Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort?
Какво е мнението за кърменето и лекциите по темата?
Какви са препоръките за избор на бебешки матраци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort?
Форумът съдържа различни мнения за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort. Някои майки избират тези модели поради функционалността им и достъпната цена. В крайна сметка изборът на количка зависи от индивидуалните предпочитания, като е важно да се намери баланс между удобството на майката и комфорта на бебето.
-
Какво е мнението за кърменето и лекциите по темата?
-
Какви са препоръките за избор на бебешки матраци?
Когато избирате бебешки матрак, е важно да вземете предвид качеството на матрака, което е от решаващо значение за комфорта и безопасността на бебето. Някои майки предпочитат латексови матраци, докато други споменават мемори пяна или магнифлекс като добър вариант. Важно е обаче да избягвате кокосови и дунапренени матраци, тъй като стърготините в кокосовите могат да пробият тъканта с течение на времето, а дунапренените не са подходящи за бебета. Вместо това се препоръчва използването на матраци от други материали, като тези, които използват въглеродни влакна.
-
Какви са препоръките за кърмене и използване на помпа за кърма?
-
Какво мислите за участието в лекцията на Ла Лече Лига?

И аз вадя, но предимно песъчинки, но за сметка на това с първата си бременност се сдобих с камъни в жлъчката и за малко се разминах с операцията.

искрено завиждам на сладкарките тук
, купих си от онези огромни възглавници за кърмачки и бременни, дано вече да мога да спя (благодаря за постинга, че ги има в Карфур, последнанта я отмъкнах) :1countingsheep
гледам разни роклички с късо ръкавче и тип-сукманчета, не знам дали това ще е достатъчно, пък ако не е - ще докупим
после спретнах закуска, след това излизахме на кафенце мислихме и на кино,но се отказахме,прибрахме се и айде пак на пе4ката
това е то
сега чакам да ми се запече яденето и влизам в банята

и вечерта бях мармалад
за заблуда, че ми излезна един херпес на устата ... няма да ви казвам на каква маймуна приличам. Все едно някой се е учил да слага силикон на устата ми

Рядко ходим до там, че ни е на час път, но сега имаме среща с една мама от форума тук, която почти не пише в темата, но ние си поддържаме връзка и сега ще се видим за първи път
Хем ще хапнем, хем ще се запознаем, чудно
Ми завий детето бе Юле 

че и тях треска ги тресе, нали сега се подготвят за великото пътуване насам 
Танче бъди здрава щастлива и много усмихната
накрая му казах че от нищо нямаме нужда нищо да не купуваме ми така де......аман вече за кой път водим този разговор
.Толова ме до ядиа един рев му ударих
още не мога да се успокоя.И на всичкото отгоре кръста така гадно ме болеше добре че поне сега той ме поутпусна.Наоплаках ви се 
.Аз лично сладко ама хиччч не умея да правя само един фъч знам добре че мъжа ми не си пада много по сладкото ,един път бях направила крем карамел не мязаше на нищо
със всеки изминат ден започвам да се опасявам че един ден просто няма да мога да се събера в душ кабината