Чудна пролет наближава, ЮЛЧЕТО ритничета започва да раздава!

• 27 502
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
Таничка, честит рожден ден юбилей!!!!!Бъди здрава, обгрижвана, обичана и много щастлива!

Тъкмо се чудих къде се загуби тези дни, но очаквах да празнувате, а не да нямаш настроение.Надявам се скоро отново да си сред нас!

Джен, дано ти се нормализира скоро кръвното, че съм чувала че е много кофти с високо кръвно  Hug

soon a mother of two, дано не преживееш отново кошмара с ваденето на камъни от бъбреците  Praynig И аз вадя, но предимно песъчинки, но за сметка на това с първата си бременност се сдобих с камъни в жлъчката и за малко се разминах с операцията.

За дрешките - никога не съм навличала без значение сезона.За радост никой не ми се върка в това как да гледам детето си, така че и проблеми с баби, дядовци и прабаби нямам.Само с онези всезнаещи бабички по пейките, но аз на тях внимание не им обръщам.
За изписването на бебето живот и здраве смятам да нося боди потник/къс ръкав и памучна блузка с къс или дълъг ръкав ( ще нося и двете защото все пак ще пътуваме от Пловдив до Бургас ) и памучна ританка.И разбира се една тънка памучна пелена.

Козметика с Белослава не съм ползвала почти.Само Судокрем за подсичане, но го ползвам само при нужда, а тя много рядко се е зачервявала и едно тоалетно мляко на Нивеа за след баня, но го ползвах съвсем за кратко.

След малко слизам до магазина да си купя бакпулвер, за да направя онези пликчета със сирене, които видях сутринта във форума ( soon a mother of two благодаря ти за рецептата, изглеждат много апетитно ).Крем карамел скоро ядох, че дори преядох на него  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:27 от naiema

# 496
уф,басна съм,от сутринта съм над печката,хатчапурите станаха чудни, и после с кой акъл реших да поразгледам рецептите от линка и набелязах един кейк/обикновено само от мой книги или 1-2 сайта правя,които са изпитани/е 2 пъти го правя и няма-явно рецептата е калпава и адскки се ядосах.Поне успях на малкият супа да направя и сега съм метнала едни кнедли да видим дали ще ги яде някой,че са малко особени.Пфу отиде ми денят Twisted Evil

за памперсите-за момчета препоръчвам на хъджис,че са по дълбоки,а от опит на пампер не издържат и малкият все беше мокър,за момичета предполагам,че няма проблем.

за мазилата-синът ми беше проблемен и ме спаси една немска козметика бейби лов,която е немска,без оцветители и изкуствени вещества и продават в ДМ,живот и здраве пак нея ще си ползвам.

# 497
Преди няколко страници обсъждахте огледалата за из път, не знам дали се намират лесно и затова реших да ви покажа на какво попаднах случайно преди малко.
http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6302

Калоянис, ти днес голямо готвене си заформила, за завиждане са твоите мъже! Simple Smile

# 498
Танче, честит рожден ден! Бъди много здрава, успешва във всички начинания, обичана и обградена с внимание   bouquet
за рецептите, много обичам да готвя, но никак ме няма в сладкишите, затова днес купих нещичко готово, пък ще компенсирам в основното  Grinning искрено завиждам на сладкарките  тук Mr. Green
След вчерашния работен ден днес с половинката се отдадохме на пазаруване и чистене  newsm75 clean , купих си от онези огромни възглавници за кърмачки и бременни, дано вече да мога да спя (благодаря за постинга, че ги има в Карфур, последнанта я отмъкнах) :1countingsheep:
за дрехите
наистина нямам представа дори какво трябва да купя. Намерих 3 вида списъци с задължителните неща, които трябва да се купят, опитах се да ги комбинирам и след като гордо показах моя списък на майка ми тя ме попита "ами дрехи?", не знам защо бях решила, че бодитата са дрехите за бебето, а не бельото  newsm78 гледам разни роклички с късо ръкавче и тип-сукманчета, не знам дали това ще е достатъчно, пък ако не е - ще докупим  Mr. Green

# 499
привет момичета,пъпво
[size=14pt]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНЧЕ! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ЖЕЛАЯ ТИ ДНИ ПЪЛНИ С УМИВКИ,КЪСМЕТ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!   bouquet  Hug

аз полежах доста днес до към 10ч,което си е много за мен  Wink после спретнах закуска, след това излизахме на кафенце мислихме и на кино,но се отказахме,прибрахме се и айде пак на пе4ката  hahaha това е то Joy сега чакам да ми се запече яденето и влизам в банята

Пете, не се оплаквай, ти се урЕди поне след 20 години някой да ти сготви, ами нас със Джен освен да ни напсува друга алтернатива не виждам  hahaha

Юле ако знаешкак ме разсмя с това  Peace  Joy и аз съм към вашя отбор засега  hahaha

джен дано кръвното ти се нормализира повече почивай,готвенето и домакинстването нямат край ooooh!
Rakkaus дано нямате вече проблеми с водата
ели как си не си писала скоро?
по никоя от темите немога да кажа мнение нямам опит с коезметика и т.н. чета с интерес хубава вечер Hug вечерята е готова отивам да се къпя  Mr. Green

# 500
  • Стара Загора
Танче, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и да си все така обичана съпруга и майка!   bouquet
Сун, дано всичко се оправи от тук нататък и да нямаш повече подобни проблеми  Hug
Юлка, това за свекито ти ... все едно чувам моята как философства  hahaha
Аз вчера правих крем карамел с кроасани, че вкъщи много се харчи  Laughing иначе обикновения ми крем карамел става .... на чорба  Embarassed
Вчера се отдадох на  newsm79 wash 1dishes и вечерта бях мармалад
С интерес чета темичките за дрехите и козметиката, защото и аз нямам идея все още какво трябва да купувам.
Момичета оставям ви, защото тази вечер ще излизаме и трябва малко  4470 за заблуда, че ми излезна един херпес на устата ... няма да ви казвам на каква маймуна приличам. Все едно някой се е учил да слага силикон на устата ми  Sad

# 501
Честит рожден ден,Танче!Желая ти много здраве и безгранично щастие!И дано скоро пак да си в добро настроение!
Момичета,засрамих се.Това гащеризонче,което съм дала за пример-аз гледах просто за модел,изобщо не обърнах внимание,че е плюшено!Имах предвид нещо от този тип,но по-тъничко.Но май ще измисля друг вариант,както Петя първа предложи-нещо с голи краченца и ръчички и евентуално нещо връхно,ако не е чак толкова топло.
Да ви се оплача-моите хачипури станаха ужасни!Препечени отвън и полусурови отвътре.Сигурно прекалено дебели съм ги направила.Ама скъпия си хапна доволно и нищо не каза.Смее ли,горкия...
Мислих още нещо да пиша,ама ми звънна телефона,после приятелка ме потърси по скайпа и...забравих...
Джен,дано бързо смъкнеш кръвното!

# 502
  • София
Здравейте маминки  Hug Тук времето е ужасно мрачно, но...ще се опитам да не си развалям настроението  Mr. Green Снощи подстригахме Митака..еййй всеки път е такъв рев, такова чудо, чак ми се отщява да го подстригваме, ама то и без това рядко го правим...Незнам защо така плаче от машинката, но е просто някакъв ад...аз го държа, мъжа ми стриже, малкия целия червен реве, голяма картинка сме  Crazy
Днес ще ходим на български ресторант и съм много щастлива  newsm22 Рядко ходим до там, че ни е на час път, но сега имаме среща с една мама от форума тук, която почти не пише в темата, но ние си поддържаме връзка и сега ще се видим за първи път  Heart Eyes Хем ще хапнем, хем ще се запознаем, чудно  Heart Eyes

Джен, внимавай, мила, пази се   bouquet
Танче, радвам се че сте добре, и оправяй настроението по бързо   bouquet
tzveta33 не каза какво стана с крем карамела  Mr. Green Crazy
Ели, добре ли си, мила  Hug Hug Hug

И дойде въпроса за бебешката козметика,коя е най-безвредна?
Мамите с опит да се изкажат  Crazy
От моя скромен опит, бих казала.....всяко бебе с кожата си! Според мен няма "скъпа и най добра козметика".....Ние преди да се роди Митака, бяхме се заредили с най скъпата, най хубавата и качествена козметика според пазара- пудри, олио, кремове..всичко...Оказа се, че кожата на малкия не понася такива химии и сме го мазали единствено и само със зехтин, след всяко къпане  Peace (не съм преварявала зехтина)......Та така...съвета ми е да не се купуват много, много скъпи продукти, които после могат и да не влязат изобщо в употреба! Всяка мама трябва да види и да прецени кое най добро за нейното бебе  bouquet
Същото бих казала и за памперсите- 10 майки, 10 различни мнения  Peace всеки е доволен от различни марки!

Веднъж със свеки се разхождахме на 40 градуса, малкият в количката. Жега! Свеки вика "трябва да му сложим нещо, че подухва" Викам, откъде, виж каква жега е! Ами ние, вика, като се разминаваме с някой става завихряне от еди колко си метра в час...Жената е математичка  Peace
newsm62 Ми завий детето бе Юле  Crazy То наистина, на бабите редовните реплики са им: голо е, гладно е, жадно е, завий го, босо е  ooooh!  Crazy

Пете, не се оплаквай, ти се урЕди поне след 20 години някой да ти сготви.....
От юни, до ноември, минавам в готварски отпуск  Joy Родата да му мислят, те ще готвят, аз само ще опустошавам  newsm22 smile3508

