Отговори
# 435
някои масла от някои фирми се продават по аптеки, за тези на стикс не съм сигурен дали ги има по аптеките, те се смятат високо качество и май са малко по-скъпи, но има много голямо разнообразие.

Специално бих препоръчал тамян, хисоп, мирт и върбинка!

# 436
  • София
Благодаря ви момичета, толкова се радвам, че ви има   bouquet.
Ще направя точно това, ще разпускам, ще оправям къщата, след обяд ще отида да запаля свещичка, ще си купя пролетно цвете в саксия, ще отида на аеробика, с една дума, ще се забавлявам.

Hug

# 437
Рози много благодаря за изчерпателната информация, изводът от поста ти е че "Искам сокоизтисквачка", ама дето върши работа, приемам препоръки каква точно. Grinning
А да и още, че вече на масата ще се сяда само с лимони и портокали, за да не пропускаме да ги консумираме.
А това за питбула беше върха!

Вела много точно си го казала, благодаря!

WildFlower  Hug

Днес и на мен сутринта всичко ми се редеше на никаде, направо ми се доплака по едно време, на ръба на нервите си си казах, "Няма пък, Всичко се нарежда по най-прекрасен начин", при все че нямах идея как ще се нареди и дори забравих, че си го поръчах и след няма и минута колелото се завъртя вече лекичко без да скърца и деня придоби един съвсем друг чудесен смисъл. Позволих се да се почерпя по случая с едно влизане във форума  Grinning

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:44 от !Diva!

# 438
Разписвам се само да ви кажа, колко много ви харесвам!  Hug  bouquet newsm76  newsm08

# 439
Рози от къде си набавяш тези етерични масла, по аптеките ли ги продават, извинявам се за въпроса, но не съм запозната.

Магазините, които продават Стикс

Аптеките, които продават Стикс

Иначе от техния сайт може да се поръча и куриерска доставка по Интернет.

# 440
  • София
От 3 часа чета, не мога да се спра...

За пръв път през декември гледах "Тайната" и оттогава живея още по-добре. Цял живот съм вярвала, че няма случайности, че миналото няма значение, че моята нагласа е решаваща.
Знаех, че така е най-добре за мен - да мисля по този начин. Не знаех, обаче, че ще срещна толкова солидно потвърждение.

Само с парите имам проблем - не успявам да си ги пожелая силно  Joy
А иначе идват в твърде задоволителни количества... предполагам, защото вярвам безрезервно в себе си, силите си, знанията си, стойността си.

Пробвах наскоро да започна визуализация на едни 500 000 лева (както онзи симпатяга от филма) и нещо закъсах с мотивацията... Някак не намирам основания да си ги поискам...
А какво са 500 000 - един приветлив апартамент в центъра на средно голям германски град.

Присъединявам се към вас и ще наминавам честичко Simple Smile

Рози, изглеждаш интересен човек, благодаря и аз за споделеното от теб.

# 441
Рози, изглеждаш интересен човек, благодаря и аз за споделеното от теб.

Принцесо Пепеляшке, ще си позволя да те цитирам следващия път, когато ме класифицират като питбул...........  Heart Eyes

# 442
Съкровища да ви попитам някои свалял ли си е аудиобиблията от тук :
http://bible.netbg.com/bible/index.php?m=audio
и дали това е оргиналната библия ?  newsm78

# 443
  • Universe
Съкровища да ви попитам някои свалял ли си е аудиобиблията от тук :
http://bible.netbg.com/bible/index.php?m=audio
и дали това е оргиналната библия ?  newsm78

От страни има версии  Peace

Протестантска (1940)
Православна (1992)
Цариградски (1871)
Верен (2001)
Съвременен (2000)
Славянски (1900)
Biblia Vulgata (1450)
Luther Bible (1534)
King James (1611)
още

http://audio.bibliata.com/

Благодаря - дръпнах си православна и съвременен, каквото и да значи последното  bouquet

Оказаха са pdf формат ooooh!

Не ми е ясно как се сваля таза аудиобиблия Thinking

# 444
препоръчвам Цариградски (1871), има по нея преиздаден една дебела с тъмночервени корици.

# 445
Лени натиска се на :
Битие   
Изход
Левит
Числа
Второзаконие
Исус Навиев
Съдии

И останалите
сваля се в zip формат и след това се разархивира и може да е слушаш .
Това е за по мързеливите като мен ,аз отдавна исках да прочета отново библията и все не ми оставаше време но сега мога да е случам . Laughing

# 446
  • Добрич
...

От страни има версии  Peace

Протестантска (1940)
Православна (1992)
Цариградски (1871)
Верен (2001)
Съвременен (2000)
Славянски (1900)
Biblia Vulgata (1450)
Luther Bible (1534)
King James (1611)
още

http://audio.bibliata.com/

Благодаря - дръпнах си православна и съвременен, каквото и да значи последното  bouquet

Оказаха са pdf формат ooooh!

Не ми е ясно как се сваля таза аудиобиблия Thinking

Лени, в дясно са книгите в pdf формат. Ако искаш аудио формат, избираш от книгите и главите, които са по средата. Описано е отгоре как става.

viivaldii, писали сме едновременно.

# 447
wild flower , аз понеже напоследък съм на вълна фън шуй, съм убедена, че едно разчистване на дома ще ти е доста благотворно. Peace Особено в северната, южната и югоизточната част на жилището /да ме поправят по-знаещите ако бъркам/ Hug

# 448
  • София
Starlight, почистих го вече, изхвърлих всичко ненужно, сега остава да пребоядисам или да разместя мебелите  newsm78, ще видим.
Иначе днес свърших всичко, което казах, без аеробиката, защото като стигнах до залата се оказа, че съм си забравила портмонето, познайте къде, на зарядното на лаптопа  Joy.

Много ви обичам   bouquet

# 449
  • Sofia
Ето нещо за фън шуей
http://pozitivnimisli.blogspot.com/p/blog-page_1795.html
 Hugсъжалявам, не е по темата, но видях, че за това говорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт