САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 63

• 50 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Моля за код за син сет или чувалче в краен случай  Hug И да попитам на един акаунт двата цвята чували мога ли да поръчам или не?  Embarassed

# 31
Моля за код за син сет или чувалче в краен случай  Hug И да попитам на един акаунт двата цвята чували мога ли да поръчам или не?  Embarassed
не - ето ти код за син чувал - ft1f5
Забравих най-важното - Евче,  bouquet

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:01 от ina21

# 32
  • там някъде
Мерси момичета! Знам, че бяха доста по-евтини по време на намаленията, затова и сега не ми се дават толкова пари за тях, но пък ми харесват и 10евро си мисля, че е една разумна цена за дънки. Ще пробвам кодовете за бялата чанта. Поздрави!

# 33
Извън темата е леко, но да кажа - сега от италианския Ларедут ми пратиха оферта за -10 евро (без условие 20/30 да речем) + подарък сак на колелца. Дано скоро пуснат и французите такова нещо babydust7
Да разбирам ли че покривалото за легло е различно от това, въпреки еднаквия десен?

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:08 от Слънчогледка

# 34
Извън темата е леко, но да кажа - сега от италианския Ларедут ми пратиха оферта за -10 евро (без условие 20/30 да речем) + подарък сак на колелца. Дано скоро пуснат и французите такова нещо babydust7

Браво , ха дано ... Laughing

Еве ...мерси за темата, труда и търпението...  bouquet

HHTRR.....sac gris rose ..

# 35
здравейте, мога ли и аз да ви помоля за един код за син или розов сет на ЛС Praynig
предварително ви благодаря Hug

в замяна мога да предложа код за ROSE RAIPONC и GRIS ROSE

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 15:31 от marian1

# 36
Здравейте момичета има ли вече снимки на тези туники? Simple Smile

# 37
Моля за малко помощ BlushИскам да си пусна един артикул от албанците,но не успявяам да си нацеля код за б.д/пък и подарък искам при това hahaha/Ако се сещате за някакъв.../ 34908 и 33324 не ми хващат,използвала съм ги/

# 38
Здравейте! Grinning Имам един въпрос.  Някой изобщо пускал ли е поръчка със синия или розовия сет? И следователно какво му се изписва? Опитите ми от няколко дни са все неуспешни, нито веднъж не улучих някой код за сет. Thinking Ако някой има и му е излишен, моля да ми пише на лични! Благодаря! Grinning

# 39
И аз след няколко часово разместване на букви и цифри съм на опашката за код за син сет или играчка Praynig

# 40
Здравейте! Grinning Имам един въпрос.  Някой изобщо пускал ли е поръчка със синия или розовия сет? И следователно какво му се изписва? Опитите ми от няколко дни са все неуспешни, нито веднъж не улучих някой код за сет. Thinking Ако някой има и му е излишен, моля да ми пише на лични! Благодаря! Grinning
ей, много трудно се нацелват кодовете със сета, но преди малко успях, изписва ми в суивито SET ROSE FAIRIES

# 41
  • София
Моля за малко помощ BlushИскам да си пусна един артикул от албанците,но не успявяам да си нацеля код за б.д/пък и подарък искам при това hahaha/Ако се сещате за някакъв.../ 34908 и 33324 не ми хващат,използвала съм ги/
Ако искаш да ползваш някой от буквените кодове за подарък и БД, без тривки или нещо подобно няма да се разминеш.  Peace

Здравейте! Grinning Имам един въпрос.  Някой изобщо пускал ли е поръчка със синия или розовия сет? И следователно какво му се изписва?
Ето така изписва - SET BLEU TS3

# 42
Евче,мерси за отговора.Ще чакам изглежда някой нов кода за б.д и подарък само с артикул от албанците.Искам да си използвам ваучер,а сложа ли и тривки трябва да доплащам и с картата,което означава още 10 евро Twisted Evil

Задоволявам се вече и с бд само,ама  съм ги използвала и 73717 и 42048  на този акаунт  Cry

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 16:17 от liubi-bubi

# 43
  • София
Евче,мерси за отговора.Ще чакам изглежда някой нов кода за б.д и подарък само с артикул от албанците.Искам да си използвам ваучер,а сложа ли и тривки трябва да доплащам и с картата,което означава още 10 евро Twisted Evil
Тогава се задоволяваш с БД, без подарък с код 73717 или 42048  Wink

# 44

Общи условия

Активация на акаунт