Начин на гримиране - Тема №2

• 87 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Момичета гримирането си е цяло изкуство.. неможе човек просто да хване сенките и да маже каквото му падне..Аз лично харесвам черен наситен грим на очите, изкуствени мигли (може и естествени разбира се ) и червило зависи от дрехата, но в повечето случаи, ако гримът на очите е по -  тежък, червилото трябва да е по по - нежно, но кой както се харесва.Това за вечерен грим ми харесва много.За през деня, фон дьо тен, спирала, може пак изкуствени мигили и някакво леко червило..Също за вечерен грим става и това, аз най - вече така се гримирам   http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/c80ac8 … 483331084/grim_7/ Мога да кача още някоя снимка, ако някой е харесал идеите ми Simple Smile

Страхотно изглеждаш !!! Искам още снимки, ако може Simple Smile

# 241
Да, страхотно оформено око Peace

# 242
http://bokemono.multiply.com/photos/album/4#photo=5
http://bokemono.multiply.com/photos/album/4#photo=6
Една идея от мен,снимките са доста лоши за съжаление,фотоапарата ми хич го не бива за снимане на такива неща. Tired Както и да е,на целия клепач нанесох сивкаво-телесни сенки и хайлайтър във вътрешния ъгъл,а отдолу-първо от вътрешната страна на клепача тъмносин молив,после с него и на долния клепач и отгоре фиксирах с тъмносини сенки,които нанесох леко и на горния клепач в ъгълчетата за по-добра форма на окото.Изглежда доста ефектно на живо. Peace

# 243
мацки ще сложа снимки в понеделник, тогава ще се гримирам, сега ме е хванал мързела  Grinning

# 244
Момичета бихте ли предложили грим за бал в съчетание с черно и червено рокля.Но да не е черен и по лек да е.
Аз си мисля,за нещо в телесни цветове с черно моливче Thinking

# 245
Не няма да ходи на тоалета ти поне според мен ell_ell  Най 0 добре щом неискаш черен грим, който в случая е най - подходящ, заложи на изкуствени мигли(или ако неискаш такива просто трябва да наблегнеш на спиралата) и черен молв, мисля, че това ще е достатъчно, сложи си едно хубаво червено ярко червило и ще си неутразима..!

# 246

Черна очна линия и червено червило-класиката си е класика! Heart Eyes

# 247
Да моята идея е горе долу същата, това ще се съчетае най - добре с тоалета, но с едни изкуствени мигли ще е още по - добре..!

# 248
Забравих да добавя,че ще е готино червилото да е в същия нюанс червено като това на роклята. Grinning

# 249
Препоръчвам, ако се спреш на червено червило да не е от най-светлите нюанси. Малко жени изглеждат добре с яркочервено или оранжевочервено червило.

# 250
  • Перник
Ето още една идея

# 251
Благодаря ви много за идеите  bouquet
Не е за мен грима,аз ще и правя маникюра и ме помоли да я гримирам.Но т.к. за мен черното ще е най-добре за грим,а тя не иска.За това ви попитах за съвет Peace
За всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 252
  • София
Черното много рядко е добре за грим, особено за бал, когато кожата е млада и свежа.

Аз бях с ярко червена рокля на моя бал и сенки в сиво - прасковено - бяло - нюд - кафяво - тъмно сиво, а червилото в кафявата гама. Самият сатен на роклята имаше лека перлена нишка в сребърно.

За червено червило трябват бели зъби и това е хубаво да се има предвид.

# 253
# 254
Аз обикновено съм гримирана така.Като че ли най-ми отива този тип грим:

В действителност е малко по-наситено,но нещо по-бледичко излиза  с телефона  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт