Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 480
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ще споделя, разбира се. Нямам търпение  Flutter

*Sapunci* какви са ви впечатленията от х-л Бъндерица. Интересува ме как са СПА помещенията и масажите  Rolling Eyes , храната, отношението към клиенти с ваучери - всичко общо взето   smile3525

# 481
Мацките, които са си правили Вега тест - може ли малко подробности как се случва точно теста? Идеята ми е дали трябва да "миришеш" храните? (Знам, че е странен въпроса, но аз нямам обоняние Simple Smile ) Сега ще питам и направо там Simple Smile

Мерси!

# 482
  • Някъде на път....
Мацките, които са си правили Вега тест - може ли малко подробности как се случва точно теста? Идеята ми е дали трябва да "миришеш" храните? (Знам, че е странен въпроса, но аз нямам обоняние Simple Smile ) Сега ще питам и направо там Simple Smile

Мерси!
Е, чак пък....
Ето какво пише в офертата на Задружно: Спокойно хващате метален накрайник, свързан за компютър. При затваряне на веригата с писец в акупунктурна точка, апаратурата отчита как разтвори от тестваните храни влияят на енергията Ви - безболезнено, бързо и точно.

# 483
Да, четох го това тук, но нали за да отчетат влиянието, трябва по някакъв начин да имаш "досег" с дразнителя/храната.  Именно тук ми е чуденката - този разтвор как точно го "тестваш" Simple Smile

Задружно не ми дава да пиша нов въпрос Sad При вас има ли го бутончето?

# 484
  • Някъде на път....
............
Да, има го!
Какво точно да ги питам от твое име?  Wink

# 485
Дали теста е подходящ за човек със 100 % загуба на обоняние Simple Smile

Много ти благодаря! Simple Smile

# 486
Да, четох го това тук, но нали за да отчетат влиянието, трябва по някакъв начин да имаш "досег" с дразнителя/храната.  Именно тук ми е чуденката - този разтвор как точно го "тестваш" Simple Smile

Има "досег" един вид.
В едната ръка ти е металният накрайник - а другият - в акупунктурна точка. (При мен беше отстрани) имаше едно което малко прилича на барабан от револвер, където се слагат ампулките, в които има течност. Малко сложно го обясних, не знам дали ме разбра  Embarassed

# 487
Мерси, Stacyy

ilchoni, виж какво пише в сайта им:

ПРОМО ЦЕНА ОТ 20 ЛВ. Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ВАУЧЕРИ ОТ  DALAVERA.BG

# 488
  • Някъде на път....
Дали теста е подходящ за човек със 100 % загуба на обоняние Simple Smile

Много ти благодаря! Simple Smile
Питах!  Peace
Моля!  Heart Eyes

# 489
Има "досег" един вид.
В едната ръка ти е металният накрайник - а другият - в акупунктурна точка. (При мен беше отстрани) имаше едно което малко прилича на барабан от револвер, където се слагат ампулките, в които има течност. Малко сложно го обясних, не знам дали ме разбра  Embarassed

Peace

# 490
  • Някъде на път....
Xpucka, ето отговора на Задружно: подходящ е, за провеждането на самия тест - обонянието не е фактор.    Simple Smile

# 491
Много, много благодаря  Hug

# 492
Хриска, благодаря за уточнението, толкова съм и видяла  newsm78 Редактирам си поста.

Определено ще се възползвам от ваучера. Май трябва по-внимателно да чета и дребния шрифт  Embarassed
 Joy

# 493
Някой да има отзиви за този клуб   http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=84

# 494
  • Sofia
Беше страхотно! По-различно отношение, че сме с ваучери нямаше. Закуските и вечерите бяха на шведска маса....огромен избор от храна, плодове, сладко, салати...Ресторанта малко беше като стол, но не лош. Беше пълно с руснаци, гърци и македонци (които си правеха сандвичи от храната и ги изнасяха извън ресторанта?!  Naughty).
СПА центъра не беше лош. Избрахме си да ни направят турска баня, която беше повече от чудестна. Парната баня беше доста топла, сауната екстра, джакузито беше развалено, в басейна не влязох, но ми се стори студен.
Стаите бяха чисти, много топли и изобщо страхотни! Като цяло съм доволна за цената и бих отишла пак. Случихме и на хубаво време, сутринта валеше сняг, после се разтопи и изгря едно хубаво слънце. Имаше много хора...изобщо беше забавно.  bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт