Чудна пролет наближава, ЮЛЧЕТО ритничета започва да раздава!

• 27 502
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, момичета.
И аз се надявам скоро да отшуми. По-скоро го оприличавам на прекалено кръвоснабдяване на някои органи там долу. А и днес бебетата доста ритат.
Semruna, май трябва да се примирим, че мъжете често реагират така, когато опре до харчене на пари, пък било то и за толкова важни неща. Не си струва да се тормозиш за това, все пак сега с разбушувани хормони, всичко вероятно ти се струва по-неприятно отколкото е. Пожелавам ти да се успокоиш и да се насладиш на остатъка от вечерта.
Момичета, като ви чета кулинарните подвизи, направо срам ме хваща  Embarassed Аз откакто забременях съм сътворила само едни фунийки с крем и два пъти макарони на фурна. И ми се стори тежко. Иначе съм с две леви ръце и гледам да не експериментирам много в кухнята, че после сама трябва да си ям творенията  Sick

# 511
darato  bouquet за линка  Hug Много интересно предаване. Моето момче не издържа да го изгледа вика тези ми надуха главата  hahaha Но иначе сега с него се питаме какви пелени да ползваме  ooooh!
 newsm23 Някоя мама случайно да е ползвала пелени за многократна употреба? И ако да да каже повече за тях - доволна ли е и такива неща   bouquet
семруна  Hug Дано излезеш на глава с мъжа ти. Аз се съгласявам с моето мъжле като каже, че от това нямаме нужда, но като му кажа искам люлка, бънджи и т.н се съгласява с мен  Peace Много прегръдки  Hug
пете супер ще направите с мъжлето.  Да си хапнеш обилно български манджи  Mr. Green Митака да не иска да пуска дълга коса, че така се мръщи като го подстригвате  Mr. Green Дано следващият път е по-спокоен  Peace
Аз утре съм на ЖК почти бях забравила  Mr. Green дано гледа бебчо да види колко е наддал  newsm30. Аз за жалост не мога да го гледам там, но ще се срещнем с него юли месец  Heart Eyes

# 512
Exxxxxxxx пак стеизписали много, ама ви прочетох  Mr. Green

Благодаря ви за грижите, ама това с кръвонто ми, нам как да се оправи, аз имам една бремност с прееклампсия и вероятноста и тази дасъм така беше голяма,та уж пиех превантивно лекарства, ама явно пак така ще  я акарам. Пръстите ми са като кебапчета. Увеличиха ми лекарствата и дано не стигна като миналият път о болници и да се овладеят нещата.

Вие големи кулинарни подвизи в събота и неделя  Joy аз нали всеки ден съм си така от както съмч си вкъщи   chef
За покупките хич не им се ядосвайте на мъжете, аз моя само го информирам щото съм свестна  :hahaha

За дрехите и аз като Калоянис срам ме хвана като извадих дрехите на Пепи, ми то има за още 6 бебета и още толкова ми дадоха приятелки. За сега само нещо ново за изписването и някоя друга пелена и хавлийка ама по нататък.
Аз съм от майките дето си държат според другите голи децата  Mr. Green т.е. боди и къси панталони за лятото, често само по боди. Блузкис дълъг ръкав и дълги панталони само вечер.

За козметиката - Линола Фет до 1 година, после Бюбхен. За сега не съм решила още. Рано ми е да мисля такива неща. Искам да няма миризма и да е медицинска за първите 6 месеца.

За памперсите- ползвала съм Памперс,Хъджис и Либеро. От последните бях най-доволна, незнам сега продават ли ги въобще и за тази тема ми е рано  newsm78 май. Спомням си, че Пепи са роди преждевременно и макар, че беше 3 кг памперсите от 3-6 кг му бяха до гърдите. Сега мисля,че има и по-маки размери за такива дечица. За болницата ще взема един малък пакет и другите като се роди ще ги купувам, щото незнам колко голямо ще се роди.

# 513

За памперсите- ползвала съм Памперс,Хъджис и Либеро. От последните бях най-доволна, незнам сега продават ли ги въобще и за тази тема ми е рано  newsm78 май.

Продават ги  Peace Поне днес ги видях в била  Heart Eyes Дано го овладеете кръвното  Hug

# 514
  • Варна
Добър вечер мили дами   bouquet
Днес определено не ми е ден, но няма да се оплакавам.
Джен дано да овладеете положението  Hug
Семруна не се ядосвай мила, всички мъже са еднакви. Ние в момента спорим за количката, понеже аз си харесах една за 1500лв. Та моя е против, според него количка от 300лв. ще свърши същата работа, да ама не! Питам го защо си купи скъпа кола, която толкова много искаше, а не си взе нещо евтинко, което пак ще го вози, нали "върши същата работа"  #Cussing out Отговорът е: "не е същото". Много се ядосах, свиди му се за собственото му дете, пък аз тая количка ще я търкалям и с второто дай Боже, пък после може да я завещая и на брат ми  Wink Накрая спирам да се обяснявам и купувам каквото съм решила, защото ми писна  #2gunfire
Хубава вечер  Hug

# 515
Привет Wink

Джен стискам палци да ти се размине болницата поне тоя път!  Hug

Семруна, .. не се ядосвай! аз отонзи ден като се дрънкам с някой и после като ме удари на рев!!! Много съм станала ревлива!!! Crazy Аз с моя мъж за сега на тази тема се разбирам, само защото ни е още доста рано. Сигурна съм , че като му дойде врмето ще си имаме спорове, но по принцип той ми е предоставил отговорността потези въпроси Simple Smile когато той е по запознат, съответно разчитаме повече на неговото мнение и така Simple Smile За това за сега ти си прави някакви планове, но ако можеш остави реалното пазаруване за по-нататък, за да си нямате излишни караници от сега Wink

ЗА готвенто, и аз много много, не се завъртам в кухнята, даже хич защото от както забременях там ми миреше ужасно, колкот и да чистиха и майка ми и мъжа ми ... все ми се  Sick Та онзи ден у наще ми се отдаде възможност та направих 50тина палачинки Simple Smile Бая работа с двата тигана на баба на печката на дърва!!! НО поне всички се отядоха hahaha

гледам никой не пише за срещата другата седмица... да не сме се отказали и да съм пропуснала?!?!?!?!?newsm78

А иначе да питам някой ще ходили на лекцията на 9 месеца в сряда в The Mall? Защото мисля да съм там и може да се видим Simple Smile

Айде да бегам, че тая тъпа курсова се оказа по-сложна от колкото си мислих...  #2gunfire

Цунки по тумбачетата!!!!  Hug

# 516
Здравейте, момичета  Hug
Включвам се късно и за бързо Simple Smile Досега четох, съжалявам, че не мога да цитирам изказвания, но мисля, че Юлка беше с "завихрянето на въздуха като се разминават с  други хора и на бебето му става студено"  Joy Joy Joy Направо ме съсипа от смях!

С този крем карамел, дето го цитирате два дни....добре, че не обичам и не ям  Mr. Green Ям го, ако присъства в някое сладко, но така самичък ми е гаден. Затова се запалих за кроасаните с карамел, ще трябва да ги правя тези дни  Thinking

За готвенето-аз обичам да готвя, и манджи и десерти и да експериментирам, въобще приятно ми е   chef

Хачапурите- ги правих сутринта, даже сега ги доядохме. Май не станаха точно както трябва, но бяха много вкусни. Повечето ги изпекох, че ми се стори по-добър вариант да не са много мазни. Останаха и за пържене,де. Излапахме си ги с кеф  smile3508 Пак ще ги направя  Peace

За козметиката за бебето-не мога да кажа нищо

За дрешките- не съм мислила много задълбочено, но и аз го виждам по къс ръкав на изписване ...
Шапка няма да трябва, нали?  newsm78

За риткането-и мен ме ритка ниско, под пъпа. А често усещам този пъп, имам чувството, че се разтяга и опъва някак си и викам на мъжо "ще ми се разплете пъпа"  hahaha

ТАНЧЕ, честит рожден ден newsm59   party023  ura Не се отдавай на лошото настроение! Мисли за бебчо!

Джен, дано да нямаш сериозни проблеми с кръвното  Praynig И аз бях предния път с диагноза прееклампсия, но заради адските отоци, високо кръвно никога не съм имала.

Лека нощ от мен  Hug

# 517
Ей, момичета, с тоя крем карамел ме разбихте направо! Само той ми е в главата цял ден!  Whistling Та реших да приготвя. Утре ще го ядем и ще ви пиша как ми е станал, че ще ми е за първи път...  Blush

Джен, дано все пак се овладее положението и не се усложнят нещата.  Hug Hug Hug

sensenitka, представям си какво имаш предвид, но такова май досега не съм усещала. Някой път само като предменструални и то отминават бързо или пък едни пробождания дълбоко във влагалището. Доки каза, ако нещо от това продължава повечко, да пия едно но-шпа. Определено, ако теб нещо те притеснява, непременно се обади на доки. Пък ако не, все пак сподели на консултацията, май в сряда каза, че ще ходиш.

За срещата: последно май за 27ми, неделята, се коментираше, но до подробности не се стигна. Спомням си само, че някой беше предложил сладкарница Неделя на Стамболийски, но онзи ден като минавах от там и ми се стори, че е само за пушачи вътре, та май няма да е много подходящо...

За лекцията на 23ти: не бях много сигурна дали ще ходя, но като гледам колко от вас ще ходят, май ще се запиша. Пък и темата за хомеопатията винаги е интересна.

За покупките: при нас по-скоро разминаването на мненията е в това, че е все още много рано да се купуват неща (поне в 7ми месец да съм станала, но още малко живот и здраве и съм там), иначе относно това какво трябва да се вземе нямаме конфликти. Дори аз се отказвам от някои неща, а той ме навива все пак да вземем (примерно бебфон). Пък като се разбра, че дълго време няма да има внос на количката, която бях харесала, все пак я купихме. Винаги е добре, когато се мисли логично!   Crazy

Пожелавам много добро настроение на всички и без ядосвания, само усмивки!   bouquet

# 518
  • София

Добро утро!Хайде по едно кафе от мен.
За козметика-все още не съм решила,с малката ползвах и Бочко,и Нивеа,и dr.Theiss,и Мустела Crazy От всички съм доволна,и ще решавам на момента.
За дрешки-лятото определено ще е по късо ръкавче,и аз като повечето от вас имам доста дрешки от малката,даже и такива които въобще не са ползвани,и аз най-вероятно ще купя комплект за изписване,хавлийка и пеленка. Peace
Сега ви пожелавам усмихнат  и приятен ден,и дано слънцето да ни зарадва днес. Hug Hug Hug

# 519
Хей, ще ви бия с тоя крем карамел. Сега ще трябва да хабя продукти и да се ядосвам. В началото на бремменността едни приятели (още не бяхме им казали) по скайп ми показваха как тяхната баба им прави еклери и фунийки с крем, елате да видите после кво беше, три дни сам оза това си мислех и накрая мога-немога се хванах да правя еклери, гадни и грозни е точното определение на това което се получи  Embarassed
За дрехите- аз съм чувала, че детето трябва да е с един кат по-малко от майката, защото са с по-висока телесна температура. Така, че на лято само боди с къс ръкав и може къси панталонки или даже без тях като стане голяма жега, само докато спи леко завито с тънка пелена до кръста.
Козметиката-аз съм с 5 ръце за Себамед и много се радвам, че ги намерих в един сайт и пак тях ще си ползвам.
Преди си говорихте за къпане- пак смятам да къпя всяка вечер, само че този път ще пропускам главата, т.е. няма да я мия всяка вечер, че с каката големи проблеми имахме с крусти по главичката и си мисля че бяха от това.
За режима- децата обичат всичко да се прави еднакво и горе долу по едно и също време. Кърменето естествено е по поискване, но така се получава, че пак си е режимно защото детето на 2.3-3.3 часа си иска (поне при нас така беше). В нашето семейство имаме три редовни хранения и следобедна закуска-плод. А Вики до такава степен си е свикнала с къпане всяка вечер, че ако нас ни домързи и си кажем "Айде тая вечер да пропуснем" то тя се е натикала в банята и се е разсъблякла и вика "къпо".
Още нещо имаше май  newsm78
Ааааа, ритниците по мехура...Аз по принцип тая болка от разтягането я имам от повече от месец, особено като съм изморена я усещам все едно ме разчекват Embarassed и преди три дни усещам малката ме рита ниско долу ама направо на венерината кост. И аз като се ошашках, викам смъкнало се е много рано детето, скъсила се е шийката, едва ли не тя тръгнала да излиза  #Crazy Каката чак 9-тия месец беше толкова долу. На следващия ден не мръднах от дивана, за всеки случай, но всичко си е ок.
Леле, сега гледам аз докато изпиша Наталчето и кафенце ви сервирала. Таничка, при мен е още твоя рожден ден, така че да си жива и здрава и да ти се роди още едно кротушче като Коско!!!
А моя мъж е злато по отношение за покупките. В нашата къща аз съм стиснатата и той ме знае че не купувам нещо преди да съм го обмислила 1000 пъти. Така беше и с количката, аз от 4 месеца колички гледам и се вайкам и си викам немога да си избера...Накарая даже си мислех да си ползвам старата, абе луд човек. На него камък му падна от сърцето като казах тази ще е и веднага побърза да я поръча преди да съм се разубедила. И честно на другия ден вече си мислех дали да не си купим някоя по-евтина, същата работа върши, нито са по-неудобни, само дето по-стандартно изглеждат пък на бебето хич не му пука как му изглежда количката.
Няма да ви се сърдя ако ме прочетете по диагонал, че аз се поулях. Айде утре ще ви разказвам колко хубаво си изкарахме уикенда  Laughing

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 07:51 от annisoft

# 520
Здравейте мамчета. Да кажа и аз. Първият път купихме дрешки по списък, но се оказа, че ползвах само бодитата и ромпърчетата, че беше адска жега лятото на 2006г. Сега не мисля да се презареждам.на изписването бяхме с риза и къси панталони.Акушерката беше доста възмутена.Раждах в провинциална болница и всички останали бебета бяха завити като пашкули.Горките деца.
Козметиката беше Бюбхен, която в последствие остана само тоалетно мляко и крем здраве за гъзето, така че и там не мисля пак да похарча сума ти пари.
Според мен и с 200лв. и 50лв. можеш еднакво добре да се справиш с козметика за бебчо.
Количката на мен специално ми е най важният атрибут, защоно в края на краищата моето дете ще прекарва 90 процента от времето си в нея. Няма как да затворя у дома баткото в хубавото време, все по улиците май ще се гледаме.
Аз лично съм най доволна от хъджис памперси, но това е мое мнение.
Желая хубав ден на всички.Мислете позитивно, ще ги износим и родим, макар и сболежки от тук там.

# 521
Добро утро, мами!!!
Хубава и успешна седмица ви желая!
И аз имам болки ниско долу, но пия но-шпа...Вече съм много дебела, с огромен корем и нищо не ми става, но в петък си купих панталон за бременни и сега съм хепи...Да кажа на мамите, в чиито градове има магазини на фирма "Рени", че оттам могат да си купят интересни дрешки за бъдещи майчета.

# 522
Добро утро, мамчета!
Честита първа пролет на всички. Тя дойде с дъжд и облаци, но поне вече ще чакаме да се хванем по-скоро за зеленото.
Аз тази сутрин не усещам вчерашното напрежение, за което писах и съм по-спокойна. Все пак мисля да го споделя с гинеколожката ми в сряда. Вече искам да е сряда и да видя бебоците на видеозона.   twin_neutral
Относно дрешките и козметиката, това ми се струва още толкова далечно, че засега само ви чета и се опитвам да запомня за нататък. За себе си съм решила, като вляза в осми месец, да тръгна по магазините и да набелязвам, а да оставя половинката да купува, когато се появят на бял свят мъниците.
jen, по въпроса с високото кръвно, пробвала ли си онзи трик с канелата? Когато лежах в болницата се запознах с една женичка там, която беше в шести месец с диагноза прееклампсия. Не успяваха да й свалят кръвното за дълго и почти непрестанно трябваше да лежи със система в ръката. Тогава бях чела някъде, май в този форум за едно момиче, което си сваляло кръвното с една малка лъжичка канела, разбъркана в мед или кисело мляко. Жената в болницата пробва и имаше учудващо бърз и стабилен ефект. Не знам точната дозировка, мисля, че беше кафена лъжичка, но ако искаш може да пробваш, ако още не си. Стискам палци всичко да се нормализира при теб.

Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден!  Hug

# 523
Добро утро мамчета  Hug

Днес съм на безкофеиново кафе и домашен бананов шейк  bowuu Ето и за вас

Хубава и успешна седмица на всички  Heart Eyes

Ще пробвам трика с канелата, но първо ще прочета кога и по колко може да се прилага.  bouquet

Аз след малко отивам да се разкрасявам и като се върна пак ще ви нагледам  Hug

Ани мъжът ми как би си мечтал за такава стисната жена като тебе, ама аз няма да му казвам, че има такива като теб, че ще си създам грижи  Mr. Green

Bo4inka
и аз бях харесала количка даже за 1700 лева и не мъжо, а аз самата като финансист, прецених, че сега бюджета на семейството ще има по важни разходи, но просто си исках тази  Mr. Greenколичка. Затова си я поръчах от Ебей (мако употребявана) почти чисто нова е, използвана е само няколко месеца и ще ми струва с доставката от Англия до Бг 600 лева.

# 524
jen, сега се сетих, като спомена, че ще се разкрасяваш, все се каня да попитам, вие боядисвате ли си косите по време на бременността? Изчетох сумати мнения по въпроса, все противоречиви и сега съм в див размисъл. Вече имам крещяща нужда от боядисване, но не се решавам, макар да ползвам безамонячната на Кастинг.
Вие как процедирата по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт