С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 316
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро Laughing Спите ли? Grinning
Аз пак такова... от кръчма, от хорца се връщам Laughing
Забравих да попитам дали има абонаментна карта, като тази във фитнеса, така и така всяка вечер съм там Laughing

Нека денят започне с усмивка, добрина и много минуси Grinning  bouquet

Поздрав  newsm51

# 466
Добро утро !Айде да награбваме кафетата: Heart Eyes

Тумбе Hug Hug Hug

Azalita,тайно се надявах хорцата да ти харесат повече. Flutter Аз съм им фенка от година и половина някъде и искам да ти кажа,че много хубаво си решила и да не се отчайваш.С времето ще ги научиш.Аз като се записах знаех само право хоро.Смятай колко зле съм била ,а вече имам 5 концерта зад гърба си. Heart Eyes Party С времето ще свикнеш и ще се научиш. Party

# 467
добро утро момичета кокичета Hug Hug Hug
Ех голямо писане сте изписали браво на вас Party немога да смогна да ви изчета Whistling
За отчета -килограми стабилни,коса лъскава (е малко капеща но няма да обръщаме внимание сега),красива ,свежа и мн.щастлива  Joyа и забравих мн.ама мн.скромнаааа Embarassed
Пожелавам ви един прекрасен и отслабващ ден  Hug  bouquet

# 468
Добро да е утрото! И... вече не спя! Mr. Green
Ще оправям къщата и ще събирам багажи , че отиваме на гости на девера. Добре, че е силно мой човек и набляга на мръвката, та няма да ме държи гладна! Grinning
И след като днес кантарО за пореден път подскочи зашеметяващо нагоре, май това, че няма да се тегля 2-3 дни,  ще ми се отрази добре на нервите. `Щот` ми писна вече, бе! Пъпли бавно, бавно надолу няколко дни и изведнъж - фрас, на обратно, от веднъж! Ама няма да падам в дупки! Просто ще го зарежа сам! Mr. Green

А на вас пожелавам хубави почивни дни, пълни с режимни вкусотии и още по-режимни майстори!

# 469
Обмислям след 8 март да се шмугна в схемите на половинката. newsm78 Тия кг ме дразнят вече и прогресивно се катерят нагоре,скоро ще си стигна данните по калкулатор  #Crazy,които са  69кг,което пък хич не е желателно. #Crazy ooooh!

# 470
Добро утро мили дами  Coffee
Приемате ли на поправка  Embarassed Преди година и мааалко бях във вашите редици , но ...както се казва изтървах прасето и не можах да го укротя след това . Бях на режима около 2 мес. и свалих 14 кг. - дойде Коледа  и.... Shocked като не видяла . Върнах си свалените кг. + малко и отгоре .  Cry
Сега съм се заела така да се каже много сериозно и мисля да не се отказвам . Не си поставям крайна цел нито като срок , нито като килограми . От 6 дни съм на ПЗ / -3 кг. / , реших така да подготвя тялото си за режима и от 07.03 / понеделник / започвам с 5П
Имам да свалям много кг . , и се надявам на морална помощ от ваша страна
Лек и спокоен ден пожелавам на всички  Simple Smile

# 471
Здравейте момичета Hug
Да знаете,поправката е гадно нещо.Килограмите надолу пълзят като костенурка.То по точно не килограми ,ами грамове.За 20 дни -2кг.Добре ,че не трябва да свалям много,че с тези темпове отиде една година.Не се отчайвам .Знам ,че го мога и ще постигна това, което желая.Страхувам се за след това.Общо взето свалянето е лесната част.Трудното е да задържиш постигнатото.Затова искам да помоля четвърофазнички с ъс задържано тегло/като Нелсън например/да ни кажат с какво се хранят за да поддържат килограмите си.Мисля,че всички искат да научат повече за трудната четвърта фаза

# 472
..... Ама няма да падам в дупки!
Ох!  Joy Joy Joy Joy....Умрях от смях..... hahaha hahaha hahaha

Много подходяща емотиконка.... Laughing Joy hahaha.....
Хи-хи-хи-хи......

Мерси за разсмиването!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При мен всичко е нормално......Отклонения в теглото-НЕ.....Четвърта фаза е стабилна.
Рапорт Даден! Mr. Green

# 473
чочосан,успелите четвъртофазнички ще кажат:Умерено хранене и спорт!Ядеш си триците,пиеш си водата ,протеиновите дни си спазваш и това е.
Ама аз ще кажа:Да,да ама не!Схемата е да си усетиш темпото на качване и да си приложиш своя схема,защото си е до организъм. newsm78
При мен не се получават нещата по тази схема.Имам качени 4кг откак съм в 4-та,затова след 8 март минавам пак на поправка.Няма да стане така с умерено хранене.Аз ако не си наложа без хич ,с малко не мога . ooooh!

# 474
tonnny_bg , успех
прегледай темата за Папе
има интересни неща
струва ми се, че принципите на този режим може да се комбинират с 3 и 4 фаза:

1. въглехидратна закуска
2. смесен обяд
3. протеинова вечеря

# 475
W'A'S'P',опитах.Този режим трябва да стане навик,иначе не става само за определен период от време в смисъл до смъкване на килцата. newsm78
Пак ще мина на тази схема ,обаче трябва съвсем да елиминирам въглехидратите.Пусто хич не ми се отразяват добре,а толкова ги обичам. ooooh! ooooh!

# 476
[А на вас пожелавам хубави почивни дни, пълни с режимни вкусотии и още по-режимни майстори![/b]
Мене тва ме изкефи  Joy Joy
Аз ако не си наложа без хич ,с малко не мога . ooooh!
Аха, и аз съм така със сладкото.  Blush ooooh!

# 477
тони, на мен ми се вижда подходящо за задържане
но май ефект има чак след няколко месеца

и да, избраният режм, какъвто и да е той, за нас трябва да си стане навик и то завинаги
иначе се връщаме обратно в изходна позиция

успех и дано намериш твоя начин

а въгл. хич нямаше да ги обичаш, ако знаеше какво ти причиняват на здравето, бавно и постепенно

Hug

# 478
За задържане може и да е подходящ ама на мене първо ми трябва да ги махна тия 4кг и после вече да ги задържам останалите.Ще взема да си обработя мисленето в полза колко е гадна питката с брашно,тиквеника,баницата,милинките и всичко останало Crossing Arms,а сладкото 1п в седмицата под формата на черен шоколад и то най-много половинка. ooooh!

Абе не си ли наложа ограничения ,няма да стане работата .Аз трябва тотално да си забраня,просто не става иначе. #Crazy

# 479
Добро утро.
tonnny_bg, мерси за закусчицата. Аз така и не се наканих да направя нещо от овесените трици. Всяка сутрин си ги ям накиснати в прясно млекце. Ама какво да правя, като ми напомнят за времето преди диетата като закусвах всяка сутрин с овесени ядки. Sad
Днес пак имам минусче. Ама това е малка радост. Голямата би била да ги сваля и задържа. Като виждам колко момичета са на поправителен и се притеснявам. Дали ще се справя, като вляза в 3-та и 4-та. ooooh! Момичета, които сте на поправителен- желая ви този път успех от цялото си сърце. Пожелавам го на всички във форума Hug
Добре дошли на новите момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт