Изоставено сърце / Vazgeç Gönlüm/- нов сериал с Мурат Хан по ТВ+ - тема 1

• 62 642
  • 381
  •   1
Отговори
# 195
здравейте и от мен извинете че ви се натрапвам в темата,но и аз от скоро следя сериала,изгледах всички пропуснати серии на един дъх,много ми е интересен,но аз бях чувала че главна роля ще играе и сонгюл йоден-инджи от перла,а досега тя не се е появила и ми е интересно имали шанс да я видим в сериала и кога ще се появи,също съм преглеждала набързо финала и там я има-възможно ли е това да е друга версия на филма?мерси предварително

# 196
здравейте и от мен извинете че ви се натрапвам в темата,но и аз от скоро следя сериала,изгледах всички пропуснати серии на един дъх,много ми е интересен,но аз бях чувала че главна роля ще играе и сонгюл йоден-инджи от перла,а досега тя не се е появила и ми е интересно имали шанс да я видим в сериала и кога ще се появи,също съм преглеждала набързо финала и там я има-възможно ли е това да е друга версия на филма?мерси предварително
Появява се в 42 епизод турски вариант, у нас ще е в 84 епизод.  Филмът е 47 епизода и играе като главна героиня до края на филма.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 14:42 от bghelp

# 197
АЗ не съм гледала филма  мисля , че bghelp  го е гледала тя дава инфо , просто има грешка в моя пост за което се извинявам .
Извинявам се за грешката,сега видях ,че съм объркала имената Embarassed
Появява се в 42 епизод турски вариант, у нас ще е в 84 епизод.  Филмът е 47 епизода и играе като главна героиня до края на филма.
Благодаря за този отговор  bouquet
Но и аз имам един въпрос.Може ли да ми кажеш Джушкун на кой е син  Praynig
Благодаря ти   bouquet и извинявай ако ставам нахална Embarassed

# 198
АЗ не съм гледала филма  мисля , че bghelp  го е гледала тя дава инфо , просто има грешка в моя пост за което се извинявам .
Извинявам се за грешката,сега видях ,че съм объркала имената Embarassed
Появява се в 42 епизод турски вариант, у нас ще е в 84 епизод.  Филмът е 47 епизода и играе като главна героиня до края на филма.
Благодаря за този отговор  bouquet
Но и аз имам един въпрос.Може ли да ми кажеш Джушкун на кой е син  Praynig
Благодаря ти   bouquet и извинявай ако ставам нахална Embarassed

ОТГОВАРЯМ ТИ ЗА ДУШКУН С БЕЛИ БУКВИ Е ТЕКСТА.

Душкун е осиновен от Белгин и Фикрет. Той е брат на Мерт и Сузан - деца на братовчедка или сестра на Фикрет, НЕ СИ СПОМНЯМ ОТДАВНА СЪМ ГО ГЛЕДАЛА. Сузан по късно, след като Душкун и Фикрет умират и разбира, че Бахар е дъщеря на Хасан решава да отмъсти на Белгин. Тя фактически организира катастрофа и Белгин умира, а брат и Мерт запалва Бахар и тя умира.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 17:56 от bghelp

# 199
мерси много за отговора,а случайно да знаеш какво става с момичето което в момента играе глана роля че и се появява замесничка в лицето на сонгюл  Simple Smile

# 200
мерси много за отговора,а случайно да знаеш какво става с момичето което в момента играе глана роля че и се появява замесничка в лицето на сонгюл  Simple Smile

Отговорът го има в белите букви на предниа пост / момичето се казва Бахар/, а резюме на целия филм има на стр. 11 Peace

# 201
благодаря още веднъж  bouquet  bouquet  bouquet Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 19:17 от danita958

# 202

ОТГОВАРЯМ ТИ ЗА ДУШКУН С БЕЛИ БУКВИ Е ТЕКСТА.

Душкун е осиновен от Белгин и Фикрет. Той е брат на Мерт и Сузан - деца на братовчедка или сестра на Фикрет, НЕ СИ СПОМНЯМ ОТДАВНА СЪМ ГО ГЛЕДАЛА. Сузан по късно, след като Душкун и Фикрет умират и разбира, че Бахар е дъщеря на Хасан решава да отмъсти на Белгин. Тя фактически организира катастрофа и Белгин умира, а брат и Мерт запалва Бахар и тя умира.

