е временно задоволен- а щом и тогава го чувства, браво на него.

# 582
Я да се запиша и аз!  Wink

# 583

Вярно че много бърбори Laughing  Обаче евала за нещо- не я обсипа с любовни излияния преди да го направят, а след това, когато вече инстинктът е временно задоволен- а щом и тогава го чувства, браво на него.
  Това трябва да говори нещо/за крастата и начесването й/.Естествено,че ще си разменят две думи-вие какво очаквате-от вратата за краката/както и общо взето беше/ . Не бяха казани напразно тези неща и не ,за да развалят момента,а за да го подсилят,но всеки различно ги възприема нещата.

# 584
Yulichka, чудесно!  newsm10

Само едно нещо искам да уточним, че не ми стои добре. Какво разбираш под "природна интелигентност"?

Общи условия

Активация на акаунт