Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVI

• 48 133
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Кики, има 2 варианта: или не харесваш никакви подобни филми или за 30мин не си стигнала до същността/демек интересното/ на филма:) Според мен е трябвало да се помъчиш поне с единия докрай  Laughing

Joy Ти повече ми запали любопитството от Ръсел Кроу / Даян Крюгер, че ще прочета поне какво се случва в недоизгледаната от мен част  Laughing  Wink

# 646
А, сетих се нещо, гледали ли сте Тhe Joneses?
  Ей, най-обичам така... гледам нещо, мисля си за него и някой пише в темата. Съвсем случайно мъжът ми попадна на филма по ТВ и ми го записал. Бидейки в тази държава, този филм направо брррр ефект. Изобщо няма да се учудя, ако нещата си работят точно така.
  Понеже ми е много интересно, как се събуждаш един ден и някакви гумени гривнички, silly bandzса много модерни, абе безумен хит сред децата??!!
 Това е най-наивният пример...

Остана ми за размисъл, като след Шоути на Труман.... (зарад идеята, т'ва, както сте писали, съгласна, че игра или като цяло не е кой знае какво).

ПП  И Game of Thrones подкарахме, добри първи 2 епизода, ще видим нататък. Че Camelot загледах, уж започна ОК, но нещо ме дразни и няма да продължа да гледам, май...

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 15:52 от ТинаХрис

# 647
  • Пазарджик/Лондон
ТинаХрис , и на мен много ми хареса " Game of Thrones " Wink.

Току-що гледах "From Prada to Nada" - става, аз си падам по такива захаросани филмчета  Rolling Eyes.

# 648
  • Toronto
Аз нещо на комедии попадам напоследък, препоръчвам Che bella giornata, свеж и актуален. Другия е руски - Любовь-морковь. Не намирам линк към IMDB за руския, затова направо към Мастерса. И на двата съм се смяла с глас Laughing

# 649
  • В светлината на слънцето
Чета ви, ама просто няма с какво да се похваля и съответно споделя. Гледах един "Тор" и един "Бързи и яростни 5" и това е. За любителите на съответния жанр - стават. Вторият е по-добре направен от първия, ама то първия е по комикс, така че е обяснимо. Ама толкоз за тях, повече май не си заслужава да се коментира, ясни са като жанр. Mr. Green

Дописвам се много бързо. Току що видях, че преди 4 часа някой е качил Бързи и яростни в Замунда. Като се има предвид, че го пускат по кината от 6 май, най-вероятно много бързо ще го свалят от торента. Тъй че ако сте фенове си го свалете, докато все още го има. Четох в коментарите, че качеството е зле. И е без субтитри, за който го вълнува. Те са важни все пак, защото сериозна част от филма е на португалски.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 23:18 от lulumba

# 650
  • София
Гледах "Адвокатът в линкълна"
http://www.imdb.com/title/tt1189340/
Не е нищо ново и невиждано, но е един приятен трилър за разпускане.

# 651
  • София
изгледах и аз Sunshine Cleaning, но не ми се видя нещо особено, може би очаквах друго. съвсем обикновено поднесена история за живота на средна работническа класа. някак си историята ме остави безразлична.

Семейство Джоунс го изгледах още, когато излезе, допадна ми като идея. краят блудкав ми дойде, но все пак това е Деми Мур (която между другото изглеждаше доста по-добре, отколкото преди 15-тина години Peace)

„Следващите три дни” пробвах да гледам след френския, който ми хареса. то хубаво, че Ръсел Кроу се подвизаваше, ама след другата версия ми дойде много досаден и на 20-та минута го спрях.

# 652
  • София
Гледах http://www.imdb.com/find?s=all&q=Personal+Effects хареса ми,даже много.Не бях гледала до сега Аштън Къчър,страшно ме впечатли

# 653
  • Belgium
Отдъхнах си и мен Sunshine Cleaning не успя да ме докосне.

Personal Effects е единственият филм, в който харесах играта на Аштън Къчър.

# 654
  • София
И аз ще го гледам тогава.На мен Аштън Къчър ми е все един и същ във всички филми.Само в "Ефектът на пеперудата" ме изненада приятно с актьорски талант.

# 655
И на мен много ми допадна като идея "The Jonsons". Дейвид Духовни го харесвам като актьор и ролята много му импонираше, виж Деми като цяло във всички роли ми е малко нелепа. Някак си това, че го раздава като секс-символ ми е малко трудно да го приема, но пък в крайна сметка коя съм аз, че да казвам е ли или не е Деми Мур такава. Виж, вярно, че има нещо вамп в нея. Но не ми стои естествено никак, може да е и заради това, че като цяло не ми е особено симпатична.

10's, тъй като вече гледам пореден филм предложен от теб и не оставам разочарована, би ли ми казала ако може, откъде мога да си сваля филма Catfish? Много ми се ще да го гледам.

# 656
  • София
Гледах Тор: Богът на гръмотевиците/Thor 2011 на кино снощи. Точно това очаквах. И съм доволна. От ефектите особено много.

# 657
  • Somewhere far away
Гледах Тор: Богът на гръмотевиците/Thor 2011 на кино снощи. Точно това очаквах. И съм доволна. От ефектите особено много.
И аз него искам да гледам но ще изчакам да мине премиерата и да поевтинеят билетите.

# 658
  • Русе
И аз него искам да гледам но ще изчакам да мине премиерата и да поевтинеят билетите.
  И аз да излезе в торентите

# 659
Преди малко изгледах Water for Elefants
http://www.imdb.com/title/tt1067583/

Не знаех какво точно да очаквам от филма, защото трейлъра нищо не подсказва, но ми хареса. Финалът беше малко блудкав, но самата история много ме грабна, а слоницата беше невероятна красавица... Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт