Благотворителната и хуманитарната дейност на Майкъл Джексън

• 47 940
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, в момента до 18 ч. по BTV Cinema дават филм за Майкъл!

# 706
Хей, какъв е този филм? Как сме пропуснали да известим във форума? Никой не ми каза ще има ли нещо на 25. юни :....( ?!?

# 707
  • София
Тадж Джаксон в блога си днес:

http://www.tajjackson.com/

Хей момчета, последните няколко месеца бяха странни за мен. Бях щастлив и в същото време тъжен.
Кое е щастливото за мен ?
Получих  невероятна Epic камера! Какво представлява тя? Това е иновативна дигитална кинокамера RED къмпани. Факт е, че Red е компания, която чичо ми много харесваше. Ние сме говорили много за тях по телефона и особено за предстоящите им камери. Той предчувсташе, че един ден Джим и неговата компания ще станат големите. Не е нужно да ви казвам, че той, както винаги, е прав.
Той оичаше всяка минута зад камерата. Което ме води към тъжната част. От момента, в който получих камерата си, съм в депресия. Защо? Защото чичо ми щеше да е първият човек, на който щях да се обадя и кажа за новата си Еpic. И той щеше да бъде толкова щастлив заради мен, ... за нас. Чувам го сега как ме пита "Кога ще запишем нещо заедно с нея?". Жестоката реалност е, че това никога няма да се случи.

В чест на чичо ми аз реших името на моята Еpic камера да е "MJ".
Така в известен смисъл аз ще снимам с MJ.

с автопреводача  Peace

Ооо, 6o6ul4o, много добра идея ми даде - да намеря време да търся в тубата този концерт, сигурно е качвано нещо, макар и на части. Отсега си представям колко любов са излъчвали тези звезди.

# 708
  • София
2001г. - На 26 Януари  в Осло 15-годишният афро-норвежец Benjamin Hermansen  е намушкан до смърт  от членове на  неонацистка група. Убийство, мотивирано от расизъм.

Майкъл посвещава албума си Invincible на Бенджамин. Причината за това отчасти е свързана и с факта, че Омер Бати и Бенджамин са добри приятели и в същото време Омер е и  добър приятел с Майкъл.

На обложката на албума, в съседство с изображението  на роза, се чете:

Michael Jackson gives "special thanks":

«This album is dedicated to Benjamin 'Benny'
Hermansen. May we continue to remember
not to judge man by the color of his skin,
but the content of his Character. Benjamin...
we love you... may you rest in peace.»

този албум Майкъл посвещава и на баба си Nicholette Sottile.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 19:27 от valya61

# 709
  • София
06 Юни 2009г.  Съобщава се, че Майкъл предоставя песента си "Heal The World" на група  млади изпълнители от Мърсисайд, Ливърпул, за благотворително събитие за набиране на средства за "James Bulger House - Red Balloon Appeal",  организация създадена в памет на  James Bulger с цел да помага за възстановяване самочувствието на деца, претърпели тормоз от връстиците си. 2 годишния James Bulger е отвлечен и убит през 1993г. от двама младежи.

'Heal The World' song launched for Red Balloon Centre in Liverpool
http://www.clickliverpool.com/news/local-news/124665-heal-the-wo … in-liverpool.html

Red Balloon Bulief Heal The World
http://www.youtube.com/watch?v=RquJ0l44u-I

# 710
  • София

Michael Jackson view rehearsals TII

# 711
Вале , точката е буквално вълшебна  Heart Eyes                                                                                                                                                a малкия Мигел Анхел е невероятно талантливо сладурче  Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 01:56 от ani_220778

# 712
  • София

За насроение   Hug

Michael Jackson - Billie Jean - Dangerous Tour In Mix - by MJHDvideos - 720p HD

Dangerous Tour In Mix - Billie Jean

Performances used
Live in Cologne 1992
Live in Munich 1992
Live in Bucharest 1992 DVD version
Live in Bucharest 1992 BBC version

Audio used 
Live in Munich 1992
Live in Bucharest 1992 BBC version   

# 713
  • MJF
 Embarassed Laughing  а при мен точката не действа и ви завиждам.
Хубав микс е горния.
На мен чак и в метрото ми се причу днес This Is It.

# 714

Най-новия клип, току-що излезе... Peace
BEHIND THE MASK
Днес беше поредния ден в трескаво очакване на нещо ново...

# 715
  • MJF
Леле как се вижда и българския трикольор, супер. Гледам клипа и пак цяла вълна чуства се надигат. Мир.

Hug мащабно и дъхновяващо, много съм доволна, това е Майкъл.

# 716
  • BG

Сладкишка, благодаря ти!   bouquet

# 717
Браво на феновете, добра работа! Клипът го гледам на един дъх - толкова различни хора и места по света! Има наистина уникални сцени! Еее, радвам се много и за бг знаме!

# 718
С риск да  бъда критикувана, ще ви кажа за мен това не е клип. Това е евтина реклама на най-добрата песен в албума. Това е трибют  от фенове за фенове. Не ми харесва, не ме вълнува и ми липсва присъствието на Майкъл. Няма го него , няма я и магията на клипа. В свят презадоволен от клипове, това не е варианта да привлечеш още хора , които биха си купили албума. Това е моето мнение. Сони просто си го връщат ! За всички години,  в които той ги отритна! Съжалявам за мнението ми , но не мога да го приема като официален клип към песента, за която не се намери нито един критик да каже нещо лошо!

# 719
  • София

Е, този клип го изгледах повече от веднъж. Съпреживявям радостта на феновете, влезли в клипа, съпреживявям и разочарованието на тези, останали извън. Но според мен и този клип ще остане незабелязан. Майкъл много добре знаеше какво е изкуство. Може би сони искат да продължават да дискредитират Майкъл като творец, свързвайки го с такива клипове - колаж. Евтинко.

Общи условия

Активация на акаунт