Снощи пяхме на нашето бебе - на моята бесен нямаше никаква реакция, обаче тати като запя на пъпа ми ... вътре стана дискотека. Днес ще пробвам Ния като пее да видим дали ще я разпознае  Simple Smile
Моят мъж пък, от време на време се доближава до корема ми и започва да говори:" как си мило, тати е тука...тати много го обича...какво прави малкото там....тати е тука.."  Laughing Heart Eyes ей такива работи  Crazy а Митака си показва присъствието като се развика за нещо и бебката винаги подскача отвътре  Rolling Eyes

Преди няколко страници обсъждахте огледалата за из път, не знам дали се намират лесно и затова реших да ви покажа на какво попаднах случайно преди малко.
http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6302
Огледалцето е много интересно и със сигурност бебето ще се занимава, но...мамата, която питаше за такова, по скоро се интересуваше от това, че ще вози сама бебето и няма как да го наблюдава  Peace Показаното огледало до колкото виждам, е само за забава, не играе роля на истинско огледало, на което майката да може да вижда какво прави бебето   Thinking

Няма вече да се извинявам за постовете си  Mr. Green
Отиваме да говорим с бабите и дядовците  blahblah че и тях треска ги тресе, нали сега се подготвят за великото пътуване насам  afwitch

Kissing Heart

# 503
Мацки,ето на какво попаднах току ще в една друга тема...Ако на някоя и се занимава и има възможност...

Пренатален пилатес!Аз лично само лежа и стискам краката,евала на такива жени,дето и гимнастика правят!
а ето и едно огледало за колата http://www.shopmania.bg/shopping~online-ighrachki~buy-oghliedalo … ys~p-2151361.html

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 18:31 от MocaQueen

# 504
Здравейте, мами,

Искам да попитам, усещали ли сте някога нещо като напрежение долу, сякаш във влагалището? Днес цял ден усещам такъв дискомфорт и започнах да се притеснявам. Имам чувството, че се разширявам.   Shocked Не прилича на спазми като пред цикъл, много е непривично. Не мога да кажа, че е болезнено, но хич не ми се струва нормално. В сряда съм на гинеколог, но не знам как ще издържа до тогава, ако това усещане не премине. Някоя от вас имала ли е такъв случай?

# 505
Здравейте, мами,

Искам да попитам, усещали ли сте някога нещо като напрежение долу, сякаш във влагалището? Днес цял ден усещам такъв дискомфорт и започнах да се притеснявам. Имам чувството, че се разширявам.   Shocked Не прилича на спазми като пред цикъл, много е непривично. Не мога да кажа, че е болезнено, но хич не ми се струва нормално. В сряда съм на гинеколог, но не знам как ще издържа до тогава, ако това усещане не премине. Някоя от вас имала ли е такъв случай?

и аз понякога имам подобно усещане.Винаги много съм се притеснявала,но при преглед всичко е било ок.Може би повече кръв се застоява в областта,знам ли.Ако много се притесняваш обади се на доктора си.Стискам палци всичко да е наред!

# 506
sensenitka , струва ми се че толкова силно напрежение, за каквото говориш, не съм усещала в тази област. А, че се раширяваме - да, таза се разширява малко по малко. Ако стане много силно не се колебай да се обадиш на док.

Казвам за кремкарамела - ми... стана пихтия подобна на рядка грис халва с лека коричка отгоре. Обаче мъжа ми каза, че и така ще го изяде. /външния вид е ужасен, но иначе вкуса си е на кремкарамел/.

# 507
 newsm59  party023 Tada Танче бъди здрава щастлива и много усмихната

# 508
  • Варна
 newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЧЕ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ПОЗИТИВНА!  newsm51   

# 509
  • Варна/Сливен
sensenitka нзм дали това което  съм усещала аз е нещо подобно,аз по скоро  го усещам като тежест пак във влагалището не боли по скоро е неприятно и дискомфортно и всеки път се шашкам но след известно време ми отминава дано да ти мине скоро и да не е нещо тревожно  Hug
Да ви се оплача одеве се скарахме с мъжа ми за покупките за бебо направо ме изкарва извън равновесие "от това имаме ли нужда това за какво ни е........" smile3511 накрая му казах че от нищо нямаме нужда нищо да не купуваме ми така де......аман вече за кой път водим този разговор  #Bad Talk .Толова ме до ядиа  един рев му ударих  smile3518 още не мога да се успокоя.И на всичкото отгоре кръста така гадно ме болеше добре че поне сега той ме поутпусна.Наоплаках ви се  Whistling
Джен дано се нормализира това  кръвно неприятна работа пази се повечее  Hug
kaloqnis големи перипети днеска в кухнята бе мила. Явно не ти е бил ден за сладки   chef .Аз лично сладко ама хиччч не умея да правя само един фъч знам добре че мъжа ми не си пада много по сладкото ,един път бях направила крем карамел не мязаше на нищо  hahaha бях си оставила ръцете.
Аз отивам да се къпя   bath със всеки изминат ден започвам да се опасявам че един ден просто няма да мога да се събера в душ кабината  hahaha
Лека вечер от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт