В момента чета...-5

• 47 282
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
[quote author=Gia Marie Carangi link=topic=568233.msg18073297#msg18073297 date=129982546

Филма не си ли гледала?
Факта, че съм го гледала ме спира, да прочета книгата. Мисля, че ще се разочаровам.
[/quote]

Аз пък затова не гледах филма. За да не си разваля впечатленията от книгата.

# 106
Да си призная, филма не съм гледала - попадала съм на него случайно, изплуваха ми разни сцени, докато четях... Мисля да го изгледам, обаче.

# 107
Здравейте, аз гласувах с вземам от приятели и от библиотека, все по-рядко се случва да отделя пари за книжка.
Тъкмо прочетох Долината на куклите, много ми хареса и въпреки внушителните и размери я прочетох за по-малко от седмица, много леко и приятно четиво.
Бях взела доста книги на Х.Калчев да ги прочета, от два дни се мъча ама нещо не ме увличат.

# 108
Момичета, от Колибри за колко време идват поръчките? Някои поръчвал ли е?

# 109
Момичета, от Колибри за колко време идват поръчките? Някои поръчвал ли е?
за 2-3 дни, аз поръчвах преди Коледа и тогава имаха много работа, но дойдоха и по-рано от колкото очаквах

# 110
  • София
Да си призная, филма не съм гледала - попадала съм на него случайно, изплуваха ми разни сцени, докато четях... Мисля да го изгледам, обаче.

Филма е доста тъжен и на мен ми беше тежък, но ми хареса...не знаех, че има и книга  Embarassed Embarassed Embarassed но бих я прочела Simple Smile

# 111
# 112
ще чакам да си кажеш мнението, моята кума смята,че др. книги(ама незнам колко и кои) му били по хубави от "Мисия Лондон".....аз също го харесах като автор и с удоволствие бих прочела още нещо Wink

# 113
  • София
"Бащи и деца" на Тургенев

# 114
Докато не прочетох книгата "Мемоарите на една гейша", на два пъти се бях опитвала да гледам филма и то неуспешно. Книгата е страхотна, а после оцених по достойнство и филма  Hug

# 115
  • Sofia
моята кума смята,че др. книги(ама незнам колко и кои) му били по хубави от "Мисия Лондон".....аз също го харесах като автор и с удоволствие бих прочела още нещо Wink

На Алек Попов много ми хареса "Черната кутия!"  Peace

А сега започвам с нетърпение тази:

# 116
А сега започвам с нетърпение тази:

Знаеш ли, мен самия предговор много ме впечатли, но после ... някак си това силно начало се изгуби. Езикът стана прекалено описателен и повърхностен. Като цяло е много тежък и тягостен, и недоброжелателен, защото моята ценностна система не одоборява нацизма в нито едно от отраженията му.

# 117
  • Пловдив
Започвам "Приятелство от пандиза", време й е 

"Бащи и деца" е страхотна книга  Peace

# 118
# 119
охххх, как харесвам филма..........

Общи условия

Активация на акаунт