Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 088
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте
може ли да ми кажете как се плете това
донякъде го докарвам, но не ми се получава сбитите бримки

Някой беше обяснявал в предишни теми, тогава си направих мостра и стана.
Помня само, че всичко се плете с един номер куки, но по-големите бримки стават с наметки,
които се изпускат на следващия ред.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 16:16 от Carmela Biscuit

# 706
аз я плетох тази плетка на куки 5.5 и след 5 реда минавах на 2,получаваше се добре,пробвай  Peace

# 707
Заповядайте в неделя, 20 март на среща на плетки в градинката на Баба Яга при кучето - дракон! Ще сме там между 13,00 и 17,00 часа!

Joy    Така изглеждаше одеялце №7 тази сутрин...

Темата: Одеяло на надеждата...

eat. sleep. knit...

# 708
Който не знае къде е това, ще го чакам в подлеза на СУ в метрото пред Макдоналдс в 13 часа и ще го заведа.

Eдна великолепничка сумочка:

Додо, какво да носиме за плетене? Аз мисля кръжок по тунизийци да спретнем с Памирка, а?!

# 709
Който не знае къде е това, ще го чакам в подлеза на СУ в метрото пред Макдоналдс в 13 часа и ще го заведа.

Додо, какво да носиме за плетене? Аз мисля кръжок по тунизийци да спретнем с Памирка, а?!

Аз съм "ЗА" туниското плетене, тъкмо ще ви свия куките, че съм пробвала само с къса клечка Mr. Green
И по някое цветенце да оплетем в чест на Първа пролет.   bouquet

eat. sleep. knit...

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 20:09 от dodofit

# 710
ех,ами ние-дето не сме столичани, как ще намажем от тия нагледни тунизийски уроци...или намаления в магазините за прежда....аааах,блазе ви за това Laughing

# 711
Здравейте видни дами  bouquetЗа неделните уроци на открито,искам да попитам,къде може да се спре с кола там някъде наоколо newsm78

# 712
Здравейте,мами-плетачки!
Аз м-у другото да ви питам нещо, пък вий после пак се уговаряйте за интересни работи:
никога не съм плела, знам само опакова бримка и тук от първата тема хванах лицевата, та заплетох едно пуловерче на синчето ми, но пусто не ми идва на акъла как V-образно деколте да направя. 5 пъти вече разплитам, а нета ми е меко казано доста скъп и сега не мога да чета всичките ви теми, където само за 2-3 страници, научих няколко работи. Та Ви моля да ме насочите как да го направя това деколте. Пък ако се сещате нещо друго, което би ми било полезно, пак ще съм ви благодарна.
Хубав ден на всички   bouquet

# 713
на кратко : чао ! много здраве и късмет !

:: .. Най-накрая успях да осъзная напълно колко мили са децата за майките след като изслушах 2 пъти песента на "Spooks"  "things i've seen" и си спомних малка част от престоя на училищната група в дома .. всички деца бяха щастливи докато траеше пиесата.На една малка частот деца майките йм бяха също там и ги гледаха със насълзени очи и усмивка на лицата ! Макар ,че някои бяха с недъг или бяха без крака или ръце ! Те не се отказаха от децата си независимо от проблемите йм .. таа общо взето  съм си вкъщи и newsm45 вместо да карам математика в момента ..
може би няма полза да ви казвам тези неща или че ще започна да се ограничавам и да правя какво ми казват родителите .. в повечето случаи ноо така мисля да направя и мисля да ви кажа чао защото мога да имам страхотен живот и приятели ! а го пропилявам пред компютъра или телевизора.. пак ще си плета но не с такова темпо .. ще пращам снимки и ще следя отвреме навреме какво сте написали! ;] чао  Hug   bouquet

# 714
г-жа Претенция, хареса ми много никът ти. Добре дошла при нас! Става ли ти ясно от снимките?

Чао, Супермен. Радвам се, че издържа цялата тема до края!  Hug Успех!

# 715
# 716
Здравейте видни дами  bouquetЗа неделните уроци на открито,искам да попитам,къде може да се спре с кола там някъде наоколо newsm78

Може да се спре почти навсякъде, ако си намериш парче тротоар, обаче щъкат едни хора със светлоотразителни жилетки и проверяват дали си си платил паркинга. Има паркинг при Националния стадион, който май не се плаща и една дружка спира там като ми идва на гости.
Дано се включат с мнение моторизираните дами, аз съм пешОходка.

eat. sleep. knit...

# 717
Благодаря, Голяма пуфанке  Wink и за ника, и за бързия отговор!  bouquet Сега пак ще го разплета и ще се опитам да видим каква ще я сколасам. Да, уж разбирам. После пак ще дойда.
 Hug

# 718
  • София

Може да се спре почти навсякъде, ако си намериш парче тротоар, обаче щъкат едни хора със светлоотразителни жилетки и проверяват дали си си платил паркинга. Има паркинг при Националния стадион, който май не се плаща и една дружка спира там като ми идва на гости.
Дано се включат с мнение моторизираните дами, аз съм пешОходка.

eat. sleep. knit...

Да паркинга, който е от към Стадиона, между спирката на автобусите в посока ул."Граф Игнатиев" и парка с паметника, е много удобен и най-близо до мястото на срещата. Обикновено има места. По - далечно място за паркиране - "Александър Невски".
В почивни и празнични дни не се плаща за Синя зона и чичковците с жилетките не би трябвало да са там Simple Smile

# 719
Здравейте момичета!Имам молба-ако някоя от вас е срещала някъде схема за кошничка на 1 кука,моля да я публикува.Ще творя нещо за деската градина за Цветница.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт