Отговори
# 525
# 526
  • София

Това го гледах ето тук и много ме впечатли:

http://vbox7.com/play:2226528b

# 527
Много ви благодаря !  Ето , сега  ще си имам една прекрасна неделя  ,която ще мине в спокойствие и четене на книжки и статии...а от понеделник -  излизам от дупката си... Joy
Аз не съм се провалила в нещо конкретно, но има моменти, в които ми става и тъпо, и мъчно и  се замислям повече за нещата, които не са станали , отколкто върху тези,които са станали...по принцип бързо излизам от тези моменти, но понякога продължават по-дълго отколкото е полезно...
Ак още някой се сети за мотивиращи книжки , нека да каже коя много го е впечатлила.. Praynig. ще бъде полезно за всички нас...Отново ви Благодаря много... Hug
Аз  пък ще ви кажа за една моя стара любима книжка, га бях млада...има я в спиралата, казва се " Петте стъпки към успеха "- на Лио Хозер. Това е една малка  книжка  излязла на нашият пазар края на 80 те...  за времето си бешв направо хит, но и сега много си я обичам. Много приятен стил ...

# 528
Добро утро, момичета!
Благодаря на всяка от вас за вдъхновяващите думи, които сте споделили. Нещото, което ме впечатли, т.е нещото, в което вярвам, но е трудно да намериш много хора, които разсъждават по същия начин си позволих да го копирам от речта на Ст.Джобс и то е "И като всяка страхотна връзка, тази също ще стане още по-добра с времето". За последните 10 години това е третият човек, който съм чула да казва тези думи, не си падам по фатализма, че връзките се изчерпвали, изтърквали и т.н това го знаете, защото са прекалено много хората които го натякват, а не бива.
Аз вярвам,че сърцето като си намери това което търси, оттук насетне почва купона, т.е тръгва се към нещо ново, което гради друго ново, всички неща до тук градят още нещо ново и така откриваме нови и нови чудеса, които ни обогатяват, радват, привличат нови хора към нас и така "напред и нагоре"  Grinning
Желая го на всички от сърце, прекрасна нова седмица  bouquet

# 529
За желанията и новолунията   Simple Smile

# 530
Благодаря ти Starlight' Hug значи на 03.04 ще довърша картата си за желания!

# 531
Има и излязла биография на Стийв Джобс
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=32750

Starlight' благодаря .  bouquet
И аз смятам ,че благорноста има страхотна сила .За колкото повече хубави неща благодарим толкова повече получаваме от тях .Затова момичета и момче  БЛАГО -ДАРЯ Hug  bouquet

# 532
Pinkito понеже виждам,че подновяваш питането си за вдъхновяваща книга за мен това е "Психология на успеха" на Уилям Аткинсън. Много простичко обяснено,не голяма и дебела,а още докато я чета и се изпълвам с увереност! По-назад бях дала и линк към нея,виж Hug И аз БЛАГО-ДАРЯ ,че ви открих,открих и тези книги,не е случайно-зная!

# 533
  • София
Привет момичета,
Starlight и на мен "Психология на успеха" ми е любима, прочетох я за пръв път преди около 7-8 години.
Искам да споделя с вас, че днес ми се обадиха за интервю, от една много желана от мен фирма  newsm10 и съм много щастлива.
Моля ви пратете ми положителна енергия утре в 17 часа, защото тогава е първия кръг.

Благодаря ви и ви обичам   bouquet

# 534
За тази книга ли говорите :
http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/psihologia/uiliam.a … gia.na.uspeha.pdf
и нещо интересно :
http://ross.blog.bg/biznes/2006/10/21/uvelichete-trite-vida-ener … a-v-sebe-si.19776
wild flower нали ти казах ,че нещата се подреждат по най добрия начин за теб . Wink
Що ти трябва интервю като назначението ти е вече в джоба ? Laughing Peace
Стискам утре палци newsm10

# 535
wild flower, фонтан от изобилие ти изпращам

# 536
wild flower,пожелавам ти успех и късмет,също така ти изпращам мноооого положителна енергия newsm10 newsm51

# 537
  • Добрич
wild flower, любов, светлина и късмет!

# 538
wild flower , изпращам ти много положителна енергия за утре и да стане най-доброто за теб и за всички !!!  Flowers Sunflower

# 539
wild flower , и от мен мнноооогооо    късмет утре ,  работата те чака !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт