"Столичани в повече" - новия български сериал по Би Ти Ви

• 48 940
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
хайде ако има още някой да оплюе сериала, да си го каже, че да приключим с тази част и да започнем коментарите по същество.

Еми почвайте, няма какво да чакате.  Joy

И още точки ще има, споко!

как да започнем, като на всеки пост за сериала следват 5 поста, които не са по темата  Crossing Arms

Ако сериалът беше интересен, нямаше да обръщате внимание на другите постове. Обаче, поведението на феновете му говорят друго!  Laughing

# 436
хайде ако има още някой да оплюе сериала, да си го каже, че да приключим с тази част и да започнем коментарите по същество.

как да започнем, като на всеки пост за сериала следват 5 поста, които не са по темата  Crossing Arms

Ако сериалът беше интересен, нямаше да обръщате внимание на другите постове. Обаче, поведението на феновете му говорят друго!  Laughing
Айдееее, шерифът стана и  психоаналитик! Joy

# 437
  • София/Бургас
missence, права си, но докато има такива сейрджии като Вселена, няма как да стане.

За коментарите към филма - Странно ми беше как Славка не искаше да стане кмет, а подучи мъжа си. Според мен ще се заформи доста интересна кампания за кмет.

# 438
  • София
То, в тая навалица се объркаха лафове с впечатления, препирни - стана мазало! Аз май бях коментирала нещо - впечатление от епизода, преди няколко страници!!!  Joy Joy Joy
Тинче , и на мен ми харесаха пред болницата "ти я потроши, сега аз да внимавам"  Joy
"Трябва й доктор."
"Еми, ти нали си доктор?"
"Затова ти казвам, че й трябва доктор."
 Joy Joy Joy

"Аз съм колега. *гледа рентгена и го върти в ръка многозначително* А, нищо й няма!" hahaha hahaha

"Ееее... толкова ли много за едно комоцио?" hahaha hahaha

# 439
  • София

как да започнем, като на всеки пост за сериала следват 5 поста, които не са по темата  Crossing Arms

ако сериалът НЕ беше интересен, нямаше да се коментира тук, пък било то и само за да се оплюе  Peace

Тинче, право в 10-та  Peace

ChemistryLady, няма как да пропуснат темата с изборите. Все пак тази година е изборна  Peace

# 440
missence, права си, но докато има такива сейрджии като Вселена, няма как да стане.

За коментарите към филма - Странно ми беше как Славка не искаше да стане кмет, а подучи мъжа си. Според мен ще се заформи доста интересна кампания за кмет.

Е, да на крива ракета космосът й е крив.Twisted Evil

# 441
  • София
оххх, поразредиха се постовете и май си започваме по темата  Crazy

# 442
Брей, шЪ сЪ срути БАЛКОНА, бе!   Joy Joy Joy

Аз си държа на основната сюжетна линия "Ромео-Жулиета" (засега в недоразумение  Rolling Eyes)  и съм доволна  Heart Eyes, другото са подробности от нашата действителност. Но, тази ВЕЧНА ЛЮБОВ няма да ни омръзне да я гледаме и на най-мизерния фон и във всякакви интерпретации и сценаристки хрумвания!  Heart Eyes

# 443
  • София/Бургас
вселена, постни точно кой от коментарите ти е по темата или нещо свързано с действието във филма, освен злобни коментари.

# 444
  • КиТ
peregrin, аз ще ти спретна аватарче:)

Точно това щях да пиша,че тя Слаш,ще уреди нещата Mr. Green

Това с репортерите малко ми стана чудно как нахлуха в къщата на Чеканови,за да вземат интервю от жаната на мъртвеца,това ме издрани и ми направи впечатление Rolling Eyes Иначе имаше много лафове hahaha hahaha hahaha

Слаш верно нали беше за агент Колев,кво стана Thinking

Аз гледам и СД и това и още хиляди неща,този серила бива за губене на време има наистина много общи неща със СД,но име време аз съм добра душици,не са ме изгубили още!

# 445
  • 221B Baker Street
Вселена,наистина не разбирам стремежа ти за заяждане в тази тема.... newsm78

За филма - тази серия малко отгоре-отгоре я гледах,но ще наваксам с повторенията  Peace
но съм съгласна Юруков и Марковска са си лика-прилика  Mr. Green

# 446
Според мен си е съвсем нормално на едни хора да им допада,а на други не всеки има право на избор няма лошо да си изкажеш мнението,но има хора които прекаляват и се оливат кажеш ли го веднъж смятам че е достатъчно.Мен ме радва факта,че почнаха да правят качестени бг филми ,което е много хубаво.

# 447
  • София
Peace Peace Peace
Много съм съгласна. Heart Eyes

Аз пък да сЪ поФалЪ, че другата сряда ще гледам Иван Юруков (че и Юлиян Вергов) на живо - в "Балът на крадците" в Народния. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 448

Оная, потрошената - гелЕм пророк!  Joy

# 449
вселена, постни точно кой от коментарите ти е по темата или нещо свързано с действието във филма, освен злобни коментари.

Е, то време беше да почнете по темата. hahaha

ChemistryLady, няма начин да си играя да си копирам постовете, при положение, че можеш да го направиш сама. Влизаш ми в мненията и четеш. Каквото съм искала да кажа за сюжета и актьорите, съм го казала и не се е променило  Peace

Общи условия

Активация на акаунт