Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 132
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
file://localhost/C:/Users/Public/Pictures/Kingston/Изображение395.jpg нещо първомартенско и от мене.-извинявам се за лошото качество Embarassed
ivni-страхотна празнична декорация за бюро си спретнала Grinning
dodofit оригинална и неповторима както всеки път Hug
Big pufana и аз искам да участвам в размяната на подаръчета,макар,че имам доста скромни възможности Rolling Eyes

# 181
Може ли по-подробно обяснение за размяната на подаръчета и аз ще участвам Simple Smile

# 182
Руумката и Б12, добавих Ви. Пратете ми адресите си на ЛС и насоките за това, какво искате да получите като подарък.

B12, събирам адреси и насоки на ЛС, правя томбола кой на кого и какво и всеки си чака подаръка в пощата. Мъничко, но от сърце!!!

Още не виждам дати ...

Руумката, това е локалния си твой компютър. Няма как да го видим. Качи някъде снимката - http://www.postimage.org , например тук.  Simple Smile

Резултат от набирането на доброволки за подаръци:

Nelito 6704, Лиска, pepito 21, niunia, blue eye, butterfly, nela 66, Snejana G, Beborana, slavip, tuly, ruumkata, B12  и моя милост!
  chef

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:02 от big pufana

# 183
# 184
Тити, пропуснала съм питането ти.Embarassed Обличах стара чанта 

# 185

Великден (25.04.2011)!?  Thinking Да имаме един месец да се опознаем и сътворим подаръка.  Flutter
Аз съм забравила да кажа какво искам - нямам претенции.  Mr. Green Ще се зарадвам на всичко. Не разбрах ще има ли отделна тема в която всяка да си каже какво може и какво иска, или тази инфо ще я пращаме на главния готвач. И  до каква сума горе долу да е подаръка (преждата с която е изработен)?

# 186
Тити, приличаха ми на пластмасови, но щом е прежда върху нещо, мога и за да го направя, само дето не ми беше хрумвало. Имам още свежи материали от увлечението си по декупажа, така че ще си приготвя разни такива фигурки.

Аз тази година като най-оригинално идея в правенето на мартеници мога да се похваля с кокиче. Ива видя кокиче от хартия, разчекна се да реве за него,ма то,пустото 4 лв струваше и аз седнах и го съчиних на една кука. За жалост, както вече писах, останахме без апарат и не мога да ви покажа, с две думи: направих две бели листенца както се плете листо на една кука- това за камбанката на кокичето. Със зелено изплетох горната част + дръжка, заших зеленото за бялото и накрая пронизах с тел дръжката на кокичето,че се огъваше. Тел имам от правенето на украшения. Сполучливи станаха, доволна съм. Другото са ми стандартни пижовци и пенди, пак по настояване на Ива, и малко цветленца.

# 187
Big Pufanaq ,благодаря  ,че ми показа,как да качвам изображения,че на тази тема съм много неука Rolling Eyes
Ето ги и моите мартенички http://postimage.org/image/3ni69jj8/ -дано този път съм успяла Laughing

# 188
http://dox.bg/files/dw?a=d56ba679de
Плетенето на 1 кука на Дъммис,но е на английски  Peace
Страниците са в JPEG,зипвани.

# 189
Ето ги и моите мартенички http://postimage.org/image/3ni69jj8/ -дано този път съм успяла Laughing

Чудни са.   bouquet

Великден (25.04.2011)!?  Thinking Да имаме един месец да се опознаем и сътворим подаръка.  Flutter

Ако решите да е Великден, добре. Има ли други предложения за дати? Подаръците ще са мънички, моля Ви се. Искам да се забавляваме!

Получих доста адреси и насоки вече. Браво на нас!  bouquet

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 14:55 от big pufana

# 190
Може ли малко помощ с руския  Praynig

1изн, 1 петлю снять с накидом
1изн, 1 лиц (накид с петлей вместе)
2 вм.лиц с перекидом

# 191
1изн, 1 петлю снять с накидом
1изн, 1 лиц (накид с петлей вместе)
2 вм.лиц с перекидом

1 опакова бримка, 1 бр. се прехвърля с наметка
1 опакова бримка, 1 лицева бр. /наметка с бримката заедно/
2 бр. изплетени заедно с промушване /предполагам, че първата бримка се изплита и другата се промушва през нея/

# 192

eat. sleep. knit...
[/size]
аа схема или нещо на тези сърца има ли ? ;o и какво да плета преди да почна да се опитвам с тях защото мога .. много малко и още трябва да уча

Благодаря аз чак сега видях отговора ти и вече си бях измислила плетката с тези хиксчета. Мислех, че като са големи знаците има свивки  Embarassed Embarassed Embarassed

dani t шалът е много хубав  Peace и мартеничките де, и всичко  Laughing

Аз вече съм готова с мартеничките - няколко ръчно изработени модела, другите 30-40  Crazy ще са конфекция няма начин  Crazy Crazy Crazy

Плетено сърце видях го в някой албум на пикаса, ако някой се сеща може ли да даде линк за да го посоча като източник.
Котенцето и още мартенички

Лека вечер  Hug
[/size]

;o схема и за това сърчице имате ли ?  Embarassed

# 193
  • София/Овча купел 2
Страхотни мартенички smile3501.И аз приключих с моите,но още не съм ги снимала.Приключих и с възглавничката за мама,ще снимам и нея по-късно.
Пуфанке,писах ти ЛС Mr. Green.

# 194
И аз искам да участвам в томболата, ноооо не живея в България Cry

Общи условия

Активация на акаунт