Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Мокси действаш много разконцентриращо #Crazy #Crazy а пък ние и работим  ooooh! ooooh!

Мим, и аз съм на работа и чертая дори-но от време на време "хвърлям" по едно око за да се разсея...а, снимките ми носят и допълнителен пол. заряд.... Wink Wink Wink Надявам се
на вас също...... Hug
слънчо носят , носят и то какъв  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 526

Тук бе мило, не помниш ли?! Аз ти се чудя как я опазваш от превъзбудените фенки newsm78 newsm78

# 527
  • Варна

Тук бе мило, не помниш ли?! Аз ти се чудя как я опазваш от превъзбудените фенки newsm78 newsm78

трудно мила не питай , обикалям с пушката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 528
Добро утро  Hug Навън е приказен снежен ден.
Извинявам се ако снощи неволно съм заблудила някой за думите на Еда,но цитирах по спомен(а беше доста отдавна) и целта беше само да се изясни от кой момент е снимката.   bouquet  bouquet  bouquet Няма да се връщам към минали събития,за да не се разпалват пак спорове кой от двамата е по-виновен  ooooh! ooooh! ooooh!

Рекси,скъпа,
снощи коментирахме с г-жа Броненосец сценария и сценаристите,а не вината,каквато и според мен няма.
Има постъпки на героите,реакции в различни ситуации,които всеки от нас  възприема и тълкува,както му харесва. Peace
Така,че няма за какво да се извиняваш. Hug
Дани,снощи съм се разсеяла,и не съм те поздравила за среднощния стих! newsm51 newsm51 newsm51
Привет на компанията Незабравима-днес от рано са започнали фотосесиите-приятни забавления,момичета! Laughing Heart Eyes Laughing
Големи красоти-но за съжаление,сега нямам време!  Sad

# 529
  • Русе

Поздравления към Бганьо и Кесара - за стихчетата, и към Моксито - за оформлението! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 530
Момичета и едно клипче което Бгхелп преди доста време бе постнала което съдържа много истина Peace
http://www.youtube.com/watch?v=MvHIMwdlZt4

# 531
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=188295174543437&saved

# 532
# 533
# 534
# 535
Вени на мен тази снимка ми се струва ,че е в бившият офис на Арсланлъ  newsm78

# 536
# 537

Мокси Харун като види така Еда и ще забрави и ума и дума ще минат само на обгрижване без сръдни  Peace

# 538
Кесара слънце откъде изкопа този дявол в женско подобие ние сме си много хрисими рогата не ни отиват а пък на теб хич  Naughty

# 539
Мокси Харун като види така Еда и ще забрави и ума и дума ще минат само на обгрижване без сръдни  Peace

Нещо в главата се получи лек дефект, но той ще гледа от нея надолу.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт