Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 028
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Финала  на 1-та серия бе също знаменателен с тази "целувка" на Бихтер с Аднан.
С извинение за думичката К_ЧКА,но днес Бихтер ,показа нагледно, какво означава тя.
Че нали преди време Бехлюл й изигра същата сценка като ползва Елиф за целта. Та същата думичка, само че в м.р. важи и за него smile3555
Сега Бихтер си "връща" явно #Crazy

Е как да не си подхождат, погаждат си едни и същи номера  Mr. Green

Тя да вземе да преспи и с толкова мъже с колкото жени е спал той и  ще  си бетонира "ЛЮБОВТА" му.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 22:20 от silvia_maria

# 196
  • Пловдив
Бехлюлчо ще преспи с една в къщата край морето и Бихтер ще го хване.

# 197

LaughingСъс сигурност го е направил от ГОЛЯМАТА си любов към Бихтер.
мъка,мъка,мъка Joy

# 198

С извинение за думичката К_ЧКА,но с нея Бихтер ,показа нагледно, какво означава тя.

Дори като една разгонена такава само снове надолу нагоре из къщата  ooooh!

# 199

LaughingСъс сигурност го е направил от ГОЛЯМАТА си любов към Бихтер.
мъка,мъка,мъка Joy
Жертва се човекът  tooth

# 200
 hahaha hahaha hahaha Натрива й носа..., а тя ще отмъсти с чичо. Joy Joy Joy

# 201

Оооооооооооооооо
Изтървала си велик монолог на Фирдевс smile3501 smile3501 smile3501 smile3501-направо си бе за епилог.
Разбира се страхотно изиграно
Монологът беше повече от велик, но правилно биха го разбрали само дамите с години и опит зад гърба си.

# 202
Аз гледах последния епизод ,но не разбрах ,защо се изнасят от къщата .
Фалираха ли го Аднан?

# 203
ххаха silvia_maria ти наистина ме изумяваш,сори   bouquet

# 204
Фалираха ли го Аднан?
Фалираха го емоционално.
 Дотолкова, че да не му се иска да продължи да живее в същия дом, в който го направиха на (меко казано) будала.

# 205
Фалираха ли го Аднан?

Надали Аднан ще е фалирал,но виж нокаутиран от Бехлюл и пролетното си цвете и то под пояса-да :peace

Не съм и наборка на Фирдевс,но защо ли ми се струва,че я разбрах какво каза Mr. Green ами много верни и на място казани думи.Тея две Б-ТА ,някой трябваше да ги ''презими'' Rolling Eyes

# 206
# 207
Може ли да ви помоля за серийките от тази вечер,че аз хич не успях да ги гледам,все нещо трябваше да правя.  Crossing Arms

А одеве питах,какво точно каза Фирдевс и за съжаление никой не каза нищо,само,че било супер.  Thinking Та ако може или серийките или някой да ми преразкаже,понеже не разбирам турски иначе съм си ги гледала. Благодаря предварително!   bouquet

# 208
  Добър вечер,браво на всички актьори от мен,най-вече Берен и Къванч.Според мен Берен все повече ще учудва и удивлява,така добре играе,че не останаха скрити нито един мотив или чувство на героинята й.

Фирдевс е гласът на разума -и за двамата.Тъкмо мислех кога ще чете конско на Бех ,стига е тормозила Бих ,и ето че тази вечер имах удоволствието. Тя каза само верни неща и на двамата,имаха нужда да го чуят. Тя ги връща в реалността.
    Бихтер-толкова добре я разбирам,че нямам думи чак.Държа се лошо с всички,защото върху нея тежи отговорността за абсолютно важно и сериозно решение,а всички я притискат и очакват от нея да ги спаси,а нея кой ще спаси? Отделно като сложим гнева към Бех,че я изостави в болницата,ядът,че пак е изоставена,когато има нужда от него/би отбой за разговора/,конското от майка й колко е крива ,шока от катастрофата и притиснението за мъжа,болката от насилието на Аднан,нуждата пак да направи компромис и да сведе глава-отново,това влудява.Като каже на Аднан,че го напуска ,нали трябва да изтъкне обективна причина и каква ще е тя,изнасилването не е достатъчно и тя го знае,а и се чувства виновна за случилото се.
     Всичко,което каза на Бех в стаята му е самата истина,както и че ако беше изчакала нямаше да стане така. Както предположих -в момента,в който тя се отдалечава ,той не я пуска и ще си я върне пак,държи я точно на една ръка разстояние,но и тя го позволява.Постави му въпроса ребром ,както трябва,няма за кога да го отлагат.Жалко,че пак ще му прости,но не я обвинявам,когато обичаш,си готов да понесеш много,много повече,отколкото си предполагал.
      Наказа го,да ,той си го заслужи напълно,но не и за сметка на  Аднан/върна му за случката с Елиф/.Когато му каза,че е невероятен беше искрена,тя му се възхищава и обича по свой си начин.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 23:35 от charovnica

# 209

С извинение за думичката К_ЧКА,но с нея Бихтер ,показа нагледно, какво означава тя.

Дори като една разгонена такава само снове надолу нагоре из къщата  ooooh!

с подобни коментари темата напоследък е като бойно поле и не толкова приятна за четене.
Жалко, защото като българи пак ос*ахме хубавото  smile3550

интересно ми е вие в подобва ситуация къде и как щяхте да сновете и как щяхте да се наречете ?

Общи условия

Активация на акаунт