Много ти Благодаря Hug  bouquet
Прочетох и резюмено на стр.11,много ти благодаря Hug

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 19:48 от zigs

# 203

Прочети на страница 11 написала съм кратко резюме на целия филм. От там ще разбереш.

# 204

Прочети на страница 11 написала съм кратко резюме на целия филм. От там ще разбереш.

Момичета, вие не четете ли предишните постове? Heart Eyes

# 205
мерси много за отговора,а случайно да знаеш какво става с момичето което в момента играе глана роля че и се появява заместничка в лицето на сонгюл  Simple Smile

Момичета, вие не четете ли предишните постове? Heart Eyes
аз съм виновна съжалявам за глупавите въпроси ами изобщо не помислих че може да сте го обсъждали извинете още веднъж

# 206
Еееееее,да му се невидиии.......много изостанах с епизодите,момичета,сега се опитвам да наваксам ама какво правят тия в тази телевизия #Cussing outили да излъчват нещо като хората или да не го правят.....то като ще си го доглеждам допълнително на турски...айде мерси....Значи 28 епизод го няма,така ли...явно Фикрет е приел предложението на Салих и вече работят в една фирма до колкото виждам newsm78 А 24 епизод също липсва,нали...извинете,че ви занимавам със стари работи,но....от линка за 24 епизод ми се отваря 25ти...и при вас ли е така newsm78Оффф много се ядосах значи....така накъсано да гледам.....Фикрет май не знае,че Джошкун не му е син...а казвате,че е осиновен Thinkingи какво..тайните ще се разбулят след като всички измрат,така ли...няма да видим ничия реакция...странно....А Фикрет като е казал едно време на Белгин да не чака Хасан защото е загинал,тя хубаво му е повярвала веднага ,но Хасан защо не се е появил после...нали уж само щял да закъснее за срещата,не се ли е обадил...оххх изнервям се...много заплетена история....и тези глупаци като прескачат епизоди-съвсем.... #Cussing outИ Бахар вече бременна ли е или не..нали припадна няколко пъти...аз мисля,че още не са били интимни със Салих...нали той каза,че няма да избързва и да направи нещо такова.....

# 207
Гледах днешния епизод и стана ясно за Джушкун Hug
Значи Фикрет е бил женен преди това и след като умира жена му се жени за Белин.Много умно решение на Белгин да не казват на Джушкун,че тя не му е майка.Ако той гледаше на нея като мащеха,винаги ще имаше и най-малка омраза към Бахар.В този случай излиза,че Белгин и Фикрет нямат общо дете,но и двамата са запълнили празнотата на единия родител.Иска ми се да видя физиономията на Фикрет,когато разбере,че Бахар не му е дъщеря Mr. Green
И да не забравя да кажа,че Али все повече ме дразни,ауууууууууу,ще го стрелям през монитора #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireТака ли се отблагодарява на брат си,та кой го изучи и отгледа,не си взе поука дори и от смъртта на сестра си,която той със собствени ръце тласкаше в прегръдките на Джушкун. newsm61

# 208
Еееееее,да му се невидиии.......много изостанах с епизодите,момичета,сега се опитвам да наваксам ама какво правят тия в тази телевизия #Cussing outили да излъчват нещо като хората или да не го правят.....то като ще си го доглеждам допълнително на турски...айде мерси....Значи 28 епизод го няма,така ли...явно Фикрет е приел предложението на Салих и вече работят в една фирма до колкото виждам newsm78 А 24 епизод също липсва,нали...извинете,че ви занимавам със стари работи,но....от линка за 24 епизод ми се отваря 25ти...и при вас ли е така newsm78Оффф много се ядосах значи....така накъсано да гледам.....Фикрет май не знае,че Джошкун не му е син...а казвате,че е осиновен Thinkingи какво..тайните ще се разбулят след като всички измрат,така ли...няма да видим ничия реакция...странно....А Фикрет като е казал едно време на Белгин да не чака Хасан защото е загинал,тя хубаво му е повярвала веднага ,но Хасан защо не се е появил после...нали уж само щял да закъснее за срещата,не се ли е обадил...оххх изнервям се...много заплетена история....и тези глупаци като прескачат епизоди-съвсем.... #Cussing outИ Бахар вече бременна ли е или не..нали припадна няколко пъти...аз мисля,че още не са били интимни със Салих...нали той каза,че няма да избързва и да направи нещо такова.....
В началните епизоди на филма Хасан излиза след 30 години от затвора .  Джушкун е син на Фикрет и е осиновен от Белгин .

# 209

Общи условия

Активация на акаунт