LaRedoute.fr - 192 - Всичко за поръчката! - 28.02 - 6.03

• 49 310
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Момичета, глася подарък за Щатите и се чудя от тук ли да го пусна или от някой американски сайт. Досега не съм пазарувала от от друг сайт освен китайските и един за козметика и не съм наясно дали ще мога да поръчам от американски сайт и дали въобще е изгодно? Защо предпочетохте Ларедута за подаръци до Америка?

Аз един път съм изпращала до САЩ. Ако не си пазарувала от Ларедут, трябва първо да се регистрираш, във Френския сайт. Пишеш адрес на доставка адреса в Щатите. Прочети хубаво първата страница на тази тема. Някой продукти могат да се намалят с кодове и да не плащаш доставка. Прочети и първа страница на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567860.210 Аз за това предпочитам да пазарувам от Ларедут. А и при поръчките до САЩ се приспада и ДДС и излиза още по евтино.  Peace

# 691
   Получих това писмо във връзка с питането ми за неотговарящ на снимката в сайта артикул-дънките  еллос от 7е

Bonjour Mme .................,

Vous me signalez que le jean que vous avez reçu ne correspond pas à celui présenté sur la photo.

Je vous présente toutes mes excuses pour ce contretemps.

Je vous invite à nous le retournner pour remboursement. En effet il est maintenant épuisé.

Les articles retournés doivent être intacts et conditionnés de préférence dans leur emballage d'origine.

Merci de votre confiance.

какво искат да направя-да ме компенсират с  ваучер или да ги върна по пощата,то връщането ще излезе по сдкъпо от самите дънки Cry

моля,за помощ..посъветвайте ме..

# 692
  • София-Младост
Искат да им ги върнеш за предпочитане в оригиналната опаковка.

# 693
   Получих това писмо във връзка с питането ми за неотговарящ на снимката в сайта артикул-дънките  еллос от 7е

Vous me signalez que le jean que vous avez reзu ne correspond pas а celui prйsentй sur la photo.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce contretemps.

Je vous invite а nous le retournner pour remboursement. En effet il est maintenant йpuisй.

Les articles retournйs doivent кtre intacts et conditionnйs de prйfйrence dans leur emballage d'origine.

какво искат да направя-да ме компенсират с  ваучер или да ги върна по пощата,то връщането ще излезе по сдкъпо от самите дънки Cry

Искат да те компенсират с ваучер и да ги върнеш по пощата Grinning След като по тяхна вина е проблема, трябва да им пишеш и да се разберете те да поемат пощенските разходи...Страници назад точно това се обсъждаше! Трябва да си приложиш бележката от пощата, като запишеш каква е евровата равностойност и те ще ти възстановят тази сума също, освен за дънките.
Трябва да им пишеш обаче за да ти потвърдят черно на бяло че след като ги получат ще ти възстановят и транспортните разходи, иначе наистина няма смисъл Peace
За мен и така няма смисъл, но както се казва това е друга бира Laughing След като сумата не е толкова голяма, опитай да ги продадеш тук, има варианти различни  bouquet  Няма смисъл от цялата тая операция с вадене на пари, пък после да чакаш да ти ги върнат и т.н. и то за 7 Е Peace Мое мнение Peace

# 694
  • София
Здравейте! Преди малко ми пристигнаха две поръчки. Пратили са ми това сако http://www.laredoute.co.uk/redoute-creation-soft-stretch-jacket. … dBouw=5231254261# с отбелязан дефект. Не знам наглост ли е...... какво. Взех го за 10Е. Иначе ми харесва.
Все повече ме губят като клиент!
Отивам да огледам останалото.

# 695
някой получил ли е тази рокля вече? Как е като размер, цветове и материя?

Аз я получих в синьо тези дни. Цветът не е чак толкова наситен като на снимката, но е много хубаво синьо. Отговаря си на номера, тънка и приятна материя, но е за жени с перфектна фигура, защото доста очертава коремчета и тем подобни неравности по тялото, крайно време е да се отслабва.  Twisted Evil

А тази рокля е много хубава. Поръчах си номер по-малка и ми седи много добре, но си мисля, че бих могла да се напъхам и в още един номер надолу (под гърдите е на ластик). Определено трябва да се поръчва 1-2 номера надолу, може би според зависи от големината на бюста. И е доста е разголена на гърдите, направо си е като да тръгнеш по сутиен.

Сутиенът от 2 евро с кръстосаните презрамки май си отговаря на номера, но не е подходящ за гърди с широка основа.

Тази ризка ми хареса и си отговаря на номера.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 13:53 от yoshko

# 696

Vous me signalez que le jean que vous avez reзu ne correspond pas а celui prйsentй sur la photo.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce contretemps.

Je vous invite а nous le retournner pour remboursement. En effet il est maintenant йpuisй.

Les articles retournйs doivent кtre intacts et conditionnйs de prйfйrence dans leur emballage d'origine.

Дай да ги видим тия дънки? Май ги гледах преди време, но толкова и помня  LaughingКой размер са?
Аз също не бих се занимавала с връщане...

п.п. намерих снимките. Не са мой рзмер, иначе не изглеждат зле.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 13:43 от JLo

# 697
Здравейте! Преди малко ми пристигнаха две поръчки. Пратили са ми това сако http://www.laredoute.co.uk/redoute-creation-soft-stretch-jacket. … dBouw=5231254261# с отбелязан дефект. Не знам наглост ли е...... какво. Взех го за 10Е. Иначе ми харесва.
Все повече ме губят като клиент!
Отивам да огледам останалото.
Как така отбелязан.... Shocked #Crazy като ограден с маркер ли  newsm78 Е, това е наистина или грешка или подигравка  #Cussing out

# 698
  • София
Лепнати са дви сини точки, защото е като издърпана нишка.

# 699
# 700
Някой да е получил тези боти дали си отговарят на номера  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-camarguaise-basse-cuir-souple.aspx … =5&pos=23_n_n

# 701

В България ли е произведено? Има вероятност, да не са забелязали дефекта в Ларедут, а това е маркировка за второ качество, но да е преминала "без да искат" в първо или .... да кажем фирмата, която го е изработила съвсем преднамерено да го е пъхнала в купчината с първо качество Simple Smile но е лошо за теб. Мои съвет пиши им, а какво ще стане ще разбереш.

# 702
  • София

В България ли е произведено? Има вероятност, да не са забелязали дефекта в Ларедут, а това е маркировка за второ качество, но да е преминала "без да искат" в първо или .... да кажем фирмата, която го е изработила съвсем преднамерено да го е пъхнала в купчината с първо качество Simple Smile но е лошо за теб. Мои съвет пиши им, а какво ще стане ще разбереш.

Made in Morocco за Readoute Creation
Истината е че не ми се занимава с връщане, но ме разочароваха!

# 703
Може да не искат връщане и да компенсират с ваучер. Опитай, нищо не губиш.

# 704
Днес получих поръчка с ето тези дънки от детския сектор, харесват ми, ама май 162 размер, който обикновено си нося, ми е лееекичко големичък, карай!

Както и това чудо:

За подарък - чантата в сиво и розово(по-скоро цикламено):
големичка си е и е точно бебешка, освен, ако не иска някой да я ползва за чанта за път  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт