Рисунки по стените

• 31 311
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
Първоначалната ми реакция беше, че е страхотно. Но помислих и не бих го поръчала за детската стая. Децата се развиват много бързо, днешните любимци наистина утре събират прах в килера и обстановката трябва да е динамична. Такива стени предполагат много минималистично обзавеждане и никакви слуайни предмети, които непрекъснато се появяват в детската стая. Ще е истински шок за сетивата да видя подобна стая обзаведена и пълна с играчки от цялата цветова гама.

# 16
Страхотно! Браво,мацка,евала как рисуваш! но съм съгласна с baibibi !

# 17
  • на дъното
Много красиво нарисувано,но и аз подкрепям baibibi.Виж ако имах голяма къща с много стаи едната щеше да е така нарисувана и щеше да е нещо като стая за игра само.Приеми моите поздравления супер са картините и идеята ти.

# 18
Девойката ми е на 3.5г. и понастоящем всички герои от стените са й любими - гледа анимациите ежедневно.
Но предполагам има истина в думите на майките с по-големи деца, които преминават към други любимци и все пак точно показаните герои ще са актуални според мен най-много до 5-6 г. и после отново трябва да се рисува.
Ала за еднократна декорация, когато все още в детската стая не се налага да има бюро и големи мебели, съобразени с възрастта на децата, е приемлив вариант - после латекса и плакатите винаги могат да влезнат в употреба.
Комплименти за изпълнението!

# 19

Ала за еднократна декорация, когато все още в детската стая не се налага да има бюро и големи мебели, съобразени с възрастта на децата, е приемлив вариант - после латекса и плакатите винаги могат да влезнат в употреба.
Комплименти за изпълнението!

Мда, ама ще е жалко да се замаже тази красота. На мен наистина много ми харесва. Но просто гледам от собствената си камбанария и понеже стаите на моите деца са малки и почти няма свободна стена /или поне част от стена/, а и не разполагаме със стая за игра, та затова само си размишлявам.

# 20
Не се представих. Аз съм младеж, не съм "мацка" Simple Smile  
Радвам се че ви харесват рисунките. Абсолютно се съгласявам, че по-особената декорация не е от първа необходимост тоест не е задължителна и не е за всеки. Прави се там където има нужда да се разнообрази, да се оживи някое празно място, да се украси, да светне или да потъмнее. Не е задължително също така да са само анимационни герои. Може да е пейзаж или отворено пространство, като например каньон, което вместо да "запушва" пространството има обратен ефект и визуално може да изглежда стаята по голяма. Но това е друга тема и е по скоро кой има и кой няма нужда от декорация...

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:42 от ramire

# 21
например:

# 22
Тези последните много ми харесват  Simple Smile
Аз не бих имала нищо против да имам нещо подобно край леглото ми. И без това стените над него са празни.

# 23
  • София
Много рядко си позволявам да се изказвам крайно във форума, така че предварително се извинявам - никакви персонални обиди не искам да вложа.
Но:
Първо си позволявам си да изкажа професионално мнение и то е, че така декорирана стая граничи с кича откъм естетика, а в добавка пространството се унищожава и сетивата ужасяващо се натоварват.

Второ - простичкото ми и човешко мнение е, че нищо предразполагащо към творчество не виждам с репликите на герои от анимационни филми. Общо взето смислените производители на декорации, играчки и изобщо детски продукти работят с дизайнери, измислящи индивидуални образи и сюжети - Djeco и IKEA са добри примери в това отношение.
Вижте пак "Деца-консуматори" - там доста добре е илюстрирано зарибяването на децата към конкретни марки, целящи да продават Мечо Пух, Бен Тен и прочее.
Освен това креативността у едно дете по-скоро би била потисната от съвършените рисунки по стените. По-добре е декорациите в детската стая да се собствените рисунки на едно дете. По-истинско, по-хуманно, по-интелигентно в крайна сметка.

Така че преди да поръчате подобно изографисване, помислете си пак.

# 24
  • на дъното
Супер яко .Пак те поздравявам.Много е красиво така ми си иска на едната стена в хола да се нарисува нещо,но като му дойде време ще мислим нека мине зимата.Въпрос от София ли сте?

# 25
Много рядко си позволявам да се изказвам крайно във форума, така че предварително се извинявам - никакви персонални обиди не искам да вложа.
Но:
Първо си позволявам си да изкажа професионално мнение и то е, че така декорирана стая граничи с кича откъм естетика, а в добавка пространството се унищожава и сетивата ужасяващо се натоварват.

Второ - простичкото ми и човешко мнение е, че нищо предразполагащо към творчество не виждам с репликите на герои от анимационни филми. Общо взето смислените производители на декорации, играчки и изобщо детски продукти работят с дизайнери, измислящи индивидуални образи и сюжети - Djeco и IKEA са добри примери в това отношение.
Вижте пак "Деца-консуматори" - там доста добре е илюстрирано зарибяването на децата към конкретни марки, целящи да продават Мечо Пух, Бен Тен и прочее.
Освен това креативността у едно дете по-скоро би била потисната от съвършените рисунки по стените. По-добре е декорациите в детската стая да се собствените рисунки на едно дете. По-истинско, по-хуманно, по-интелигентно в крайна сметка.

Така че преди да поръчате подобно изографисване, помислете си пак.

Всяка думичка, "от-до" бих казала, мисля и прилагам в собствения си живот и аз.

Много против съм всякакви анимационни зарибявки. Учудвам се колко майки казват, че децата им гледат анимации ежедневно и купуват всички "любими" герои наред. За мен това е порочна система.

# 26
Да, няма никакви персонални обиди. Затова и пуснах темата да рабера дали има интерес. Благодаря за мненията.

# 27
Супер яко .Пак те поздравявам.Много е красиво така ми си иска на едната стена в хола да се нарисува нещо,но като му дойде време ще мислим нека мине зимата.Въпрос от София ли сте?

От София да

# 28
На мен ми харесаха двете с Мечо Пух и с тиквата  Grinning Обаче не бих поръчала такова в детска стая. За кът за игра или отделна стая само за игра, както са писали и другите - да. За стая, в която се учи, спи, и т.н. - прекалено интензивно ми изглежда.
Ако ще са рисунки по стените, да са някакъв детайл, който се вписва с останалото, например балончетата вдясно между прозорците на ето тази снимка:
Костенурката ми идва в повече.

# 29
Тиквата ми е любима Grinning НЕ би ми дошла в повече дори и след време.

Общи условия

Активация на акаунт