В момента чета...-5

• 47 189
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia

Божеее, Бредбъри е съ-вър-шен!
Удоволствието да го четеш е неописуемо.

# 586
Noshtna ptica, намира ми се от Бредбъри " Вино от глухарчета " какво мислиш за нея , чела ли си я ? Чудех се тия дни дали да не я взема с мен на така дългоочакваната почивка в Хисаря  Thinking

# 587
  • София
Noshtna ptica, намира ми се от Бредбъри " Вино от глухарчета " какво мислиш за нея , чела ли си я ? Чудех се тия дни дали да не я взема с мен на така дългоочакваната почивка в Хисаря  Thinking
Преди малко повече от месец я четох, поне за мен е много хубава книга, носеща много послания, продължението "Сбогом, лято" също ми хареса Peace

ayas , май ти ме пита за " Мемоарите на Клеопатра". Още не съм я дочела, но не съм очарована, самата тематика ми е много интересна, но можеше и по-добре да е написана, малко постен ми идва самия стил на авторката.

# 588
  • Варна/Лондон
''Абсолютна власт'' на Балдачи- този автор ме покори, а съм едва на втората книга от него.
 Peace

# 589
Звезичке, мерси!

Май се отказвам засега да чета Клеопатра. Иначе и аз бях полюбопитствала покрай историческия контекст и личността и.
А за Бредбъри бях питала за отзиви за "100 разказа". Някой чел ли ги е?

# 590
  • Sofia
Чела съм я преди години, много ми хареса.  Peace

# 591
Споделете впечатления за тази:

Започвам "Стъкларят от Мурано"

За "Щастие" лично на мен много михареса,взех я от библиотеката и не я върнах,докато аз,свекървата и 2 приятелки не я изчетоха,че даже я препоръчах и на 2 служителки от библиотеката.Ами,истината е,че по турските сериали виждаме само една малка част от живота на цивилизованите граждани на големи градове,иначе какви традиции все още "върлуват" по по-отдалечените и бедни райони....малко странна книга,но си заслужава да й се даде шанс:)

# 592
А "Вино от глухарчета" същата ли е по стил като "Смъртта е занимание самотно"? Аз я четох(втората) скоро и накрая все пак ми хареса, но сега не се чувствам в такова настоение да чета пак подобна книга.....иначе книгата освен малко странна е интересна и ако като мен не ви се наложи да я четете няколко месеца , заради повреда в изданието , може и повече да ви хареса.

# 593
 Току що прочетох втората част на "Устоите на Земята" на Кен Фолет. Останах завладяна от този прекрасен роман.

# 594
  • Sofia
А "Вино от глухарчета" същата ли е по стил като "Смъртта е занимание самотно"? Аз я четох(втората) скоро и накрая все пак ми хареса, но сега не се чувствам в такова настоение да чета пак подобна книга.....иначе книгата освен малко странна е интересна и ако като мен не ви се наложи да я четете няколко месеца , заради повреда в изданието , може и повече да ви хареса.
За мен е различна, но много хубава. Но не бива да ми се вярва, защото съм я чела в съвсем друга възраст.  hahaha
Ето едно мнение, което много ми хареса: http://www.sivosten.com/content.php?review.727

# 595
  • София
Аз съм на 9-ти том от любимата ми поредица

# 596
Заредила съм се с 5 книги на Джефри Арчър за сега съм не неговата вълна:)
Започвам с "Каин и Авел"......

# 597
  • На земята, която е всъщност звезда.
Започвам Малинче на Лаура Ескивел, само нея не съм чела, а вчера си я купих, като ходих да взема автограф от писателката. 

# 598
  • Sofia
Вселена, имам "Законът на любовта", но не съм я чела.
Отзиви за нея?

# 599
Аз още влача "Стъкларят от Мурано", малко ми блудкавее цялата историйка, колкото и примамливо да звучи анотацията. Струва ми се, че авторката още прохожда в писането, така да се каже. Главната героиня на моменти проявява изключителна липса на всякаква логична мисъл, но нали е красива, може да й простим. Laughing
Запомних един пасаж от книгата за красотата на Венеция, как досега всички опитали се автори и поети начело с Томас Ман не успяли да опишат подобаващо магнетизма на града. За съжаление, ми се струва, че и многоуважаемата Марина Фиорато не се е справила по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт