Отговори
# 645
Чери, честит рожден ден! бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и глезена и малката Изи много много да те радва и дарява с положителни емоции и моменти!

newsm59

# 646
  • София
Kate84, ще чакаме снимките после, всичките ще са прекрасни то е ясно  Hug

Подплънки ползвам на Канпол и съм много доволна. Сега не съм си в сф и взех някакви "Бейби Лукс", също стават. Peace

Чери, честит рожден ден!   bouquet

# 647
  • София
Крустите по главичката мажа с бебешко олио и реша с четка с естествен косъм на Чико.
И аз реша с такава но сухата косичка,а когато е намазана с олио с какво да реша ми беше мисълта newsm78
Чери,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet
С пожелания за много щастие във всичко   4uu hbday

# 648
cherry* Честит ти юбилей! newsm59 Да си жива и здрава,много щастие и късмет!  bouquet

# 649
  • София
Крустите по главичката мажа с бебешко олио и реша с четка с естествен косъм на Чико.
И аз реша с такава но сухата косичка,а когато е намазана с олио с какво да реша ми беше мисълта newsm78
ами пак може да решеш с четката, но нежно. На яна крустичките много лесно се махаха като я оставех да за изпоти и после я сресвах  Embarassed всичко падаше, изкъпвах я и готово.
сега иван го мажа с олио, но много ми е гадно това мазане. той обаче има много повече крусти от кака си.

# 650
ние вече имаме нов начин за спане- върху мен Laughing това се оказа единственото спасение срещу коликите

# 651
Чери,честит рожден ден!Желая  ти здраве,късмет,незабравими моменти,слънчеви усмивки,,любов!Бъди винаги  обградена от хора,които обичаш и които те обичат и продължавай напред независимо от всичко!Весел празник! Hug

# 652
Здравейте януарчета, като гледам при повечето положението е едно и също. И ние имаме колики от изписването, смених какво ли не , но ефект май няма. Тази нощ особено много пищя и се гърчи горкичкото. Друскам се прави и с коремче към мен и само така се успокояваме. Също заспива върху нас и само да я преместя в леглото и ококорва едни очи и ревва. От три дин има някакъв секрет в гърлото ,от който се дави и сякъш за момент спира да диша и докато го изчисти издава едни звуци като да и се повръща. Капя физ.р-р и вит  С в нослето,което не е запушено изсмуквам с аспиратор,но педито ми каза да не го правя,че съм раздразвала лигавицата така.Мерих Т в дупето 37,4 = 36,9 значи няма. Постоянно мляска и сякъш си дъвче езика,устата и е пълна с балончета ,които имам чувсвото и пречат и и създават дискомфорт. И ние с мъжо се сдърпваме по повод колики, обличане и прочее ама това са бели къхъри. Да минават пустите колики,че да си почине детенце. Също взе да суче по-кратко по 10 мин. Аз определено май я претоплям ама като все ми повтарят,че малко дете и под житен клас изстивало-разбирайте и в жегата по жетва. Да ви кажа като ревне от коликите и звука от сешоара много я успокоява. Лек ден на всички и усмихнати бебчета.

# 653
  • София
Еееее,развали се времето  Close

# 654
А тези крусти кога се появява, ако се появят? Има ли някакво обичайно време на появяване?

Днес ми възстановиха сумата за Анти-Д-то, доволна съм  Mr. Green

# 655
Еееее,тъкмо излязох и взе,че заваля...много ме е яд...

# 656
Еееее,тъкмо излязох и взе,че заваля...много ме е яд...
и аз така Laughing сега разположих малчо върху мен и ще гледам Речта на краля

# 657
Честит рожден ден Чери! Бъди жива и здрава, много щастие, късмет и всичко най-хубаво!

Трудно успявам май да се справя с обличането - не искам да го претоплям, ама май повечко го обличам. Днес беше с боди дълъг ръкав, ританки, чорапи, анцуг /не ватиран/ и елече с качулка /пухесто вътре/  отгоре мятам леко одеалце. Често обличам и бодита с къс ръкав, когато е с ватиран анцуг.
Ръкавички още слагам, защото много се драска...Малко като го оставя без ръкавички и надзор - се появи нова "рана" на муцунката.
В момента го държа да спи и пиша, почна през деня да заспива на ръце, преди винаги заспиваше сам..Почна да прави балончета и много плюмчици, да си дъвче езичето...дали това са ранните признаци за бъдещото появяване на зъбки???
Храним се нощем по 2-3 пъти, през деня на поискване през 2,5 -3-4 часа, не мисля да го насилвам да си променя режима, той сам ще си реши кога да спре през нощта.
Бебчетата ви хващат ли играчки?

# 658
  • Пазарджик
Най накрая да се докопам до компа,ММ е в отпуск.Аз си мислех ,че ще бъда по свободна ама не .В момента Таня се опитва да ме изкара извън нерви,не знам какво му става на това дете.Преставам си какво е в пубертета.
Щях да пиша доста неща ама това вече го пиша два часа и забравих какво беше.

ViFresh ,ще се радвам да се обадите като дойдете до Пазарджик.

Чери Честит рожден ден,много здраве и късмет ти желая.  bouquet

# 659
Чери  newsm59  party023 Tada newsm24

Дрехите навън - боди потник, боди с дълъг ръкав без крачол, ританки и яке /днес беше без яке/ , завивам крачетата с пелена от комплекта за количката. Не я навличам,  щом на мен ми е топло и на нея също и е топло  Grinning

Кали се протяга винаги когато се събужда, протяга и ръчичките и крачетата.

Подплънки на Чико

И при нас Кали спи в ръцете ми, а аз пиша.

Общи условия

Активация на акаунт