В момента чета...-5

• 47 209
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Символичен депозит ( в момента мисля, че е 15лв ) и снимка ... В сайта им има подробна информация, можеш да преглеждаш и електронните каталози, което е много удобно. Аз напоследък чета предимно от там.

# 136
Символичен депозит ( в момента мисля, че е 15лв ) и снимка ... В сайта им има подробна информация, можеш да преглеждаш и електронните каталози, което е много удобно. Аз напоследък чета предимно от там.
Hug

# 137
Завърших "Клуб Кемъл" на Д.Балдачи. Приятна книга, нареждам я до книгите на  Дан Браун и Джеймс Ролинс, но авторът не е пресолил суперагентите и хай-тек оръжията, хареса ми. Оцених я с 3 от 5. Ще прочета и другите от поредицата.
Сега започнах "Момичето с драконовата татуировка" ( първата от трилогията, май на български не е преведена така) на Ларшон.

# 138
# 139
  • Стара Загора
 Стъкларят от Мурано.Харесва ми

# 140
Забавна е.

# 141
  • На високо
Започнах "Импеpията на ангелите" на Бернард Вербер (http://www.book.store.bg/p25792/imperiata-na-angelite-bernar-verber.html).
Страхотна е  Peace, както всичко останало, което съм чела от този автор!

# 142
# 143
оххх, тая книга не можах да я прочета, а два пъти пробвах, нещо не ми върви с нея

# 144
 И аз . След нея ми се чете нещо разтоварващо . Започвам Катрин Елиът - "Всички готини са женени". Дано да е наистина разтоварваща, че нейната "Денят не си личи от сутринта" я зачетох уж да се разтоваря, а  се оказа ,че е заплетена  семейна драма  , но ми хареса общо взето.

# 145
И аз не можах да я дочета, беше отдавна и си спомням,че много ме плени в началото, но после я оставих. Скоро си мислех да й дам втори шанс:)

# 146
 Наистина започна многообещаващо. Аз първите 50 стр. ги прочетох с голям интерес. Много ми се четеше книга за преходните години в Русия, в която авторът вижда и тежкото и смешното на епохата.Но след като главният герой взе някакви халюцигенни гъби, ми стана трудно да го чета-  преплитането на реалност, сънища, халюцинации   Mr. Green

# 147
  Но след като главният герой взе някакви халюцигенни гъби, ми стана трудно да го чета-  преплитането на реалност, сънища, халюцинации   Mr. Green
сега си спомних,че май за това се отказах.

# 148
  Но след като главният герой взе някакви халюцигенни гъби, ми стана трудно да го чета-  преплитането на реалност, сънища, халюцинации   Mr. Green
сега си спомних,че май за това се отказах.
аз си спомних същото Joy

# 149
  • на североизток от Рая
        Аз вчера започнах "Небесните пасбища" - Стайнбек.

За автора нямам думи - уникален е за мен. Омаях се още в предисловието на книгата. Любим автор ми е и чета всичко негово с най-голямо удоволствие. Сядам и се отдавам на книгите му пълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт