Отговори
# 510
  • София
Благодаря ви за разясненията относно моето възелче  Simple Smile!
За самия възел подозирах, че е този за късмет, но се чудех на лицето - какво е и на кого е. newsm78
Държа си го в секцията в хола вече от около година, но се замислих дали там е правилното му място. Май ще е по-добре да го сложа в спалнята.

# 511
  • Добрич
Desss, интересно.   bouquet

# 512
Виж сега, ничии съвети не трябва да те ръководят при избирането на това, което желаеш... Ако смяташ, че ще си по-добре без мъж - защо да се напъваш да го "материализираш". Астроложката ти казва кога би бил подходящия момент да го срещнеш, но ако ти не искаш - няма да го разпознаеш като "твоя мъж"...
В тези двата твои цитата, които посочвам, си противоречиш. Все едно - отиваш в ресторант и си поръчваш риба. После, след 3 минути викаш сервитьора и му казваш - отменете поръчката, не искам риба, ще си поръчам друго. След още 2 минути му казваш - всъщност рибата ми е много важна - къде е? Ама вие нали отказахте поръчката? Добре де, ама вече съм много гладна и искам риба!!! Добре, ще я поръчам отново. След още 2 минути - Сега, като размислих, май съм си по-добре и без риба. Ще ям пиле - и без това съм свикнала, ям си го често и т.н...  
Схващаш ли идеята? Wink

Идеята е една. Клиента е цар. Правилата определя той. Каквото той каже, това и става Wink
(Ако обсъждаме конкретния пример за ресторанта).

# 513
Към Vivaldi - свещта, която изгори последна, това е светецът-закрилник, поне така го знам аз. Дори преди 3 дни бях на изложбата "Кръговратът на живота" и там отново казаха, че е последната

# 514
Vivaldi, Athens може ли да напишете как точно  се този  ритуал?
Казвали са ми кои светци ме закрилят и много искам да проверя дали е така.
Благодаря!

# 515
Поздрав за всички вас  Heart Eyes
Пока Земля ещё вертится... (Молитва) - Б.Окуджава

# 516
  • Tам през Атлантическия океан
InteIIa  Hug
Благодаря   bouquet

Много силни думи/текст  Hug

Пока Земля ещё вертится, пока ещё ярок свет,
Господи, дай же Ты каждому, чего у него нет:
Мудрому дай голову, трусливому дай коня,
Дай счастливому денег... И не забудь про меня.

# 517
Athens мерси .  bouquet Аз не знам защо сам останала с спомена ,че първата свещ която най бързо изгори тя е на светеца . newsm78
Zara_29 на теб кой ти каза кой ти е светец ?
Аз знам ,че светец се определя така –когато детето е малко се влиза в църква –ама по голяма с повече икони .Дава се няколко цветя на детето и то само решава пред коя икона да ги остави –може да е по 1 цвете на няколко икони и това са светците които го пазят .Ако детето е родено на църковен празник –примерно 29.06 значи негови закрилници са св. Петър и Павел .Ако носи името на светец –значи той му е закрилник .
Ако свети Мина ти е закрилни веднага се познава по очите –тези хора имат по големи и ясно изразени очи .
За свещите се взимат колкото икони искаш от най малките тип календарче и пред тях се палят свещите така се разбира кой ти е светец .
Имаше и още един начин само ,че аз не го знам –там се изчисляваше годината и датата на раждане .Моля по запознатите да се включат . Praynig Hug

# 518
Мили феички,  чете ми се нещо мотивиращо, нещо свежо....Коя е най-мотивиращата книга ,която сте чели ?  /По възможност, ако я има онлайн, да ми кажете къде да погледна?  newsm78/
Нещо напоследък  имах доста грижи , и сега се отпускам уж...обаче се усещам, че май прекалено взех да се намествам в това отпускане..  затова ми се чете нещо за събуждане... Hug Благодаря ви предварително ...

# 519
За мен бяха и са "Четирите споразумения" на Дон Мигел Руис  Simple Smile

# 520
  • София
Момичета, днес прочетох книгата Любов на Елиф Шафак и смятах да си препиша 40 правила на Любовта / това е и оригиналното заглавие на книгата/, но се оказа, че някой друг е връшил вече това преди мен. Така че ви ги предоставям на линк - http://www.pozitivnoto.info/2011/03/40-pravila-na-liubovta-elif-shafak.html

# 521
А дали има онлайн "Да променим живота си за 7 дни" на Пол Маккена?

# 522
  • На черешатааа
Здравейте прекрасници. Лени  прекрасен форум   bouquet . Не пиша много, но всичко изчитам  Laughing и четейки прочетох поста на Рози и рози за  маслата. Та въпроса ми е, с тези  масла  как можем да намалам теглото си (боря се с 5 кг , зимен запас  Mr. Green).
Прекрасна неделя и още по- прекрасна и  вълшебна седмица   bouquet  Hug

# 523
# 524
  • Tам през Атлантическия океан
Peace

Imeнно не трябва да се отказваме  Wink

..... мн. лесно някои се отказват оправдавайки се с карма , съдба , предопределеност , хороскоп  Whistling не ги отричам  Sunglasses но .....!

viivaldii , благодаря за статията  Peace

Невероятни хора , личности  Hug

Когато нещо не върви и сме се провалили статията би била страхотен симул  Wink поне за мен де  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт