Farmville - 41

• 39 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
и аз искам да знам за отварата,във форума на бота не съм срещала да се коментира за някакъв начин
мойе ли линк към този форум? мерси!

# 421
  • София
и аз искам да знам за отварата,във форума на бота не съм срещала да се коментира за някакъв начин
мойе ли линк към този форум? мерси!
http://farmvillebot.net/forum/

# 422
Привет.
Попрочетох по-назад някои страници, ама така и не разбрах - как ви ги дават тия фрий кеш?!?

С някаква спец. покана ли, с някой бот ли с какво?

Та аз си мислех че съм единствената луда, ма май не съм  Mr. Green
И аз наскоро си направих още 1 фермичка, та ако ви трябват още съседи - veselata_ferma1987@abv.bg

На по-малко ниво съм, ама се надявам с помощта на съседите да напредвам бързо  Hug

# 423
как се подарява овца,аз до сега не съм срещала публикация за подаряване, а само бутилки с мляко може да се вземе,от маркета няма опция да се подари? newsm78
Не овца, агънца се подаряват  Peace...когато стане, нали излиза надпис, честито...бля,бля...в дясно е опцията   Keep Lamb, а в ляво  give away  да го подариш  Wink.
Овца....от Валентинските, Великденските и от Деня на благодарността  миналогодишни си обменихме с една приятелка, това също е вариант....предполагам че деница* говори за тях ....но диско овца...не се сещам от къде би имал някой....освен да му е заринат бокса със стари неща.
хайде де някой да каже за целите на УК фермата, защо вече не дава нищо за изпълнение, да не би да не съм разбрала какво да направя още
Явно ги стопираха на първата халба .....според блога на ростан има още, засега чакаме.
Някой питаше за езерцето, аз моето го продадох, много ми се видяха лейките които трябва да дам за него.....кеш...не вярвам да дадат....затова го разтиках.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 20:49 от polly

# 424
как се подарява овца,аз до сега не съм срещала публикация за подаряване, а само бутилки с мляко може да се вземе,от маркета няма опция да се подари? newsm78

Може, може, като си отгледаш агънце има опция Give Away

# 425
  • България, Русе
В основната ферма си имам 2 езера и двете функционират, 2-тото е спечелено то нещо-беше ми в кутията с подаръци- извадих го, постоих го и съм го разширила и си работи като първото, обирам си го и т.н. А в английската ферма ми се падна от една от мисиите езеро и си го постойх.

# 426
  • София

Може, може, като си отгледаш агънце има опция Give Away
e как да си отгледам агне

# 427
давай му мляко да пие. 10 шишета

# 428
  • София
първо овцата и овена трябва да го направят обаче Grinning

# 429
В тая връзка - овце имам, ама овни откъде?

polly, аз питах за езерото, мерси   bouquet

# 430
Добре се аз имам един лилав овен, който не ми дава да го сложа в кошарата при овцете Имам бутилките и като натисна да използвам ме праща в кошарата и това е......нищо не мога да направя.
Каква е процедурата за агънца????

ПП-Оправих се

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:32 от vesy1

# 431
Даде ми опцията да работят и двете ферми  Laughing

# 432
  • ГО
Даде ми опцията да работят и двете ферми  Laughing
И на мен  Mr. Green

# 433
Най-сетне  Mr. Green

# 434
Някой може ли да ми каже от къде се взимат тези овни на звезди?Никъде не ги срещнах в маркета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт