Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви момичета
Може би много дълго време няма да успея да осъзная какво се случи..........а може и никога..........загубата на приятел...........е ужасна.........Дано е на по-добро място

# 586
  • София
Благодаря ви момичета
Може би много дълго време няма да успея да осъзная какво се случи..........а може и никога..........загубата на приятел...........е ужасна.........Дано е на по-добро място

Не вярваш на това, което ще ти кажа, но с годините човек свиква и всичко остава като един сън, от който си се събудил и към който се завръщаш в мислите си отново и отново...  Tired Ама, много години минават, а през това време липсата прави дупка в областта на гръдния ти кош, като празно гнездо, в което птицата никога не се завръща напролет...  Tired

# 587
Честит рожден ден, Ив!

# 588
Честит рожден ден, Ивче! Пожелавам ти всичко пожелателно и най-евентуално  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Да "илядиш", но не се увличай, за да не вземеш приза на примата на българската естрада  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 589
  • Варна
Ивонска, честит рожден ден! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!
Бъди все така позитивна и усмихната!
Хубав празник!

# 590
  Честит рожден ден,Ивонска!Нека никога не ти секва ентузиазма за живот и борба.И винаги бъде увенчан с победа!  Grinning Hug

# 591
Честит рожден ден, Ив!
Много здраве, радости и веселие, ти пожелавам! Винаги така усмихната и борбена, давай напред!
Hug Hug Hug

# 592
  • София
Скъпа Ива, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет, мъдрост и спокойствие! Бъди все така ти! Наздраве!
 Hug Heart Eyes  bouquet

# 593
# 594
  • Русе
На пострадалите дечица силно  Hug , на майки те им пожелавам спокойствие. Не, че аз го имам в такива ситуации.
Кукнала съм тази сутрин от 5:30ч и по- рано от 00ч едва ли ще си легна  ooooh!
Йоан спи, а Теодорка се клати на шезлонга до мен и крещи.  Crazy
По въпроса с драмите от падане, удряне и т.н., и Йоан го може. А вчера, как се дра в един дежурен кабинет и се мъчеше да ритне д-ра, защото човека искаше да му види гърлото с клечка.  ooooh! Тази сутрин ухапа баща си, защото се мъчехме да даваме АБ, а какви шамари му отпра не е истина ( добре е, че Иво нереагира на това ). Снощи нещо го заболя коляното, че като започна да си провлачва крака, че да стене и каквото друго му дойде в главата  #Crazy
Днес сме на консултация с малката буболечка и мисля и него да го взема да го види личния. Чакам майка само да дойде, че Иво замина за В.Търново, а с 2-ма ще ми е трудно придвижването с такси  Grinning

# 595
Здравейте!
Ив, честито! Много здраве и сбъднати мечти пожелавам!   bouquet

Дано няма сериозни инциденти при малки и големи!  Praynig  Hug
Марти е артист от класа като се удари - вие, на лекар иска - това, ако е решил, че не е получил достатъчно внимание. Иначе има голяма поносимост на болка - ако сам се е ударил. Ако друг го удари, реве от обида, не от болка.

# 596
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Честит рожден ден, Ив!   bouquet Всичко най- вече го казах по тел  Flutter

Честити щъпуркащи лапички на Юлечка!!!  Heart Eyes Hug

Аз да се похваля - свършиха коликите  Party Баси кефа, спах до 10.20, Тервел още спи  Flutter Party

Днес изписват кумата ми с бебока!  И нали съм бир парче разбирател, ще ходя да показвам как се гледа бебе! Урааа!

# 597
  • София
Днес изписват кумата ми с бебока!  И нали съм бир парче разбирател, ще ходя да показвам как се гледа бебе! Урааа!

Това идва от БИРА, нали?  Laughing

Много здраве на кумата ти! Това първо детенце ли им е? 

# 598
  • София
Благодаря ви, обичам ви, карате ме да се чувствам ей така:

# 599
    Ив,днес се замислих,че несъмнено всяка една от нас има искрени причини да те обича.  yes Hug
    Бъди жива и здрава!  Heart Eyes
    Весел,много весел празник ти пожелавам днес!  Party  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт