Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort?
Какво е мнението за кърменето и лекциите по темата?
Какви са препоръките за избор на бебешки матраци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort?
Форумът съдържа различни мнения за количките ABC Design 3tec и Bebe Comfort. Някои майки избират тези модели поради функционалността им и достъпната цена. В крайна сметка изборът на количка зависи от индивидуалните предпочитания, като е важно да се намери баланс между удобството на майката и комфорта на бебето.
-
Какво е мнението за кърменето и лекциите по темата?
-
Какви са препоръките за избор на бебешки матраци?
Когато избирате бебешки матрак, е важно да вземете предвид качеството на матрака, което е от решаващо значение за комфорта и безопасността на бебето. Някои майки предпочитат латексови матраци, докато други споменават мемори пяна или магнифлекс като добър вариант. Важно е обаче да избягвате кокосови и дунапренени матраци, тъй като стърготините в кокосовите могат да пробият тъканта с течение на времето, а дунапренените не са подходящи за бебета. Вместо това се препоръчва използването на матраци от други материали, като тези, които използват въглеродни влакна.
-
Какви са препоръките за кърмене и използване на помпа за кърма?
-
Какво мислите за участието в лекцията на Ла Лече Лига?
за линка
Много интересно предаване. Моето момче не издържа да го изгледа вика тези ми надуха главата
Но иначе сега с него се питаме какви пелени да ползваме
Някоя мама случайно да е ползвала пелени за многократна употреба? И ако да да каже повече за тях - доволна ли е и такива неща
Много прегръдки
. Аз за жалост не мога да го гледам там, но ще се срещнем с него юли месец
аз нали всеки ден съм си така от както съмч си вкъщи 
май. Спомням си, че Пепи са роди преждевременно и макар, че беше 3 кг памперсите от 3-6 кг му бяха до гърдите. Сега мисля,че има и по-маки размери за такива дечица. За болницата ще взема един малък пакет и другите като се роди ще ги купувам, щото незнам колко голямо ще се роди.
Отговорът е: "не е същото". Много се ядосах, свиди му се за собственото му дете, пък аз тая количка ще я търкалям и с второто дай Боже, пък после може да я завещая и на брат ми
Накрая спирам да се обяснявам и купувам каквото съм решила, защото ми писна 
Аз с моя мъж за сега на тази тема се разбирам, само защото ни е още доста рано. Сигурна съм , че като му дойде врмето ще си имаме спорове, но по принцип той ми е предоставил отговорността потези въпроси
когато той е по запознат, съответно разчитаме повече на неговото мнение и така 
Пак ще ги направя
И аз бях предния път с диагноза прееклампсия, но заради адските отоци, високо кръвно никога не съм имала.
Та реших да приготвя. Утре ще го ядем и ще ви пиша как ми е станал, че ще ми е за първи път... 

Каката чак 9-тия месец беше толкова долу. На следващия ден не мръднах от дивана, за всеки случай, но всичко си е ок. 
Ето и за вас