LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   2
Отговори
# 495
да права си ,същото пише на етикета..

ето и снимки

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:47 от пепи1975

# 496
  • Добрич
Момичета, изоставям ви за тази вечер вече Wink Пак олекнах със сто лева, но нали си взехо от тези http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-imitation-reptile.aspx?p … amp;source=search  обувчици за  20 евро малко бельо от онова с референтните, тази тениска е готина http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v-manches-courtes.aspx … e=2&pos=2_n_n  има добри отзиви за нея  Mr. Green
Сега отивам да ям любов  Heart Eyes или бой  #2gunfire   Joy
Успешен пазарлък и приятна вечер!

# 497
Моля за съвет, какво се прави когато липсва артикул в колета доставен от DHL (задраскан е във фактурата),но пратите за него не са постъпили обратно по картата?
Благодаря

Влизаме в акаунта от който сме направили поръчката и поглеждаме в Suivre mes remboursements.
Там трябва да е отбелязан отказания артикул и трябва да очакваме ваучер от Ларедут за съответната стойност.
Къде да го чакам ваучера,на e-mail или чрез БГ пощи ако дойде?

# 498
На това палто да има някой референтен номер като беше 7 евро?
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-a-capuche-enfant-fille … e=1&pos=5_a_n
Нашата кака сега се е сетила, че иска палто.

# 499
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моля за съвет, какво се прави когато липсва артикул в колета доставен от DHL (задраскан е във фактурата),но пратите за него не са постъпили обратно по картата?
Благодаря

Влизаме в акаунта от който сме направили поръчката и поглеждаме в Suivre mes remboursements.
Там трябва да е отбелязан отказания артикул и трябва да очакваме ваучер от Ларедут за съответната стойност.

В плик по пощата. Ако искате номер на мейл трябва да им пишете от формата на първа страница

# 500
  • Варна
Ето какво получих днес (от бебешкия анцуг до комплекта от две блузки с котенцето):
http://s82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Novi%20pridobi … i/Laredut%202011/

# 501
Момичета,вчера си проверявах банкирането,днес имах изпратен тракинг номер за проследяване на една поръчка и ми направи пречатление,че за същата поръчка парите вече бяха изтеглени.Не беше ли обичайното първо да пратят имейла за проследяване и после да теглят парите newsm78Може би аз съм се заблудила или пък си ги теглят когато решат Crazy

# 502
На това палто да има някой референтен номер като беше 7 евро?
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-a-capuche-enfant-fille … e=1&pos=5_a_n
Нашата кака сега се е сетила, че иска палто.

Заповядай!
DUFFLE COAT
Coloris : BLEU
Taille : 162
Ref : 2502950

# 503
Благодаря

В плик по пощата. Ако искате номер на мейл трябва да им пишете от формата на първа страница
благодаря за инфото

# 504
Заповядай!
DUFFLE COAT
Coloris : BLEU
Taille : 162
Ref : 2502950
[/quote]

Стана. Благодаря Kokonut  bouquet

# 505
  • Добрич
chockolina тези гащички отговарят ли си,че и аз ги чакам,но поръчах по-големи?
Аз днес получих тези мъжки тениски: които мисля си отговарят,но са късички.
 liubi-bubi   и на мен вчера са ми изтеглени парите за поръчка,за която днес получих mail от DHL.

# 506

Ref : 5737494 7 e

Ref : 2536986 7 e

Ref : 5982243 1 e

Ref : 5310970 1 e

Ref : 2537044 10 e

Ref : 9124209 3,98 e

Ref : 2509202 7 e

Ref : 2515997 2 e

Ref : 2521407 2 e

ВСИЧКИ СНИМКИ СА С ЛИНКОВЕ ДА СИ КЛИКАТЕ ПО ЛЕСНИЧКО  Mr. Green
Продължавам да пиша малко по късно още Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 23:22 от ralitooo_

# 507
Бертбаудет - Имаме р-р 108, а този от 102 не е за нас. Сега не мога да премеря - нямам шивашки метър, а маймуните ми счупиха рулетката. Но утре следобед мога да ги измеря с друго пособие. Peace Кой р-р те вълнува

Ааааа, малки сме Simple Smile, 86 р ми трябва.
Ако не е проблем мога утре да ти дам размер на 86 Peace

Може ли някой да ми даде референтния на Рисото, че пусто го изтрих и не можах да го намеря ooooh! (може и на ЛС)

# 508
Такааааааааааааа, и аз днес имам 2 доставки.
Мъжкото карирано яке - ох като го видях първо си помислих, че ще ни е малко  Confused. Но то взе че стана и отгоре на всичко се и хареса  Peace. Много хубаво стои.

Онази рокля с тюлените воалчета. Ами като я видях на снимка (някой я беше публикувал преди време) изобщо не ми хареса и се ядосах на себе си, че я поръчах в различни цветове и то в 2 размера. Днес получих розова, на пръв поглед ми хареса, със сигурност пък на дечко ще се хареса още повече (падаме си по такива работи  Laughing).  Ref : 2528045

Много се зарадвах на един пуловер 3/4 ръкав, беше 3 евро, AW, имаше го в зелено, жълто, сиво и май каки. Ето този http://www.laredoute.fr/vente-pull-manches-3-4-ado-fille.aspx?pr … color=3&qsf=1   Нашият е зелен, размер 126. Разкоооооошен! Съжалявам, че тогава много му се чудих и невзех и за мен, или поне на детето и в друг цвят. Много ми хареса как стои. Ref : 2521350

ПП: А, и онази детска блуза 2 в 1. И тя е 3 евро. Розово поло със една виолетово-кафява тениска с цветя. Много е хубава и като материя и като изглед  Peace Ref : 2503077

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 07:45 от RNR

# 509
Момичета, помагайте  Praynig

Може ли да съм натиснала вместо България -Бургас  ooooh!

Votre n° de client
559 397 431
N° commande/colis
201 10275576603
MADAME .................
ULIZA .......... ETAZ .... AP ....
BURGAS 8000
BURGAS
8000 BURGAS
Roubaix, le 22 Février 2011
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le
Les articles suivis de '*' ont bénéficié d'une remise.
Le duplicata reprend les articles réellement gardés à l'exclusion des articles
retournés ou échangés.
LA

Къде да пиша ????Лелееееееее много съм загубенааааааааааа Tired #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт