Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцето на един мъж...
And I wanted now Mr. Green

# 601
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе той Джуди е космат, ама на правилните места, по лицето китеници няма  Heart Eyes

# 602
  • Ænima/Albuquerque
Е, ся, по лицето няма, ама навсякъде другаде си има в повече даже...  Blush

Соне, мерси за поздрава, нищо, че не съм фенка на Куин - песента звънна веднага.  Mr. Green

# 603
  • София
Аз пък не мога да се обърна към Колин като към мъж, а като към нещо за хапване. И за тва хич не му гледам китениците...
Само тези над очите ми правят впечатление... но... се чудя как ли би изглеждал ез тях!  newsm78

# 604
Той Колин не ми се води на мен в THE списъкът, ама да кажа - остайте му веждите на мира!  smile3516
Много си е убаво момчето!  Heart Eyes Пък веждичките са му баш чара.
Верно, че кат беше млад беше по-убав, ама и сега си е супер. Аз най го харесвам от Tigerland, за спавка прилагам снимка.

И аз си припадах по младия Джеймс Спейдър навремето га беме млади, а сега и той милинкия се е поразширил по хоризонтала.  Mr. Green

# 605
  • Ænima/Albuquerque
И аз си припадах по младия Джеймс Спейдър навремето га беме млади, а сега и той милинкия се е поразширил по хоризонтала.  Mr. Green

hahaha

Верно, оставяйте му веждите на мира, супер готски си е.  Mr. Green

# 606
Йехоууууу! Ко стаа, ко стаа - китеници колинови?  hahaha

Много ви здраве от моренцето  Nature Sun With Face Отивам да почета кво ново-вехто.

# 607
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Пуцо,ко стаа майна. Hug

# 608
  • София
Аз пък си припоням Хийт Леджър в "Four Feathers" (нещо не ме заплени филма) и отивам на балет...
Въпреки това колкото повече гледам Хийт толкова повече мисля, че киното и светът загубиха.  Flowers Rose
Прекрасен!

# 609
Две страници космалаци, докато стигна до трейлъра на Мечо.  Heart Eyes Мен ме грабва, обичам да го гледам как страда. Не садистично, де.  Flutter

ПП Венци, почнах "Парфюмът", великолепна!

# 610
Оооо, Пуци! Как е на морето?

# 611
  • София
ПП Венци, почнах "Парфюмът", великолепна!
Радвам се  Peace! Идея нямам защо е стояла в библиотеката ни толкова време непрочетена  Thinking.
Слънчо, ти успя ли да си харесаш програма за четене на компа от тези, дето ти препоръчвах?

# 612
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, Пуц, мерхаба Mr. Green Как е морето?
Мдаа, готин е, а как обичам мъже в униформа Heart Eyes Пасват му веждите на Колин Mr. Green

# 613
  • Ænima/Albuquerque
Ооо, Пуц, не се стърпЕ да минеш, а?
Ан тъй, намирай време и за нас.  Twisted Evil

# 614
Е, много ясно, нъл казах, че ше наминавам.  Mr. Green

Морето е много хубаво, кротко и спокойно. Убичам гу туй море и тва си е!

Между другото, в момента тука тече някъв филм с Крисчън Бейл със смешна коса, Матю Маконахи без никаква коса и ваш Джерард с коса 'селски идиот', сите доста млади, Reign of fire се викал.

Общи условия

Активация на акаунт