Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ох, моята любимка Адел! Обожавам Hometown Glory, отрих я покрай сериалчето Skins, направо като й чуя първите акорди и си представям Каси. Cry

Саркс, честити любимци на Сонисфиър. Hug Миналата година така се размазах с Рамщайн, че.... Crazy Тази година мисля да пропусна.

# 316
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, мерсиии, и аз се разцепих миналата година, но тази, тази ми е много важна!  Heart Eyes

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А Skins как е, отдавна му се чудя? Типично тийнейджърски, или по-брутален?

A това не е британско, но много ми върви след Адел  Crazy
Това е страхотно  Heart Eyes

# 318
  • София
Ми аз съм пристрастна, Skins е един от любимите ми сериали. Grinning Тийнейджърски не е в този смисъл, в който аз разбирам понятието, въпреки че главните герои са тийнейджъри. Тоест, не е Кварталът на богатите или нещо такова, много интелигентно е направен и много бритиш. За брутален чак не знам, но си е доста тежък. Може би един от най-реалистичните, които съм гледала. Доближава се до един филм, не знам дали сте го гледали "Хлапета" (Kids) - не чак толкова трагичен, но близко.

# 319
  • София
Оооо, Хлапета... още ми нагарча при мисълта за тях... вече 7 години откакто ги гледах!

# 320
Ясно, ще се тегли. Благодаря   bouquet

# 321
  • София
Тегли, тегли, много е добро. Hug И саундтракът му е разкошен, аз оттам научих за Адел и още много други, сегашни мои любимци.

Ване, Хлапета-та и мен още ме държат. По-реалистичен филм мисля, че не съм гледала... Въпреки че действието се развива в ранните 90 години (аз го гледах преди десетина), положението беше едно-към-едно с настоящето.

Обаче го гледах отново наскоро, и ми беше малко смешно да гледам Росарио Доусън и Клои Севъни като малки. Laughing

# 322

Blush
Много, ама много ми е любимо  Heart Eyes
Мога да препоръчам и филма, от чиито саундтрак е песента, но е само за фенове на лесбо-романтиката  Blush

# 323
Препоръчай  Simple Smile

# 324
# 325
  • Ænima/Albuquerque
Кхи кхи кхи...  Flutter Mr. Green

# 326
  • срещу двата комина :)))
радвам се ,че ви хареса  Hug
пак да ви поздравя с едни британци

# 327

Какво се кикотиш, ти ми пробута филма, а после дори не го изгледа...  Joy

# 328
  • Ænima/Albuquerque
Какво се кикотиш, ти ми пробута филма, а после дори не го изгледа...  Joy

Точно затова се кикотя.   hahaha

# 329
Леле, за колко страхотна музика бях светната днес, това последното е страхотно  Simple Smile  bouquet

Кажете го този филм най-накрая де, обичам последователките на Сафо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт